Dolunay'a Aşığım

2.3K 117 1
                                    

Barlas'a şirketi, ofisi, çalışma şeklimizi anlatmıştım ve şimdi benim odamda oturuyorduk. Kapımın tıktıklanması ile "Gel" dedim.

Yakut Amca ve Savaş içeri girerken ayağa kalktım. Tabi benimle birlikte Barlas da ayağa kalktı.

"Yakut Amca sizi bu kadar erken beklemiyordum." dedim şaşkınlıkla. "Aslında toplantıdan önce özel olarak konuşmak için gelmiştik." dedi Yakut Amca.

"Tabi olur Yakut Amca gelin oturun." dedim. Yakut Amca ve Savaş diğer boştaki koltuklara otururken Barlas'a da oturması için işaret ettim.

"Yakut Amca seni yeni sekreterim ile tanıştırayım. Barlas" dedim gülümseyerek. "Miray'a ne oldu?" diye sordu Yakut Amca.

"Özel sebeplerden dolayı şirketten ayrıldı." dedim ve kısa bir sessizlikten sonra "Barlas, Yakut Amca ortağımız. Savaş da onun oğlu." dedim.

"Memnun oldum efendim." diyen Barlas ile Yakut Amca "Bende" dedi. Yakut Amca biraz tedirgin otururken "Barlas sen kendi ofisine git ve bize üç tane şekersiz kahve söyle." dedim.

"Tamam." diyerek odamdan çıkan Barlas ile Yakut Amca'ya döndüm ve "Bir sıkıntı yok ya" dedim.

"Bugün okul müdürünüzden ufak bir tartışma yaşadığınızı duydum."  diyen Yakut Amca ile derin bir nefes aldım.

"Biz onu aramızda hallettik." dedi Savaş konuyu açmak istemezcesine. "Savaş nedenini bana söylemiyor bari sen söyle güzel kızım." diyen Yakut Amca ile Savaş'a kısa bir bakış attım.

Tam o sırada içeri kahve tepsisi ile Barlas'ın girmesi ile Savaş "Ben Dolunay'a aşığım" dedi. O an her şey dururken Barlas'a baktım.

Kafası önüne eğik bir şekilde yere bakmaya başlamıştı. "Ben bunu söyleyince Dolunay bir an nasıl tepki vereceğini bilememişti sadece." diyen Savaş ile Barlas kahveleri hızla masama koyup gitti.

"Barlas bekle!" diye bağırmama rağmen giden Barlas ile sinirle Savaş'a baktım. "Bu duruma çok sevindim." diyen Yakut Amca ile "Ben hiç sevinmedim." dedim.

"Anlamadım?" diye soran Yakut Amca ile ona cevap vermeden Barlas'ın arkasından odadan çıktım.

Elma AğacıWhere stories live. Discover now