Četvrto poglavlje

582 15 2
                                    

Dok se on uvijao od bolova tražila sam izlaz iz tvornice. Kako sam trčala prem izlazu okrenula sam se iza da vidim prati lli me i onda me zaboljela glava.....MRAK....(Molim te Bože ne samo to, samo da ih nema još!)
Denis: "Vi čekajte tu, idem vidjet šta me ovaj lihvar stari treba."
Uđem u staru tvornicu i krenem prema Henkovoj prostoriji, odjednom se nešto zakuca u mene i pogodi me u prsa te se sruši na pod. (Dijevojka...sva je bila prljava i krvava..onaj starac mi misli podvalit ovo?)

SAT KASNIJE

Henk: "Denis, ispričavam se jako mi je žao zbog one kuje. Imam leda hoćeš?"
Denis: "Uredu je, pređi na stvar zašto si me zvao?" (Stari lihvaru..)
Henk: "Da ti prodam djevojku ali shvatit ću ako odbiješ.
Djevojku su dovezli neki narkići iz geta. Mislim da bi ti bila dobra kurva ili barem zanimacija, a i trebaju mi novci.
Čista je, neznam kako se tamo našla ali vidjet ćeš dobra je jako samo morat ćeš ju dtžat vezanu." (Puu..odvratan je, smrdi na alkohol, od kud ovakva cura tu..nije mi podvalio kao prošli put drolju. Nemam što izgubit)
Denis: "Da...kužim. Imam frku sa roditeljima. Moj tata ovaj tjedan slsvi s mamom 50 godina braka i ja tamo moram doći sa nekom urednom djevojkom. Probo sam kurve ali to sve ništa nevalja. Ova cura nije loša a pošto i nemam neki izbor reci kolko tražiš za nju?" (Čekaj stari dobit češ i ti od mene poklon)
Henk: "Hohoho znao sam da ćemo se nekako dogovorit. Pa gle jako me naljuti čak me i u jaja šupila, pa oko nekih 150.000 eura mislim šta je to za tebe."
Denis: "Uvjek si znao opljačkat čovjeka. Ajde uspavaj ju i dovezi mi ju poslat ću ti adresu. Novac ćeš tad dobit."
Kad Denis ode, uzmem krpu i sredstvo za omamljivanje. Dobro ga natopim i stavim onoj kuji na usta. Pokušala se otimat i vrištat ali s sekundama se njeno tjelo umirilo.
Jako sam stegnuo užad oko nje i stavio ju u kombi. Vozi sam oko 4sata. Kad sam došao na adresu koju mi je poslao Denis bilo je već podne. Predao sam mu kurvu i uzeo pare.
Denis: "Čim se odmakne aktiviraj bombu!"
X: "Naravno Gospodine!"
(Njezino je tjelo samo visjelo iz mojih ruku, kolko ju je nadrogirao što da radim s njom sad. Jebeni gad! Ovakva mi ničem ne služi)
Denis: "Mwry spremi gostinjsku sobu, tamo stavi šipku i ostavi mi par lisica kraj ormara."
Kazem služavki da uredi sobu, pogledam u curu koji mi je ostavio Henk. Kako je samo jadna, imlatio ju je vidi se, krvava odječa, kao u hororcu. Primim ju u ruke i odnesem u pripremljenu sobu, stavim joj oboje lisica na ruke i zakvačim ih na šipci. Valjda neće pobjeć razmislim i izdađem van.
Sjednem u bar i narucim dupli konjak. (Favorito) Opustim sam se malo.

UMDV

Probudim se u nekoj sobi, boli me jako glava i muka mi je. Pokušam maknut ruke ali ne ide. Opet sam zavezana samo ovog puta na neki elitan način, lisičinama za neku šipku.
Ja: "Upomoč!!!! Pomoziteee?!!!"
(Toliko se bojim, šta mi se događa!)

OPASNA MAFIJAWhere stories live. Discover now