11. Kapitola

4.7K 120 0
                                    


Práve som sa zobudila. Ležala som a pozerala sa von z okna. Spalo sa mi naozaj dobre. Možno to bolo posteľou  a možnno som bola veľmi unavená.  Ale určite jednu izbu s tým idiotom zdieľať nebudem. Postavím sa. Vidím že, mi doniesli kufre. Boli tri. Nebrala som veľa vecí lebo kúpim si tu nové. Z kufra som vybrala oblečenie a hygienické potreby, a šla sa umyť do kúpeľne.

Umyla som si tvár, zuby, učesala vlasy, dala si na tvár krém. Make up nerobím nejaký extra. Ani make up si nedávam , pretože mám dobrú a bezproblémovú pleť. Občas sa niečo objaví ale inak nič. Dám si lesk na pery,linku, prejdem len jemne mascarou mihalnice. Ja ich mám  predĺžené. Trošku líčka a naušnice. Vlasy som mala rozpustené ale na vrch som si urobila taký malý drdol. Keďže je leto oblečiem si sukňu a krajkové body. K tomu sandálky na opätku a môžem ísť. (Vid. média)

Vyšla som z izby. Ale keď som otvorila dvere  hneď som do niekoho narazila.
Pozrela som sa na osobu. Myslela som že, to bude Natália ,ale keďže to bola silná hruď tak to ona nebola. No hádajte kto.

,,Zase?"povedala som nepríjemne.

,,Aj tebe dobré ráno miláčik."povie Damien ironicky.

,,Bolo by keby som nevidela teba."poviem a chcem už výjsť keď v tom mi zachytí zápästie.

,,Čo robíš?"pozriem sa naňho hnusne.

,,Ale takže ty takto? Počúvaj ma dobre maličká. Ja som tvoj budúci manžel tak sa ku mňe budeš správať s rešpektom a budeš ma počúvať je ti to jasné?"povie a pozrie sa na mňa s temnými očami.

,,Inak čo?"poviem posmešne.

,,Inak nechci vedieť čo ťa bude čakať."

,,Už sa bojím to že, ty budeš bohužiaľ môj manžel neznamená že, sa ti budem klaniať. Ja nie som tvoja kurva. A nemysli si že, sa ťa bojím. Čo zbiješ ma ? Zabiješ? Kľudne."poviem a pozriem sa naňho odhodlane. Mohla som vidieť ako sa odrazil hnev v jeho očiach. Stále mi drtil zápästie.

Zrazu ma stiahol do izby zamkol dvere a oprel ma o ne. Priblížil sa k môjmu uchu. Bol úplne na mne nalepený.

,,Nie nič také zlatko. To čo ti urobím bude  bolieť ale, bude to možno najlepšia vec čo zažiješ. Toto je len začiatok."povie a pustí ma. Bola som prekvapená ale, nedala som to na sebe vidieť.

,,Svoje potreby si uspokoj u kurvy a mne dáš pokoj miláčik."poviem sladko a odídem dole.

Idot jeden namyslený, egoistický debil. Nenávidím ho. A teraz kam? Zišla som úplne dole. Tam bola obývačka a jedáleň.

,,Oh Lea dobré ráno. Poď naraňajkuj sa."povie pán Rudolfo. Ja sa usmejem a prisadnem si za veľký stôl plný jedla.

,,Tak ako sa ti spalo?"opýta sa pani Izabella.

,,Ďakujem dobre ale, mala by som jednu prosbu."poviem a zložím príbor.

,,Počúvam."

,,Nemohla by som mať vlastnú izbu? Viete je mi nepríjemné byť s Damienom v jednej izbe."poviem a v tú chvíľu si prisadli Matteo a Idiot. Matteo vedľa mňa a Idiot oproti mne a vedľa jeho mami.

,,Emm chápem ale Damien je toj budúci manžel a manželia majú zdielať jednu spálňu."povie a napije sa zo šálky.

,,Ja to viem ale, toto nie je skutočné. A bola by som rada keby som mala vlastnú izbu."poviem. Izabella sa na mňa len pozerá ako na diabla. Matteo je a pozerá sa. A idiot pozerá do mobilu.

,,No dobre. Damien? Čo na to hovoríš?"opýta sa ho. Damien zdvihne hlavu od mobilu.

,,Mne je to fuk. Ako si moja budúca manželka želá."povie.

,,Tak dobre. Vedľa Mattea budeš mať izbu. Hneď pod Damianovou."ja len prikývnem.

,,Otec dnes idem do skladu. Josh a Marcelo majú doniesť niečo nové. Matteo ty zariaď odvoz tých látok do Španielska. Ja idem. Vrátim sa až večer."vstane a odíde. Mal na sebe čiernu košeľu a čierne nohavice. Ako inak.

,,Tak dobre ja dnes pôjdem do firmy niečo musím povybavovať. Lea Natália ťa prevedie a všetko ti ukáže. Dostaneš bodyguarda ktorí, ti bude aj šoférom. Ak budeš čokoľvek potrebovať obráť sa na Máriu."

,,Ďakujem. Ale myslím že, ja ochranu nepotrebujem naozaj. Šofér sa hodiť bude ale len prvé dni len nech sa tu zorientujem. A chcem byť súčasťou mafie a obchodov. Dobre viete že, od malička som jej súčasťou."

,,Viem. A viem aj to že, si veľmi dobrá. Určite nebudeš vynechaná. No zatiaľ môžeš pracovať u nás vo firme. Vyber si akú chceš pozíciu. Ja musím ísť. Opýtaj sa aj Damiena keby niečo. Rád ti pomôže. Majte sa."

,,Ja idem tiež. Natáliiaaa!"zvrieska Izabella. Až som podskočila.

,,Povec nech mi pripravia auto idem na manikúru."dá si klobúk na hlavu a pôjde. Ja obrátim očami a Natália sa len pozerá.

,,Natália povec nech mi pripravia auto idem na manikúru."napodobním tú namyslenú ženu. A začneme sa smiať.

,,No nič poďme."poviem a s Natáliou pôjdeme na ,,prehliadku" vily.




Nech sa lúbii❤❤❤

DOHODA Where stories live. Discover now