Prológ

9.8K 166 3
                                    





Taliánska a Francúzska mafia mali medzi sebou už dlhoročné nepriateľstvo. Až napokon boss taliánskej mafie Rudolfo Castano navrhol mier pod podmienkou že, až dcéra bossa francúzskej mafie Leóna Bessétteho dosiahne 21 rokov vydá sa za syna Rudolfa ktorý, v tom čase mal 3 roky a dcéra Leóna pár mesiacov.

León Bassétte najprv nesúhlasil to by svojej dcére neurobil. No odmietnutím sa stane niečo horšie ako len sňatok jeho dcéry a syna Rudolfa. Tak napokon súhlasil. Podpísali dohodu na ktorej, bola ich vlastná krv.

No čo sa stane keď nastane čas a deti najväčších bossov dospeli? Každý má svoj život a zrazu sa im obráti hore nohami. Ako bude Lea znášať Damiena a jeho temnotu? A ako bude reagovať Damien na dievča ako je Lea?

Tak ľudia môj 1. príbeh. Naozaj sa ospravedlňujem ale je to môj 1. príbeh takže dokonalý nebude. Taktiež tu bude veľa gramatických chýb. Kapitoly sa budem snažiť vydávať najčastejšie ako budem môcť. Ďakujem za podporu, ktorú tu budem možno mať. Tak sa majte vidíme sa pri 1. Kapitole 😉.

DOHODA Where stories live. Discover now