26. Πρόσκληση από την ARAK

62 16 3
                                    

"Αγαπητοί πολίτες. Ναι, είπαμε ψέματα. Για πολλά χρόνια, εγώ και οι άνθρωποι μου κρύβαμε την αλήθεια σχετικά με τους εξωγήινους. Την κρύβαμε, για να προστατεύσουμε τον κόσμο και να μην προκληθεί το χάος, όπως παραλίγο να γίνει. Η ιστορία ξεκινάει το 2010, όταν επισκέφθηκε τη Γη και ζήτησε να διαπραγματευθεί μαζί μας, ο εκπρόσωπος ενός εξωγήινου βασιλιά, ενός μακρινού πλανήτη που ονομάζεται Ζεντ, και βρίσκεται 12 έτη φωτός μακριά μας, στο ηλιακό σύστημα Ζ 151. Ο εκπρόσωπος της Γης και του πλανητάρχη ήμουν εγώ.

Η συμφωνία δεν πέτυχε. Ήθελαν το μισό του πλανήτη μας, και εμείς δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε στο άλλο μισό. Από εκείνη την ημέρα και για πολλά χρόνια, οι εξωγήινοι άρχισαν να απαγάγουν ανθρώπους από εμάς. Ναι, όλες σχεδόν οι μαρτυρίες ήταν αληθινές. Όμως εμείς δεν μπορούσαμε να παραδεχθούμε την αλήθεια. Όχι ακόμα. Δεν ήμασταν έτοιμοι να κηρύξουμε πόλεμο στους Ζεντιανούς, επειδή ο πολεμικός τους εξοπλισμός είναι πολύ πιο σύγχρονος απ' τον δικό μας. Έτσι λοιπόν, τόσα χρόνια που μας επισκέπτονταν, τους παρακολουθούσαμε κρυφά και μελετούσαμε τα σκάφη τους. Καταφέραμε να φτιάξουμε όπλα και σκάφη όμοια με τα δικά τους.

Χθες τη νύχτα, έγιναν δύο συνεχόμενες απαγωγές, συγχρόνως σε δύο σημεία του πλανήτη μας. Η πρώτη ήταν ένας άντρας στη Νέα Υόρκη. Η δεύτερη...ήταν και πάλι η κυρία Γεωργίου. Δεν ξέρουμε γιατί, όμως τη θεωρούν σημαντική και γι' αυτό την πήραν πίσω. Η απαγωγή της...σημαίνει και την προετοιμασία τους για επίθεση.

Ναι, αγαπητοί μου πολίτες. Όσο τρελό και αν σας φαίνεται τώρα, οι εξωγήινοι είναι πέρα για πέρα αληθινοί και σε λίγους μήνες θα μας κάνουν επίθεση, ενώ θα στέλνουν αποστολές για να απαγάγουν και άλλους σε διάφορα μέρη της Γης. Γι΄ αυτό, η ARAK καλεί όλους τους άντρες που έχουν εκτελέσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, έως 50 ετών, να εκπαιδευτούν καταλλήλως στα στρατόπεδα που θα σταλθούν, ώστε να είναι έτοιμοι για την επερχόμενη επίθεση. Εν τω μεταξύ, μια ομάδα επίλεκτων θα σταλεί στον Ζεντ να ελευθερώσει τους αιχμαλώτους, αφού πρώτα εκπαιδευτούν για το σκοπό αυτόν. Είναι μία κρίσιμη στιγμή για την ανθρωπότητα. Μπορεί να έχει φθάσει ήδη το τέλος του κόσμου. Όμως, εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να σωθεί το ανθρώπινο είδος."

Αυτή ήταν η ομιλία του Αντώνη Λιβανού, που προβλήθηκε σε όλα τα κανάλια και στο ίντερνετ ζωντανά. Όλοι οι πολίτες παρακολουθούσαν και άκουγαν σοκαρισμένοι. Το ίδιο έγινε παντού. Σε όλες τις χώρες του πλανήτη, σε κάθε ήπειρο, οι αντιπρόσωποι της ARAK ανακοίνωναν τον επερχόμενο πόλεμο και οι πολίτες άκουγαν τρομοκρατημένοι. Στις ΗΠΑ ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι και με πιο σύγχρονο εξοπλισμό, όμως δεν έπαυαν να έχουν τον ίδιο φόβο. Ήξεραν όλοι πως τώρα όντως θα επικρατούσε το χάος, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Οι Γήινοι πολίτες όφειλαν να ξέρουν.

Μυστικά του Μέλλοντος #scifi2020Onde histórias criam vida. Descubra agora