32. Χωρίς τον Λεωνίδα- part 1

56 15 30
                                    

Ο Αντώνης Λίβανος για μια ακόμη φορά κοιτούσε συντετριμμένος την κάμερα και μιλούσε για τον επερχόμενο πόλεμο:

"Δυστυχώς, οι δορυφόροι μας και τα ραντάρ μας τους εντόπισαν. Οι Ζεντιανοί έρχονται προς τη Γη με ιλιγγιώδη ταχύτητα, την ίδια στιγμή που η Γήινη αποστολή μας ταξιδεύει προς τον πλανήτη τους. Σε δύο εβδομάδες περίπου θα είναι εδώ. Καλό θα είναι να προετοιμαστείτε από τώρα και να πάτε στα κατάλληλα καταφύγια η στα υπόγεια των σπιτιών σας. Η άμυνα του διαστήματος και οι δορυφόροι μας θα κάνουν ότι μπορούν για να τους σταματήσουν, όσοι περάσουν όμως στην ατμόσφαιρα θα πρέπει να αναμετρηθούν με το στρατό μας."

Η Ανίτα βγήκε από το μπάνιο τυλιγμένη μόνο με μια πετσέτα. Ο Δημήτρης την κοίταξε από πάνω ως κάτω και τη θαύμασε για ακόμα μια φορά.

"Ώστε έρχονται, λοιπόν." Είπε εκείνη, ρίχνοντας μια ματιά στην τηλεόραση.

"Ναι." Της απάντησε ο Δημήτρης, που ξαπλωμένος γυμνός στο κρεβάτι της, σκεπασμένος με τα σεντόνια της, κάπνιζε χόρτο. "Μη μου πεις ότι φοβάσαι..."

"Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι θα σκοτωθείς  εκεί πέρα και θα χάσω το φανταστικό σεξ που κάναμε μαζί." Είπε εκείνη χαμογελώντας πονηρά και έβγαλε την πετσέτα. Την άφησε να πέσει στο πάτωμα, σκαρφάλωσε πάνω του και τον φίλησε για έναν ακόμα γύρο.

Είχαν γνωριστεί λίγο μετά τη συμφιλίωση της Ανιτας με την Έλσα και τον Λεωνίδα, εκείνη τη νύχτα που έκανε το πάρτι της η Τρίτη Λυκείου στο μαγαζί που έπαιζε. Για την ακρίβεια, ο Δημήτρης την ήξερε ήδη, τόσο επειδή ήταν πασίγνωστη αλλά επίσης και από τις περιγραφές του πρώην κολλητού και συντρόφου Λεωνίδα. Μια νύχτα, πήγε στο κλαμπ με μια παρέα για ποτό και επιτέλους τη γνώρισε από κοντά.

Είχαν ένα φλερτ και γενικά εκείνη όλη τη νύχτα ήταν όλο χαμόγελα και πονηρά βλέμματα. Τα ξημερώματα που έκλεισε το κλαμπ, την πήγε σπίτι του. Έτσι ξεκίνησε μεταξύ τους ένα είδος φλογερής σχέσης που έβαζε φωτιά στις νύχτες τους, όμως μέχρι εκεί. Κανείς τους δεν ζητούσε κάτι παραπάνω.

Η Ανίτα τις τελευταίες μέρες είχε περάσει δύσκολα. Μετά την αποκάλυψη- βόμβα για τον Λεωνίδα, όχι μόνο δεν κατάφερε αυτό που ήθελε, δηλαδή να τον κάνει ρεζίλι δημοσίως και να τον χωρίσει με την Έλσα, αλλά έκανε τον γιο της να τη μισήσει που του έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια ότι ο θείος Λεωνίδας ήταν στην πραγματικότητα ο πατέρας του. Τα παιδιά στο σχολείο τον κορόιδευαν και τον πείραζαν, με αποτέλεσμα όταν γυρνούσε σπίτι να γινόταν  ακόμα πιο αντιδραστικός και ανυπάκουος.

Μυστικά του Μέλλοντος #scifi2020Where stories live. Discover now