Sımsıkı Olalım

2.3K 114 6
                                    

Barlas dizimdeki yaraları temizleyip yara bandı yapıştırmıştı. "Barlas hadi yanıma otur." dedim. Barlas yanıma oturunca bir selfie daha çektim.

"Sen deminden beri neden fotoğraf çekiyorsun?" diye soran Barlas ile "Bak şimdi ne yapacağım" dedim.

İnstagram da hikayelerim kısmına girdim ve ilk çektiğim fotoğrafı koyup "Yan yana" ayrı yazılır... yazdım ve yolladım.

Sonra ikinci çektiğim fotoğrafı da hikayeme koyup biz hep "sımsıkı" olalım yazıp yolladım. Bu iki hikayemdeki cümleler birbirini tamamlarken üçüncü fotoğrafımı da hikayeme koydum.

Seni çok seviyorum yazdım üçüncü fotoğrafa ve hikayemde paylaştım. En son çektiğim fotoğrafı ise hikayeme koyup sevgilim yazıp kalp emojisi koydum.

"Beni sevdiğini zaten biliyorum." diyen Barlas ile dediğine gülerek "Herkes bilsin ve sana bakmamaları gerektiğini öğrensin diye paylaştım" dedim.

"Şeytanın aklına gelmez" diyen Barlas ile telefonu bir kenara bırakıp kucağına yattım. "Şimdi biz sevgili miyiz?" diye sordum.

"Evet öyleyiz güzelim." diyen Barlas ile gülümsedim. "O Nida denilen cadolozdan uzak duracaksın değil mi?" diye sormam ile Barlas kahkaha attı.

"Sen Savaş'tan uzak durduğun sürece evet" diyen Barlas ile "O ortağımın oğlu. İlerde ise ortağım olacak" dedim.

"İş dışında fazla konuşmak yok o zaman." diyen Barlas ile gülerek "Yok" dedim.  O esnada telefonumun çalması ile somurtarak telefonuma baktım.

Arayanın Gizem olduğunu görmem ile telefonu açtım ve kulağıma götürdüm. "Efendim Gizem" dedim telefonu açarken. 

"Kızım çocuğu iş için götürüp sevgilin mi yaptın?" diye sorması ile göz devirdim.  "He Gizem öyle yaptım." dedim.

"Şimdi neredesiniz?" diye soran Gizem ile "Barlas'ın evindeyiz." dedim. "Oha seni eve mi attı?" diye bağıran Gizem ile Barlas'ın güldüğünü fark ettim.

Telefonu Gizem'in yüzünü kapatırken Barlas "Gizem'i tanıyalı kısa bir süre oldu ama hayal gücüne hayran kaldım." demesi ile gülümsedim.

"Klasik Gizem işte." derken kapının çalması ile "Birisini bekliyor muydun?" diye sordum. Barlas "Hayır" derken ayaklandı ve kapıya gitti.

Kapıyı açtığında içeri kırklı yaşlarda bir adam girmesi ile Barlas "Amca senin burada ne işin var?" diye sordu.

Adama daha iyi baktığımda bunun küçükken aynı mahallede oturduğumuz Barlas'ın iğrenç amcası Mahmut Amca olduğun fark ettim.


Elma AğacıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin