20 | what now

8.2K 957 515
                                    

"Sonra da teklif etti işte." Taehyung, kollarının arasındaki yastığı daha da sıkıca sarmaladı ve başını arkaya atarak güldü. Üzerinden bir gün geçmesine rağmen hâlâ yaşadıklarının üstesinden gelmeyi başaramamıştı. Gülmeyi kesemiyor ve bir türlü Jeongguk'tan bahsetmeyi bırakamıyordu işte. Elinde değildi, hatta bunu yaptığının farkında bile değildi. Sadece çok seviyordu ve çok heyecanlıydı, kendine bir türlü hakim olamıyordu.

Yoongi, başını koltuğa yasladı ve gözlerini Delta'da gezdirdi ağır ağır. Onun böyle mutlu olduğunu görmek iyi hissediyordu çünkü Jeongguk ile aralarının sarsıntılı olduğunu biliyordu. Sürekli olarak üzüldükleri, daha doğrusu birbirlerini üzdükleri bir dönemden geçmişlerdi ve Yoongi tüm bunları geride bırakarak bir ilişkiye başlamış oldukları için arkadaşları adına çok mutlu hissediyordu.

"Taehyung, bebek gibisin."

Esmer olan, gülümsemesini bozmadan başını doğrulttu ve iki yana salladı. "Hayır, sadece âşığım." Derin bir nefes aldı ve aniden Yoongi'ye doğru atılarak Alfa'nın bedenini kollarının arasına aldı ve sırtını koltuğa bıraktı. Sağ koluyla kendisiyle cebelleşen Yoongi'yi sarmalarken sol eliyle beyaz tenlinin yüzünü kavradı, yanaklarını sıkıştırdı. "Bebek diye buna denir, surata bak."

Yoongi, mıncıklanmaktan nefret ettiğini belirtmek ister gibi tiksinir bir ifadeyle baktı arkadaşına. Yine de kalkmak için ya da onu itmek için uğraşmadı çünkü durduramayacağını ve sadece yorulmakla kalacağını biliyordu. Derin bir nefes vererek başını Taehyung'ın göğsüne yasladı ve rahat bir pozisyon bulmak için biraz hareket etti, bu esnada Delta biraz ezilse ve garip sesler çıkartsa da Yoongi asla umursamadan rahat bir şekilde uzanmaya devam etti. Neticede bu pozisyona gelme sebepleri kendisiydi, şikayet etme şansı yoktu.

"Of." Taehyung'ın dudakları kısa bir sürenin ardından iki yana doğru kıvrılırken esmer gözlerini tavana çevirerek mırıldandı. "Kızgınlığa gireceğim birkaç güne, bence Jeongguk'tan yardım isteyebilirim."

Yoongi, gözlerini kısarak Delta'nın yüzüne bir bakış attı. Bu bakış arkadaşının ciddiyetini sorgulayan türden bir bakıştı, Yoongi onun bunu sorduğuna inanamıyordu.

"Yapmadığınız şey değil Taehyung, bunun için sevgili olmayı beklemenize gerek yoktu ki." Taehyung, gülmemek için dudaklarını birbirine bastırdı ve başını onaylar gibi salladı.

"Yani istemeliyim?" Yoongi iç çekti ve bıkkın bir şekilde vurdu esmerin kafasına. Âşık olmak cidden böyle bir şey miydi yoksa Delta aptal mıydı ayırt edemiyordu artık.

"Evet, Taehyung. Onu düşünerek boşalacağına git de onun üzerine bo-" Taehyung'ın yargılayan bakışlarını gördüğünde sustu ve kaşlarını kaldırdı.

"Ne bu, şimdi de terbiye dersi mi vereceksin bana?" Taehyung, birkaç saniye aynı şekilde bakmaya devam etti ve ardından başını iki yana sallayarak reddetti.

"Hayır, içine boşalmayı tercih ederim." Umursamaz bir şekilde omuz silkti ve alt dudağını dişlerinin arasına aldı. Seks hayatlarının neye benzeyeceği hakkında en ufak bir fikri bile yoktu fakat hiç de kolay olmayacağı bariz belliydi.

"Jeongguk'un kolay kolay alta geçmeyi kabul edeceğini sanmıyorum, dürüst olmam gerekirse." Gülümsedi hafifçe. "Çok inatçı bir çocuk o. Üstelik, hâlâ bakir. Yani birileriyle ön sevişme tarzı şeyler yaşadığını biliyorum ama kimseyle sevişmedi ve ilk deneyiminde altta olmak istemeyecektir."

Taehyung, elbette Jeongguk'un bakir olmasına şaşırmamıştı. Neticede Alfa hâlâ bir liseliydi ve bu çok doğaldı. Aynı zamanda Yoongi'nin haklı olduğunu da biliyordu, Jeongguk'un yerinde olsa o da bunu kabul etmek istemezdi. Baskın bir cinsiyet için pasif olmaya çalışmak zaten zor bir şeyken bir de ilk tecrübesinde bunu yaşamak pek de iyi bir düşünce değildi.

james joint ;; taekookWhere stories live. Discover now