Mesaj

2K 102 4
                                    

Kamp alanına geldiğimizde totomun uyuşukluğu ile yüzümü buruşturarak ayağa kalktım. "Otur otur yorulmuşum lan" dedi Gizem.

"Aynen lan bende" diye Gizem'i onaylamam ile Semih "Barlas bu konuşma ile valizlerin bizim taşımamız gerektiği anlaşılıyor." dedi.

Semih'in bu dediği bizi güldürürken Gizem "Valizleri taşımak da geç bile kaldınız." dedi. "Kim kiminle kalacak ona göre valizleri taşıyalım." dedi Semih.

"Kızlar beraber , senle de ben kalırız sanırım." dedi Barlas. Ben onun dediğini onaylayacakken Gizem "Ben sevgilim ile kalacağım. Siz de beraber kalın." dedi.

Bunu Barlas ile beraber kalmam için söylemişti. Gizem'e baktığımda bana sırıtarak bakıyordu. "O zaman Gizem ile valizlerimizi boş bulduğum bir kulübeye taşıyorum." dedi Semih ve otobüsten indi.

Bizde Semih'in arkasından inerken Barlas "O zaman bizde boş bir kulübe bulup yerleşelim." dedi.

"Yapacak başka çare yok." dedim ve otobüsün bagajından kendi valizimi aldım. Barlas elimden benim valizimi de alırken "Ben taşırım." dedi.

Bu kibarlığına gülümserken beraber yürümeye başladık. Telefonuma mesajlar gelmesi ile merakla cebimden telefonumu çıkardım.

Mesajların Savaş'tan olduğunu görmem ile mesaj kısmına girdim.

 "Dolunay konuşmalıyız." 

"Acil"

"Beş dakikaya deniz kenarındaki kafeye gel" 

Ben konunun ne hakkında olduğunu tahmin etmeye başlarken Barlas "Mesajlar kimden?" diye sordu.

Savaş diyecekken aralarının iyi olmadığını hatırlayarak "Gizem yine saçma sapan konuşuyor." dedim.

Barlas'a yalan söylemek canımı sıkarken Barlas "Semihlerin kulübesinin karşı çaprazındaki kulübe boşmuş oraya yerleşelim mi?" diye sordu.

"Sen valizlerimizi kulübeye koysan benim kısa bir işim var halledip gelsem olur mu?" diye sordum. 

"Tamam güzelim sen git işini hallet ben eşyalarımızı kulübeye koyarım." dedi ve yanağıma bir öpücük kondurup kulübeye doğru yürümeye başladı.

Bana öyle bir güveniyor ki nereye gittiğimi bile sormamıştı. Ay bende çok abartıyorum. Alt tarafı Savaş'ın yanına gidip gelecektim.

Savaş ne de ortağımdı ve bu acil konu iş ile ilgili olabilirdi. Böyle pembe yalanların ilişkimize zarar vermeyeceğini düşünerek kafeye doğru yürümeye başladım.

Elma AğacıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin