Barlas'ı Öptüm!

2.5K 122 13
                                    

Eve geldiğimiz de kendimi yorgunlukla koltuğa attım. "Neden Barlas'ın orada çalıştığını söylemedin?" diye soran Nida ile göz devirdim.

"Bu sorunu hiç cevaplayacak halde değilim ve evimden gitsene sen ya." dedim. Bu dediğim hepsini şok ederken Nida hışımla evden çıktı.

"Kızı ne diye kovdun?" diye soran Gizem ile "Onu boş verin de ne anlatacağım." dedim. Gizem ve Semih merakla dikkatlerini bana verirken gülümsedim.

"Barlas'ı öptüm!" dedim heyecanla. İkisinin birden ağzı açık kalırken Semih "Nasıl?" diye sordu. Her şeyi onlara anlatırken içim içime sığmıyordu.

"Bu ne cesaret yiğidim?" diye soran Gizem ile "Öyle deme ya" dedim. "Kız olursa Gizem Nur erkek olursa Semih Can koyun ismini." diyen Gizem ile göz devirdim.

"Kanka abartma ya" dedim. "Senin için çok sevindik. Şimdi sevgili misiniz?" diye soran Semih ile "Hayır" dedim.

"Sadece bir öpücüktü ve oldu bitti" dedim hüzünle. "Kızım bu senin ilk öpücüğün değil mi? Belki onun da ilk öpücüğü idi." dedi Gizem.

"Hayır, değildi." demem ile ikisinin de kaşları çatıldı. "Nasıl ilk öpücüğün değil?" diye soran Semih ile kafam öne eğildi.

"Küçüklük şeyi ile Barlas ile daha önce şey yapmıştık." dememle Gizem "Oha!" diye bağırdı.

"Ne diye bunu bize yeni söylüyorsun?" diye soran Semih ile "Küçükken utanmıştım. Sonra ise söylemeye gerek duymadım." dedim.

"Yani siz bu çocuk ile iki defa öpüştünüz ama hala sevgili değilsiniz" diye konuyu özetleyen Gizem ile kafamı aşağı yukarı salladım.

"Vay be. Dizi olarak çeksek Arka Sokaklar ile yarışır." diyen Semih ile kahkaha attım. "Abartma ya" dedim.

"Neyse ben su içip geliyorum." dedi Gizem ve mutfağa gittim. Semih'e baktığım da koltukta arkasına yaslanmış oturuyordu.

"Olum mal mısın? Kız mutfakta yalnız." dedim. "Tek başına su içemiyor mu?" diye sorması ile göz devirdim.

"Arkasından git ve yakınlaşın. Hep bizim yanımızdasınız hiç yakınlaşmıyorsunuz." demem ile Semih aydınlandı ve ayaklandı.

"Bu gece acaba beraber mi kalsanız?" diye sordum gülerek. Semih'in anne ve babası yurt dışında olduğundan Semih tek başına yaşıyordu. Yani eve kız yani Gizem'i atmak için iyi bir fırsat doğuyordu.

Elma AğacıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin