Bitirelim

1.9K 101 1
                                    

Kulübeye vardığımda Barlas'ı kapının önünde umutsuzca bir şeyler düşünürken bulmam ile gülümseyerek yanına gittim.

"Ben geldim!" dedim. Barlas üzgün bir ifadeyle bana bakarken "Bir şey mi oldu?" diye sordum. 

"Onu sana sormalıyız." dedi Barlas ve telefonunu bana verdi. Telefonun ekranında Savaş ile az önce ki hallerimizin çekildiğini görmem ile kaşlarımı çattım.

Fotoğraflarda elimi tutuyor, elini yanağıma koyuyor, sarılıyoruz ve gülüyorduk. Bu fotoğrafları ben de görsem yanlış anlardım.

"Barlas bunları sana kim attı?" diye sordum. Bunları kim attıysa bizim ayrılmamızı istiyordu. 

Barlas telefonunu benden alırken "Kimin attığının önemi yok. Sen gerçekten az önce benim yanımdan ayrılıp Savaş'a mı gittin?" diye sordu.

"Evet de bu fotoğraflar olayı doğru yansıtmıyor." dedim. Barlas oturduğu yerden ayaklanırken "Zaten bu ilişkinin yürümeyeceği belliydi." dedi.

Şaşkınlıkla "Barlas ne diyorsun sen?" dedim. "Dolunay sen zengin, güzel, popüler bir kızsın birde bana bak!" diye bağırdı Barlas.

"Barlas şuan çok saçmalıyorsun senin neyin varmış?" diye sordum. "Öksüz, kendi kendini geçindirmek için yarı zamanlı işe giren bir zavallıyım!" diye bağırdı.

Bizimkiler yanımıza gelirken Semih "Ne oluyor burada?" diye sordu. Onları takmadan "Bunların hiçbiri zavallı olduğunu göstermez. Hem tek senin mi anne baban yok? Benim de ailem yok!" dedim.

"Ama sınıf farkından dolayı ben zavallı grubuna giriyorum bunu kabul et" diyen Barlas ile "Siktir et sınıf farkını" dedim.

"Ben umursamasam bile fotoğraflardan senin benimle yetinemediğin anlaşılıyor!" diye bağırdı. Barlas'ın bu dediği ile neye uğradığımı bilemedim.

"Barlas şuan çok saçmalıyorsun! O fotoğraflardakilerin hepsi yanlış anlaşılma" dedim. "Sende yanlış anlaşılma siktir et Dolunay da bitsin bu iş." dedi Barlas.

Bu dediği kalbimi kırarken "Bitirmek mi istiyorsun?" diye sordum. Evet dememesi için elimden içimden dua etmeye başladım.

"Evet bitirmek istiyorum!" diye bağırdı Barlas ve arkasını dönüp yürümeye başladı. Gözümden bir yaş akarken arkasından bakakaldım.

Elma AğacıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin