27 | right now

7.3K 767 309
                                    

selam, bu bölümü yanlışlıkla sildiğim için değiştirerek tekrar yayımladım. yedeği olmadığı için baştan yazdım ve değiştirdim biraz, okuduysanız tekrar okuyun lütfen. yeni bölüm atmaya çalışacağım en kısa zamanda, bu bölümü bir aptal gibi silmem bozdu her şeyi.

kontrol edemeyeceğim affedin, iyi okumalar!

Jeongguk, zilin çalmasını beklerken derin bir nefes aldı ve gözlerini öylece sınıfta gezdirdi. Kimisi uyuyor, kimisi dersi dinliyor, kimisi ise kendisi gibi zamanın geçmesini bekliyordu sıkıntıyla. Emindi ki hepsinin kendince sorunları, üzüntüleri vardı fakat merak ediyordu, hepsi onun kadar üzülüyor muydu yoksa tanrı Jeongguk'a bu konuda torpil geçecek kadar mı nefret ediyordu ondan?

Mühürlenmesinden bugüne tam bir buçuk hafta geçmişti ve bu bir buçuk haftayı tek bir kelimeyle adlandırabilseydi, bu kesinlikle cehennem olurdu. En baştaki kabulleniciliği, sakinliği kalmamıştı, çünkü mühür yüzünden yaşayabileceği sorunları ancak idrak edebilmiş, ancak tecrübe edebilme şansı bulmuştu.

Jeon Jeongguk, belki de görebileceğiniz en güçlü, en umursamaz insanlardan biridir. Her koşulda dik durmayı becerir, kendine güvenir ve insanların kendisini üzmesine, kendisine zarar vermesine katiyen müsaade etmez. Belki karakteri gereği böyle biriydi, belki de babasının hatalı eğitiminin ona kazandırdığı bir artıydı, bunu ayırt edebilmek imkansızdı fakat kaynağının ne olduğu önemli değildi, önemli olan Jeongguk'un kolay kolay yıkılmayan bir alfa olmasıydı, oysa son bir haftadır dibe batmış durumdaydı.

Sokağa çıktığında üzerinde ayıplarmışçasına gezinen bakışlar, duyduğu fısıltılar, gülüşmeler ağır gelmişti ona. Belki bu kadar kötü şey art arda gelmeseydi dik duruşunu korur, suratlarına bile bakmadan yoluna devam edebilirdi ama zaten o kadar bitmişti ki Jeongguk, o kadar kötü bir durumdaydı ki, kaldıramamıştı. Sokağa çıkmak onun için bir eziyet hâline gelmiş, insanların yüzlerine bakmaya korkar olmuştu bakışlarını görmemek için. Hatta öyle ki son bir haftadır markete gitmek yerine sipariş vermeyi tercih etmişti sırf daha az insanla muhatap olmak, daha az yargılanmak için. İnsanların arasında olmanın düşüncesi bile korkutucuydu onun için artık. Sırf bu yüzden okula gelirken ilk defa gömleği sonuna dek iliklemeye başlamış, mühür izinin altta kalarak gözlerden uzak kalmasına sebep olmuştu. Sınıf arkadaşları henüz üzerindeki kokunun bir deltaya ait olduğunu anlamlandıramadıkları için bu konuda sorun yaşamamış, okul personelleri ve öğretmenlerden olabildiğince uzak durmaya çalışmıştı. Nitekim başarılı da olmuştu, zaten bu sene yaşadığı şeylerden dolayı uzun süredir öğretmenleriyle içli dışlı değildi.

Zil çaldığında zaten hiç açılmamış çantayı olduğu gibi sırtlandı ve dışarı doğru attı adımlarını. Beden eğitimi dersi vardı ve aslında hiçbir şey yapmayacaktı, çünkü Jeongguk spor yapmaktan hoşlanmazdı, o sadece kıyafetlerini giyip kenarda oturacak ve kafasını dinleyecekti, en azından planları buydu.

Arkasından gelen sınıf arkadaşlarını duyabiliyordu, fakat hiçbiriyle komuştuğu yoktu çünkü hiçbiri Jeongguk'un kafa yapısına uymuyordu. Arada sırada konuştukları olurdu, birbirlerine sınavla ilgili ya da o an derste gerçekleşen bir şeyle ilgili soru sorwr ya da yorum yaparlardı fakat bundan öteye gitmez, bir arkadaşlığa dönüşmezdi. Zaten Jeongguk fazla arkadaş canlısı bir insan değildi, diğerleri ona yetiyordu.

Spor salonuna giriş yaptıklarında sınıf üçe ayrılmış, Jeongguk diğer alfalarla beraber soyunma odasına doğru yürümüştü. Devlet, okulların soyunma odası ve tuvaletler konusunda fazlasıyla kararsız kalmıştı çünkü ikincil cinsiyetlerine göre mi yoksa asıl cinsiyetlerine göre mi ayırmaları gerektiğinden bir türlü emin olamamıştı, fakat daha sonrasında tuvaletleri asıl cinsiyetlere göre ayırmaya, soyunma odalarını ise ikincil cinsiyetlerine göre belirlemeye karar vermişti ki bu bir bakıma mantıklıydı çünkü alfaların beraberliği pek hoş karşılanan bir şey değildi, tıpkı kendisi ve Taehyung'un ilişkisinin de hoş karşılanmadığı gibi, bu yüzden alfaların bir arada bulunmasının daha tehlikesiz olacağını düşünmüşlerdi. Tuvalet olayıysa tamamen pisuvar olayından kaynaklanıyordu ki bu fazlasıyla tutarsızdı ama muhtemelen var olan en iyi yöntemdi.

james joint ;; taekookWhere stories live. Discover now