23. Σύλληψη

63 14 14
                                    

Η Έλσα ξύπνησε γυμνή στην αγκαλιά του, κάτω απ΄τα σκεπάσματα. Ήταν ελαφρώς ζαλισμένη, αλλά θυμόταν τα πάντα. Θυμήθηκε ότι τα ξημερώματα, μόλις μπήκαν σπίτι, ο Λεωνίδας τη φίλησε με πάθος, της έβγαλε το φόρεμα και την έριξε κατευθείαν στο κρεβάτι. Είχαν καιρό να κάνουν έρωτα έτσι, με τόσο πάθος και αλλάζοντας συνεχώς στάσεις. Τώρα ο Λεωνίδας κοιμόταν ακόμα κολλημένος πίσω της, με το χέρι του τυλιγμένο γύρω της και το κεφάλι του στον ώμο της.

Τα κινητά τους άρχισαν να χτυπούν με το χαρακτηριστικό ήχο που ειδοποιούσε ότι κάποιος βρισκόταν στην πόρτα. Η Έλσα τεντώθηκε για να πιάσει το δικό της.

"Ποιος είναι;" ρώτησε ο Λεωνίδας, έχοντας ακόμα κλειστά τα μάτια του. Η Έλσα κοίταξε την οθόνη.

"Είναι άγνωστοι." είπε με ένα κακό προαίσθημα να την κυριεύει.

Σηκώθηκε, φόρεσε μια ρόμπα και πήγε να ανοίξει από κοντά. Πριν προλάβει να μιλήσει, τέσσερις μαυροντυμένοι άντρες την έσπρωξαν και μπήκαν με το έτσι θέλω στο σπίτι.

"Χριστέ μου!" φώναξε. Ο Λεωνίδας πετάχτηκε στην είσοδο του σαλονιού με το σεντόνι τυλιγμένο γύρω απ' τη μέση του. Παρατήρησαν και οι δυο έντρομοι πως οι άντρες είχαν το λογότυπο της ARAK στο σακάκι τους.

"Τι θέλετε;" τους ρώτησε ο Λεωνίδας κοιτώντας τους άγρια.

"Ο κύριος Λεωνίδας Νικολάου;" τον ρώτησε ο ένας.

"Μάλιστα."

"Θα πρέπει να έρθετε μαζί μας." είπε αυτός και τον πλησίασαν.

Η Έλσα έτρεξε και μπήκε μπροστά του.

"Αν πάρετε αυτόν, θα πάρετε κι εμένα μαζί."

"Κάντε στην άκρη, κυρία Λιβανού. Αυτό το θέμα δεν σας αφορά."

"Έλσα, φύγε απ' τη μέση." της είπε και ο Λεωνίδας.

"Δεν φεύγω αν δεν μου πείτε πρώτα γιατί τον συλλαμβάνετε και πού θα τον πάτε!" φώναξε, αν και είχε καταλάβει. Ο πατέρας της είχε δώσει εντολή να τον συλλάβουν επειδή είχε συμμετάσχει στην καταστροφή των γραφείων της εταιρείας του.

"Θα μάθετε σύντομα." της απάντησαν.

"Όχι, τώρα θέλω να μάθω!"

"Έλσα, ηρέμησε, σε παρακαλώ. Όλα θα πάνε καλά. Θα είμαι εντάξει." της είπε ο Λεωνίδας. "Κύριοι, ας μην καταφύγουμε σε βία. Θα έρθω μαζί σας ήσυχα κι ωραία, φτάνει να με αφήσετε να ντυθώ πρώτα."

"Εντάξει." συμφώνησαν. Ο ένας από αυτούς τον ακολούθησε στην κρεβατοκάμαρα, για να είναι σίγουρος ότι δεν θα αποδράσει.

Μυστικά του Μέλλοντος #scifi2020Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin