İnanırım

2.6K 121 5
                                    

Bizimkilerin arka masalardan birinde şaşkınlıkla bizi izlerken görmem ile sessizce yutkundum. Semih ve Gizem kaşlarını çatmışken Nida sırıtıyordu.

Barlas'ın yüzünde ise hiçbir ifade yoktu. Savaş'a geri döndüğüm de "Semihler değil mi onlar?" diye sorması ile "Evet" diye mırıldandım.

Okulda da olduğu gibi Barlas'ı aldatmış gibi hissediyordum. Ben onlara şaşkınlıkla bakarken onlar ayaklanıp lokantadan çıktılar.

"Savaş hesabı ödeyip bizde çıkalım hadi." dedim. Savaş 'ın yüzü düşerken hesabı isteyip ödedi. 

"Savaş yemek için çok çok çok teşekkür ederim. Ama ben gitmeliyim." dedim ve Savaş'ı geride bırakıp hızlıca lokantadan çıktım.

Bizimkileri otoparkın orada görmem ile koşarak yanlarına gittim. "Ne diye beni bırakıp gittiniz?" diye sordum.

"Böyle tatlı bir çifti rahtsız etmek istemedik." diyen Nida ile "Sen ne diyorsun kızım!" dedim hiddetle.

"Yalan mı? El ele tutuşmalar, dudak kenarına dokunmalar" diyen Nida ile üstüne atlayacakken Semih beni tuttu.

"Kanka sadece bize söylememen kırdı. Birde şirketteyim demiştin." diyen Gizem ile "sen de mi?" dercesine baktım.

"Şirketteydim zaten. Şirketten çıkarken Savaş ile karşılaştım yemeğe gidelim mi diye sordu bende kabul ettim. Bu kadar neyini abartıyorsunuz." dedim.

"Neyse ben gidiyorum." diyerek yanımızdan ayrılan Barlas ile arkasından bakakaldım.  "Bizde arabaya geçiyoruz." dedi Nida ve Gizem'i çekiştirerek arabaya bindi.

Semih ile yalnız kalırken bana sarıldı. "Semih ben gerçekten Savaş ile sevgili değilim"  derken gözlerim dolmuştu.

"Biliyorum güzelim. Sadece yanlış anlaşılma." diyen Semih ile ona daha sıkı sarılıp "Bana inandığın için teşekkür ederim." dedim.

Semih benden ayrılırken "Ben sana her zaman inanırım." dedi. "Peki Gizem bana kızgın mı?" diye sormam ile Semih gülümsedi.

"Şuan sadece Nida'nın verdiği gaz ile hareket ediyor. Yoksa o da senin Barlas'ı sevdiğini biliyor." demesi ile kızardığıma eminim.

"Seni de evine bırakmanı ister misin?" diye sordu Semih. "Yok ben kendim giderim." dedim.

Semih ile vedalaştıktan sonra Semih arabasına binip kızlarla birlikte gitti. Ben arkalarından derin bir nefes verirken "Demek Barlas'a aşıksın." diyen ses ile sessizce yutkundum.

Elma AğacıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin