Epilog

289 26 51
                                    

După 5 ani

      Zilele au trecut, apoi lunile și iată-i acum, la cinci ani după dezastrul care s-a petrecut într-unul din cel mai neașteptat moment. Iar acum totul era ca un vis urât, împins în fundul minții și uitat. Totul părea parcă ireal, de parcă nu s-a întâmplat, dar era mai mult decât real. Oroarea și durerea prin care au trecut, lacrimile pe care le-au vărsat și lipsa persoanelor pe care le-au pierdut în acele momente negre erau mai mult decât reale. Dar, după ce totul s-a terminat, fie și-au luat viețile de la capăt, fie și le-au continuat, încercând să uite din răsputeri tot ce s-a întâmplat.

      După ce a trecut vara, în timp ce țările și continentele care au fost afectate erau restaurate și reabilitate, fiecare s-a înscris la cursuri sau la o facultate, continuând învățatul. Mergeau la lucru doar atunci când aveau timp, dar era destul încât să se întrețină. Rând pe rând s-au mutat din acea casă. Nam Joon și Young Mi și-au găsit câte un apartament, micuț ce-i drept, dar confortabil și aproape de facultățile lor, iar Jung Kook și Nari le-au urmat exemplul. Cei patru au ales să facă acest lucru pentru a avea mai multă intimitate și să fie totuși mai aproape de institutul în care învățau. Ambele cupluri o duceau mai mult decât bine și erau încă împreună, deși mai aveau certuri ocazionale. Totuși treceau ușor peste ele.

      Lui Seok Jin și Ha Neul nu le-a mers prea bine totuși. Jin era aproape gata să încerce o relație cu ea, dar Ha Neul a plecat pur și simplu, după ce a cunoscut un bărbat, destul de bine înstărit, și nu a mai ținut legătura cu niciunul. Nu că vreunul din ei ar fi fost dornic să vorbească în continuare cu ea, dar Jin a rămas dezamăgit. Dezvoltase sentimente pentru ea, iar ea a plecat pur și simplu când a dat de o oportunitate bună. Nu i-a luat totuși mult să treacă peste. După un an și-a deschis un restaurant, în New York, desigur, cu ajutorul lui Jung Kook. Au strâns enorm de mulți bani pe parcurs și au reușit să își deschidă propriul restaurant, împreună. Tematica lor era în principal mâncare coreeană și aveau succes, deoarece care mâncare coreeană e mai bună decât cea care era făcută chiar de ei?

      Ho Seok, după ce a fost adus vindecat și sănătos, a fost primit cu multă căldură și, la scurt timp, a devenit instructor de dans. Era pasiunea lui de când era mic și era ca o mașină de dans. La scurt timp a ajuns să facă furori prin New York, apoi prin America, și a ajuns să meargă o dată la o lună prin orașe și țări la evenimente importante și să predea dansul. Yoon Gi s-a angajat la o casă de discuri micuță, ca producător, dar nu câștiga foarte mult la început, aproape deloc, motiv pentru care s-a mutat cu Ho Seok. Vorbiseră să plece când se va pune pe picioare, dar până la urmă a rămas pentru mai mult timp cu el.

      Young Mi s-a înscris la facultatea de medicină, în timp ce iubitul ei, Nam Joon, s-a înscris la facultatea de litere. Au absolvit cu succes amândoi și au primit rapid locuri de muncă. Nam Joon a devenit profesor la o altă facultate și era plătit destul de bine, iar Young Mi avea de lucru la același laborator la care a muncit în tot acest timp, alături de Bo Ra, fiind cel mai important. Dar de această dată era angajată oficial și salariul i s-a mărit.

      Tae Hyung a ajuns designer și a creat o linie de haine foarte populară. Avea o pasiune pentru modă încă de prin liceu și era cunoscut ca având un gust bun când era vorba de modă. La început avea o companie mică și nu era cunoscut mai deloc, dar pe măsură ce timpul trecea, numele îi devenea din ce în ce mai cunoscut și compania lui creștea. Și de la o clădire fără niciun etaj a ajuns la una cu cinci, făcută din sticlă, iar la intrare scria numele lui, în mijlocul inițialelor lui, de dimensiuni mari, KTH. Iar Ji Min făcea parte din compania lui, fiind model. Deși nu era foarte înalt, avea un chip greu de uitat și o atitudine destul de greu de găsit. Iar cei doi au ajuns rapid pe coperțile multor reviste. După Ji Min a urmat Nari, care a fost mai mult decât greu de convins. S-a alăturat companiei după un an și a devenit destul de populară, iar un lucru era destul de clar. Era favorita lui Tae Hyung. Încă avea o mică slăbiciune pentru ea și era tratată mai diferit, uneori, și era clar că nu doar pentru că erau prieteni, din moment ce Ji Min nu era tratat în același mod. Însă, între timp, a cunoscut o fată și a lăsat-o pe Nari de-o parte, deși tratamentul mai special nu se încheiase.

Resist ; jjk | zombie auTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon