Dövüş Dersi

2.8K 134 9
                                    

"Bir yerlere gidelim mi?" diye soran Gizem ile Nida el çırparak "Olur!" dedi. "O zaman tekne turu yapalım mı?" diye sordu Semih.

"Benim işim var siz eğlenin." dedim ve Barlas'a ufak bir bakış attıktan sonra yanlarından ayrıldım. 

İlk olarak dövüş kursuna gidecektim. Eski hocam benden gelip bir günlük ders vermemi istemişti. 

Ondan sonra da şirkete uğrayacaktım. Savaşların şirketi ile bazı sözleşmelerin üstünden geçmemiz gerekiyordu.

Yürüyerek dövüş kursunun olduğu salona varırken eskiden buraya gelirken ne yorulduğumu hatırladım. İyi bir dövüşçü olabilmek için az ter dökmemiştim.

Salona geldiğimde hocam beni bekliyordu. "Hoş geldin Dolunay." diyen hocamla "Hoş bulduk." dedim.

"Geldiğin için çok teşekkür ederim." diyen hocama gülümseyip "Sen istersin de ben gelmez miyim ya." dedim.

Bugün ücretsiz ders alan grubun hocası raporluydu. Onları bugünlük ben eğitecektim. "Hocam ben bir üstümü değiştirip geleyim." dedim.

Hocam beni onaylarken giyinme odalarına gittim. Taytımı ve sporcu atletimi giydikten sonra geri salona döndüm.

"Bütün öğrenciler geldi. İyi dersler." dedi hocam ve salondan çıktı. Öğrencilere baktığım da e önde oturan Barlas'ı görmem ile gözlerim kocaman açıldı.

"Bizi sen mi eğiteceksin?" diye sorarak gülen bir çocuk ile kaşlarımı çattım. Çocuk dediğime de bakmayın benim yaşlarımda bir şey.

"Adın nedir?" diye sordum. "Uras ya senin ki ne güzellik?" diye sorması ile göz devirdim. "İsmim Dolunay ve seni yanıma çağırıyorum." dedim.

Uras sırıtarak yanıma gelirken "Karşıma geç." dedim. Uras karşıma geçtiğimde öğrencilere döndüm ve "Bugün karşıdaki kişiyi küçümsememeyi öğreneceğiz." dedim.

Uras'a döndüğüm de gülümsedim ve ona doğru yaklaşmaya başladım. Uras kaşlarını çatarken  ayağımı diz kapağının üstüne koyup kollarından tuttum.

Geriye doğru giderken Uras'ı da kendime çektim.  Sırt üstü mindere düşerken diğer ayağımı da Uras'ın karnına koyup onu havada takla attırdım.

Uras yere düşerken çevik bir hareket ile ayağa kalktım. (Dolunay'ın yaptığı hareket medyadaki videonun 4.55'inci saniyesinde var. Düzgün anlatamadıysam beni affedin)

Herkes alkışlamaya başlaması ile "Umarım dersimizi düzgün alabilmişizdir." dedim.

Elma AğacıWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu