Aile Fotoğrafı

2.2K 110 2
                                    

"Benim odamın karşısını senin odan olarak hazırlayalım mı?" diye sordum hevesle. "Sen bilirsin güzelim." diyen Barlas ile Gizem göz devirdi.

"Siz sevgili değil misiniz aynı odada kalsanıza" diyen Gizem ile "Senin de dediğin gibi sevgiliyiz. Evli değiliz." dedim.

"Ben sizi beraber yatarken yakalamayayım." diyen Gizem ile "Güzelim acaba biz karışmasak da onlar mı ayarlasa" dedi Semih.

"Peki" diyen Gizem ile "Barlas'ın odasını sonra ayarlarız. Biz gittikten sonra okulda bir şey oldu mu?" diye sordum.

"Bu yarın gitmek isteyenler için kamp varmış. Bende hepimizi yazdırdım." dedi Gizem.

"Ücretini vermeden ad yazılmıyor diye biliyordum." dedim tek kaşımı kaldırırken. "Bu tatil babamdan" dedi Gizem.

"Ben kendi ücretimi ödeyim." diyen Barlas ile Gizem "Bu tatil babamın bize hediyesi dedim ya. Ne diye uzatıyorsun." dedi.

 Barlas karşı çıkacakken Semih "Abi sen de bizden birisin bunu unutma." dedi.  "Teşekkürler" diyen Barlas ile Gizem "Ne demek enişte." dedi.

"Biz kalkalım yarınki kamp için hazırlanmamız lazım. " diyen Semih ile ayaklandık. Semih ve Gizem evden giderken Barlas ile evde tek kalmıştık.

"Hadi odanı hazırlayalım." dedim. "Olur güzelim." diyen Barlas ile üst kata çıktık ve benim odamın karşısındaki odaya girdik.

Bu oda lacivert ve gri tonlarında tasarlanmıştı. "Odanın tarzını istersen değiştirebiliriz." dedim. 

"Yok bu hali güzel." diyen Barlas ile "O zaman eşyalarını yerleştirelim." dedim. Barlas kıyafetlerini dolaba yerleştirmeye başlarken bende ıvır zıvırlarını yerleştirmeye başladım.

Bir aile fotoğrafı görmem ile "Annen ve baban mı?" diye sordum. Daha önce anne ve babasını görmüştüm ama bu fotoğraf Barlas'ın bebekken çekildiği bir fotoğraf olduğu için tanıyamamıştım.

"Evet." demesi ile "Hadi benimle gel." dedim ve koridora çıktım. Koridorun duvarında annem ve babam ile çekildiğim fotoğraflar ve bizimkiler ile çekildiğim fotoğraflar vardı.

"Sizin aile fotoğrafınızı da buraya asmamın bir sakıncası olmaz değil mi?" diye sordum. "Çok onurlanırım." diyen Barlas ile fotoğrafı çerçevesinden çıkarıp koridorda duvara asılı çerçevelerden birine geçirdim.

Barlas kolunu omzuma atarken "İlerde bu çerçevelerin birinde bizim de aile fotoğrafımız olur mu?" diye sorması ile gülümsedim ve "Olacak" dedim.

Elma AğacıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin