14. kapitola

4.5K 115 0
                                    




DAMIEN


Dnes som sa zobudil skoro. Bolo 7 hodín ráno. Ale nespal som veľa. Rozhodol som sa ísť si zabehať. Obliekol som si tielko, šortky dal si botasky na behanie a išiel.

Rozhodol som sa ísť do svojho bytu a zobrať aj Lunu. Keď tam nie som stará sa o ňu suseda. Má 53. Je to milá pani. Luna má rada mňa a ju. Nikoho iného. Do konca ani môjho otca. Suseda mňa ma za dobrého chlapca. Keby len vedela. Otvoril som dvere a vošiel som do svojho bytu.

,,Ah Damiem. Vitaj. Práve som dávala Lune jesť. Už si jej chýbal."povedala a práve dávala žradlo do Luninej misky. Luna hneď pribehla ku mne a začala ma lízať a mazliť sa.

,,Ďakujem. Už môžte ísť. Ahooj dievča. Ako si sa mala hm? Chýbala si mi už."mazlím a prihováram sa mojej sučke.

,,Poď ideme si zabehať."dal som jej obojok a vzal ju si zabehať.






Za hodinu aj dačo som už mal dosť a išiel som domov. Lunu som odniesol do môjho bytu. Nemá rada byť u nás. Je potom hnusná a stále vrčí. Osprchoval som sa. Dal som si na seba čiernu košelu, nohavice a vestu (média). Už je 9 hodín. Idem dole na raňajky.

Pri stole sedeli Otec, mama a Matteo. Maličká tu ešte nie je. Áno volám ju maličká. Som od nej vyšší aspoň o 12 centimetrov. No akože na ženu maličká nie je ale, oproti mne je. A ja si to užívam.

,,Dobre ráno synak."pozdraví ma otec. Ja sa odzravím. Sadnem si za stôl a začneme raňajkovať.

Po asi tak 10 minutách zíde dole Lea. Mala na sebe žlté šaty a na to koženku. Vlasy mala rozpustené. Musím uznať že, má dobrý vkus obliekania a vyzerá naozaj sexy. Nebolo by od veci ju pretiahnuť. Predsa len to bude moja žena.

Pozdravila sa ale, nesadla si za stôl. Vraj niekam ide na nákupy. Bol som naštvaný že, s ňou musím ísť dnes do skladu. Načo mi tam bude dievča. Bude len zavadzať čo už. Veď ja jej ukážem.

,,Damien poď do pracovne za mnou."povie mi otec. Ja len prikývnem.

,,Tak dobre deti moje ja idem na kávu s Laurou doma budem až ku večeru majte saa."postaví sa mama a dá si slnečné okuliare. Typická matka.

,,Čo od teba chce vlastne otec?"spýta sa ma Matteo.

,,Neviem. Asi niečo ohľadom toho čipu. Čo máš dnes na práci?" Spýtam sa ho a hodím si oriešok do úst.

,,Nič také. Idem na box a potom asi aj ja pôjdem do skladu."povie. Prikývnem a vydám sa za otcom.


Neklopal som rovno som vošiel. Otec sedel za svojím stolom. Ja som si sadol oproti nemu.

,,Tak čo chceš?"spýtam sa ho.

,,S Camillou sa rozídeš. Nebudeš mať žiadne bokovky hlavne nie teraz."povie

,,Ja s Camillou nechodím. Je to proste... To nepochopíš. A nie nerozídem sa s ňou. Buď rád že, som vôbec pristúpil na toto manželstvo."

,,Damien povedal som. Camilla je obyčanjná kurva. Lea je tvoja budúca manželka. Vieš čo bude ak sa novinári dozvedia že, spávaš s inými zatiaľ čo máš doma manželku? Tak prestaň!"rozčúlene rozpráva.

,,Toto manželstvo je veľká lož. A novinári sa to nedozvedia. Neboj. A Lee to určite nevadí veď ona ma ani nepozná a nenávidi ma tak?"poviem kľudne.

,,Tak dobre. Ale ak sa niečo prevalí nepraj si ma. A teraz čo nové s rusmi?"

,,Nič také. Len som počul že, chcú napadnúť američanov pretože si myslia že, ten čip majú oni."

,,Dobrá práca. Tak zatiaľ nám to ide. Ozaj si zástupca vo firme. Takže od budúceho týždňa nastupuješ na moje miesto. Ja už mám svoje roky takže to preberáš za mňa."oznámi mi otec.

,,Si robíš srandu. Veď ja nemám čas na nejaké blbé papierovačky. Venujem sa Mafii."odvrknem mu.

,,To mňa nezaujíma. Damien si môj syn tak to urobíš rozumieš?"buchne po stole. Ja sa len postavím a odídem.

Mám za otca kokota. Všetko chce aby bolo po jeho. No mne nič iné neostáva. Som nahnevaný zavolám Camille čo robí.

D:Camilla u teba za 20 minút.

Poviem a vypol som. Zobral som si auto a išiel. Pred bránov stála maličká. Haha napadlo ma neičo. Zastavil som tesne pri nej a silno zatrúbil tá chytila infarkt. No bohužiaľ stála mi v ceste. Ukázala mi prostredník. Ja som sa uškrnul a šliapol na plyn. Je naozaj sexy.




Tak krátka časť z pohľadu Damiena. Dúfam že, sa lúbi❤❤❤.


DOHODA Where stories live. Discover now