Sevgiliyiz

2.2K 103 18
                                    

Sabah alarmım ile uyanmamla yatağımda dikeldim. Yatağımın ucundaki pantuflarımı giydim ve karşı odada kalan sevgilimin odasına gittim.

Kapıyı tıktıklamama rağmen içeriden ses gelmemesi ile kapıyı aralayıp içeri girdim. Barlas daha uyurken gülerek yanına gittim.

"Barlas hadi uyan." dedim. Barlas uyumaya devam ederken yanağına bir öpücük konduracakken kafasını çevirmesi ile dudaklarımız birleşti.

Barlas'tan ayrılırken "Sanki buna benzer bir şeyi markette de yaşamıştık." dedim. Barlas bu dediğime gülerken yataktan kalktı.

"Birazdan Semihler gelir hazırlan." dedim ve odasından çıktım. Geri kendi odama girdiğim de siyah kot pantolonumla siyah büstiyerimi giydim. Siyah ayakkabılarımı da giydikten sonra hazırdım. 

Kapımın tıktıklanması ile "Gel" dedim. İçeri Barlas girerken kaşları çatıldı. "Güzelim Semih aradı da kapının önündeymiş." dedi.

"O zaman hadi gidelim." deyip odamdan çıkacakken Barlas kolumdan tuttu. "Acaba giyinmeyi unutmuş olabilir misin?" diye sorması ile göz devirdim.

"Barlas hazırım işte" deyip odamdan çıkmaya çalışırken Barlas beni sürükleyerek geri yatağıma oturttu.

Dolabımı kurcalarken beyaz bir gömlek çıkarıp bana verdi. "Hadi üstünü değiştir. Seni odanın önünde bekliyorum." dedi Barlas ve odamdan çıktı.

Üstümü değiştirdim ve mini valizimi alarak odamdan çıktım. Barlas üstüme baktığında gülümsedi ve "Şimdi olmuş" dedi.

Beraber evden çıkarken araba ile bizi bekleyen Gizem ve Semih'i gördük. "Kanka ağaç olduk burada." diye söylenen Gizem'i görmezden gelerek valizlerimizi bagaja koyup arabaya bindik.

Araba ile okula giriş yaparken otobüslerin çoktan gelmiş olduğunu gördüm. Arabadan inerken çoğu kişinin gözü bizim üzerimizdeydi.

Bu duruma gülerek bagajdan eşyalarımızı çıkaran Barlas'ın yanına gittim ve elini tuttum. Barlas bu yaptığıma gülümserken Gizem "Yeni aşıklar" diyerek göz devirdi.

"Geri zekalı dokuz yıllık bu aşk. " dedim. Evet Barlas ile dokuz yaşımdayken tanışmıştım. Ve küçüklük aşkı ile başlayan bu ilişkimiz ileriye dönük bir ilişki haline gelmişti.

"Sözümü geri alıyorum." diyen Gizem ile gülerek otobüslere doğru ilerlemeye başladık. O esnada karşımıza Nida çıkması ile ona gülümsedim.

Nida ne söyleyecekti bilmiyorum ama Barlas ile birleşik olan ellerimizi görmesi ile ağzı açık kalıp "Siz" derken sözünü kestim.

"Evet sevgiliyiz." dedim.

Elma AğacıWhere stories live. Discover now