23. kapitola

5.3K 135 21
                                    

Záhrada bola krásne vyzdobená. Časníci už lietali hore dole. A hostia prichádzali. Hosťoch sme výtali ja, Damien a naši rodičia. Bolo tu už plno. Boli tu aj naši známy z Francúzska.

,,Tak dobre toto by mali byť už poslední. Damien ty choď a pozoznámuj Leu s našimi partnermi. My zatiaľ pripravíme prípitok."povie Damienov otec. Tak poďme na to!

Chytím Damiena za pažu a ideme k prvému stolu.

,,Dobrý večer. Vitajte u nás dúfam že, sa bavíte."prihovorí sa prvý Damien k staršiemu mužovi a žene.

Múž mohol byť v otcových rokoch no vyzeral dosť dobre. Žena ktorá, očividne bola jeho manželka bola veľmi pekná. Dlhé havranie vlasy mala vyžehlené a veľké modré oči zvýraznene čierným očným tieňom. Dlhé červéné šaty s rozparkou a šperky jej pridávali na elegancii. Vyzerala veľmi vznešene no milo zároveň.

,,Ahoj Damien. Jasné. Je to tu nádherne no okrem toho je tu ešte jedna vec ktorá, žiari a je nádherná. Tvoja priateľka. Si veľmi pekná zlatko."prehovorí ku mne a usmeje sa na mňa.

,,Ďakujem pani..."zasekla som sa pretože, meno som nevedela.

,,Tuttoni. Prepáčte zoznámim vás. Toto su pani Dília a pán Mário Tuttoni. A toto je moja priateľka Lea Bessétte."zoznámil nás. Podali sme si ruky.

,,Teší ma."usmejem sa na nich.

,,Tuttoni su naši dodávatelia už dlhé roky."

,,Áno. Vašu rodinu poznáme dlhé roky a je jedna z najznámejších. Aj v iných kruhoch než obchodných ."pán Tuttoni povie. Myslel tým mafiu.

,,Damien pamätám si ťa ešte ako si bol v perinke a teraz tu stojíš  už dospelý  a čoskoro ideš do chomúta. No vyhral si pretože, len sa na ňu pozriem a vidím v nej odvážnu a elegantnú ženu. A navyše je ešte veľmi pekná. Pri nej si budeš musieť dávať pozor."

Bola som trošku prekvapená ako to vedela len z pohľadu na mňa?

Ja sa na ňu len usmejem tak isto ako aj Damien.

,,Tak dobre ideme ešte pozdraviť ďalších hostí. S dovolením."slušne povie Damien. A takto sme sa ešte zastavili pri ďalších.

S damienom sme si konečne sadli. Pán Rudolfo ide predniesť prípitok.

,,Váženi hostia je mi cťou vás takto privítať, ako už viete dôvod bol zoznámenie s Damienovou priateľkou. Tým chcem zavolať môjho syna Damiena na pódium."do mikrofónu povie Rudolfo. Damien sa zdvihne zo stoličky a ide za svojím otcom.

Novínári sú všade naokolo a fotia.

,,Ďakujem že, ste prišli. A som naozaj rád že, budete svedkom tohto momentu."usmeje sa. 

,,Lea môžeš prísť sem?"s falošným úsmevom sa na mňa pozrie. Tiež nasadím falošný úsmev a idem k nemu.

Došla som a on si hneď kľakol.

,,Lea láska moja. Ani nevieš aké svetlo si priniesla do môjho života. Som za teba nesmierne vďačný. Máme veľa krásnych prežitých chvíľ. Veľmi ťa milujem ako ešte žiadnu. A tak sa ťa pýtam pred všetkými. Vydáš sa za mňa a spravíš ma najšťastnejším mužom na zemi?"hovori to tak reálne že, som si na malý moment myslela že, je to naozaj. Ale aj keby bolo, bolo to otrepané a prísliš romantické.

Samozrejme celá štastná so slzami v očiach som vykríkla.

,,Áno! Áno beriem si ťa."poviem s úsmevom. Všetci začnú tlieskať.

DOHODA Where stories live. Discover now