Dövülmüş

2.4K 123 5
                                    

Semih ve Gizem mutfakta öpüştükten sonra Semih'e gitmişlerdi. Yine benim sayemde bir çift birleşmişti.

Kapımın çalması ile acaba Gizem ne unuttu diye düşünüp kapımı açtım. Üstü başı dağılmış halde Barlas'ı görmem ile şok oldum.

"Barlas sana ne oldu?" derken Barlas bana doğru bir adım attı ve üstüme yığıldı. Onu zorlukta taşırken salona götürüp koltuğa oturttum.

Gözündeki morluk ve yüzündeki birkaç yara ile benim kalbim acımıştı. Barlas kendinden geçmişken hızla odama çıkıp pike ve ilk yardım çantasını aldım.

Koltuğa yarı yatırır biçimde oturttuğum Barlas'ın ayakkabısını çıkardım ve bacaklarını da kaldırıp koltuğa uzandırdım.

Üstünü getirdiğim pike ile örttükten sonra tekli koltuğu onu yatırdığım koltuğa yaklaştırıp oturdum. 

İlk yardım çantasından ilk olarak morluklar için krem çıkardım. Kremi elime sıktıktan sonra nazikçe moraran gözüne sürdüm.

Aynı kremi çenesine de sürerken yüz hatlarının belirginliği gözüme çarptı. Çene yapısı, yüzünün uzunluğu, kaş yapısı beni kendisine çekiyordu.

Kaşındaki yaradan akan kanları da temizledikten sonra yara bandını kaşının üstüne yapıştırdım. 

Barlas yana doğru dönerken pikeyi üstünden çekti. Pikeyi düzgünce geri üstüne örtecekken sırt kısmı yırtılmış tişörtü ile kaşlarımı çattım.

Hızlıca daha önce Semih'ten tırtıkladığım sweatlerden birini alıp aşağı indim. Barlas huzursuzca uyurken "Barlas kalk da üstünü değiştir." dedim.

Barlas uykulu bir şekilde dikelirken gözleri hala kapalıydı. "Barlas üstünü değiştirmeyecek misin?" diye sorarken Barlas'tan tepki çıkmaması ile otururken uyuya kaldığını gördüm.

Bu haline gülerken tişörtünü üstünden çıkardım. Barlas'ın karnında ve göğüs kısmında morluklar görmem ile kaşlarım çatıldı.

Sırtına baktığımda yine morluklarla karşılaşmam ile Barlas'ı dürterek uyandırdım. Barlas bu sefer kesin olarak ayılınca dolu gözlerle ona baktım.

"Barlas bunu sana kim yaptı?" diye sordum endişeyle. "Önemli değil." diyen Barlas ile göz devirdim.

"Barlas bu yaraların bazıları eskiden bazıları ise yeni olmuş. Birisi sana zarar veriyorsa polise gitmeliyiz." dedim.

"Dolunay ben gerçekten iyiyim." demesi ile daha fazla ısrar edemedim.

Elma AğacıWhere stories live. Discover now