24. kapitola

5.3K 138 30
                                    


Haalelujahh!!! (Otázka na vás na konci 💕)










Spokojne som si spala, keď ma niečo pošteklilo na tvári. Bolo to mokré a slizké. Nechcene som otvorila oči. Zaostrila som a pozrela sa ako na mňa hľadí Luna s vyplazeným jazykom. Usmiala som sa na ňu.

Chcela som sa postaviť do sedu, ale zabránila mi v tom ruka omotaná okolo môjho pásu. Pooočkať! Zrak som obrátila na pravú stranu postele, kde si spokojne odfukoval Damien. Nieee! To niee. Pozrela som sa pod perinu. Som nahá. Ja som sa s ním vyspala. Dúfala som, že to bol len sen. Bola som v takom citovom rozpoložení, že som mu podľahla.

Ja hlúpa krava! Karhala som sa v duchu. Ako som to mohla dovoliť???

Chcela som sa rýchlo postaviť a ísť do kúpeľne pokiaľ sa Damien nezobudí, ale Damienova ruka si ma pritiahla viac k sebe. Damien pomaly otváral oči. Nie!

,,Dobre ráno snúbenička moja."zamrmle do môjho brucha, pri čom sa zachvejem a otvorí oči.

Ruku mu dám preč z môjho pásu. A perinu si vytiahnem až ku krku.

,,Ale čo? Nebodaj sa hambíš?"postaví sa aj on do sedu. Mohla som vidieť jeho odhalenú hruď a tetovania na nej.

,,Bola to chyba. Ja som sa s tebou nechcela vyspať."poviem a pozriem sa mu do očí.

,,Naozaj? Lebo včera to vyzeralo úplne inak, keď sa tvoje telo zvýjalo pod mojími dotykmi a tvoje pery vydávali stony s mojím menom."povie a postaví sa. Nemal na sebe nič. Idiot. Odpochodoval do kúpeľne aj so svojím odhaleným zadkom. Podotýkam sexy zadkom. Nie nepovedala som to!!!

Hlavu som si zaborila do mojích rúk. Spomenula som si na predošlú noc. Ako do mňa ten idiot vrážal a vrážal a ja som ho kúsala do ramena. Určite tam bude niečo mať. Musím uznať, že za svoje sexuálne schopnosti sa hambiť nemusí. Ale čo sa od chlapa ako je on dalo čakať, že?

Na zemi som videla pohodené tričko tak som sa postavila a obliekla si ho. Nech mám na sebe aspoň niečo, aj keď Damien ma už videl v celej mojej kráse.

Išla som do kuchyne napiť sa, pretože som mala v ústach Saharu. Keď mi hrdlom prešiel nápoj s názvom voda hneď mi bolo o niečo lepšie. Keď som dopila, akúrat z kúpeľne vyšiel Damien. Z vlasov mu padali maličké kvapky vody, jeho hruď sa leskla, pretože bola ešte vlhká a okolo bokoch mal obmotaný uterák. Musím uznať, že vyzeral veľmi príťažlivo.

Nie nemsieš Lea! Pripomenula mi moja myseľ.

,,Ak chceš môžeš sa osprchovať máš tam uterák aj moje oblečenie."povie s úškrnom a vydá sa naspäť do spálne.

Ja odložím pohár, ktorý som doteraz držala v ruke do drezu a išla do kúpeľne.

Dvere som zamkla a spustila sprchu. Pokiaľ mi začne tiecť teplá voda som sa vyzliekla. Otočila som sa k dlhému zrkadlu naproti dverám. 

Na mojom tele nebolo nič zvláštne. Teda pokiaľ som nezáblúdila k stehnám. Okrem tetovania, ktoré som mala vnútri stehna som si všimla fialovo- modré fliačiky. Modriny. Ten  idiot mi spravil cucfleky a to vo vnútri stehnách. Idiot. Ach jáj. No nič. Bol to len sex. Nechala si sa uniesť Lea. Hovorila som sama sebe. Povzdychla som si a vošla do sprchového kúta.

Z kúpeľne som vyšla v dlhej damienovej mikine, ktorá mi bola nad kolená. Mala som to ako šaty. Navliekla som si jeho ponožky a vlasy len tak rukou rozčesala. Úprimne vyzerám ako bezdomovec ale to nie je teraz podstatné.

Za pultom v kuchyni stál už oblečený Damien. Mal na sebe čierne tričko a čierne tepláky. Dnes sa obliekol nezvyčajne naňho. Ale stále to bolo čierne. Nechápem veď vonku vyzerá byť teplo. No naňho to asi nemá očividne žiadny vplyv.

DOHODA Where stories live. Discover now