Sevgili

2.4K 107 9
                                    

Barlas hızla ayağa kalkarken "Ne saçmalıyorsun sen?" diye sordu. Ona cevap vermeden küçükken baş harflerimizi kazıdığımız yere gittim.

"Hayatında kaç tane Dolunay tanıdın da beni hatırlayamadın?" diye sordum. Barlas şaşkınlıkla "Küçükken ki Dolunay ile aynı kişisin." demesi ile "Günaydın" dedim.

Barlas bir anda bana sarılınca ona sıkıca sarıldım. "Seni bu yaşıma kadar elma ağacının altında bekledim. Neden bu kadar geç kaldın?" diye sordum.

"Ben çok özür dilerim." diyen Barlas ile "Hiçbir şey önemli değil." dedim. Barlas benden ayrılırken ellerini yüzüme koydu.

Ben ne yapacağını kestiremezken dudağıma yapışması ile gülümseyerek öpüşüne karşılık verdim. 

Dudaklarımız ayrılırken "Dolunay benimle çıkar mısın?" diye soran Barlas ile gülümseyerek "Bu sorunun cevabını bence biliyorsun." dedim.

"Birde senin ağzından duymak istiyorum." diyen Barlas ile "Evet, seninle sevgili olurum." dedim. Barlas bana tekrardan sarılırken mutluluktan ağlıyordum.

"Sakın ağlama" diyen Barlas ile ondan ayrıldım ve elma ağacına baktım. "Bu elma ağacı sayesinde tekrar buluştuk." dedim.

Barlas "Evet" derken gözlerinin dizlerime takılması ile dizime baktım. Giydiğim kotun dizleri yırtılmış ve kanlar akmıştı.

"Dolunay bu nasıl oldu?" diye soran Barlas ile "Yanına gelirken düştüm." dedim. Barlas beni bir anda kucağına alması ile kahkaha attım.

"Ne kadar büyüsen de sakarsın." diyen Barlas ile "Sakar değilim ben" dedim. Barlas bu dediğime gülüp geçerken yürümeye başladı.

"Nereye gidiyoruz?" diye sormam ile Barlas "Seni kaçırıyorum." dedi. Bu dediğine kıkırdarken "Benim işime gelir. Şirket işlerinden yırtarım" dedim.

Barlas bu dediğime gülerken kafamı göğsüne yasladım ve bu rahat yerin huzurunu çıkardım. 

Barlas oturduğu apartmana girerken telefonumu çıkardım ve "Gülümse" deyip bizi çektim. Barlas'ın beni kucağında taşıdığı fotoğrafta belli olurken gülümsedim.

Barlas'ın kucağında dairesine girerken dairenin kapısını çektim. Barlas beni oturma odasındaki koltuklardan birine oturturken "Ben ilk yardım çantasını alıp geliyorum." dedi.

Barlas odadan çıkarken de arkasından fotoğrafını çektim. Barlas kısa bir süre sonra elinde ilk yardım çantası ve şort ile girince gülümsedim.

"Şu şortu giy de dizindeki yaraları daha iyi temizleyebileyim." dedi Barlas ve elindeki şortunu bana uzattı.

Elma Ağacıजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें