Četrdeset i četvrto poglavlje

200 7 1
                                    

Denis: "Oče nije mi naj jasnije što je ovo?!"
Teodor: "Sine to je sve što ti treba u nastavku života, tvoji najbolji prijatelji."
Na kašlje se udahne kao da se guši. Počen teško disati a ja panično gledam dolaze doktor ali on je primio moju ruku tako čvrsto i nije ju pustio.
Denis: "Tataaaa!!"
Pogledao me je za i umro.
Majka je bila potresena i odvezao sam ju kući..
Isabela: "Sine mi sve ostavljmao tebi, ja ću živjet i dalje ovdje ali ne želim biti sama! Dođi k meni živjeti, ništa ti neće nedostajati! Promjenila sam se, i tvoj otac je! Sve je tvoje ne uskračuj nam sve! Ne možeš svoju jadnu majčicu na cjedilu ostaviti!"
Denis: "Ne majko živi svoj život kao ti i tata što ste živjeli do sada..!  Ja sam jednoj djevojci dužan mnogo toga, oprosti ona je jedina za koju sam osjetio da me istinski, s pravom ljubavlju, voljela.. I nisi jadna ne glumataj mi!"
Isabela: "Tvoj tata i ja smo te uvjek voljeli!!
Stali smo pre villom, bio sam lagano na iglama. Izašla je van iz auta tj, ja sam joj otborio vrata i izevo ju iz auta. Sjeo sam u auto i otvorim prozor da udahnem zraka.
Okrenem se i odem kad počne povisivati ton, žao mi je što je takva ali vidim kako joj je, ali zaslužila je, svi plaćamo za svoje greške. Ostala je u oblaku moje prašine. Isabela Emontrayles se nikada neće promjeniti. Pošaljem svoje ljude da se brinu za nju a ja se idem naći s odvjetnikom moga oca.
(U odvjetnikovom uredu)
Odvjetnik: "Žao mi je zbog tvog oca Denis, bio je snalažljiva osoba, spretna, oprezna, marljiva i jako tvrdoglava a to si i ti...Za sada tvoj otac ti je ostavio 10 milijardi dolara, nadam se da zi to nije premalo... Kasnije čemo o ostatku imovine i polžaju na koji češ doči, uz dužno poštovanje od sada sam ja tvoj odvjetnik, to je bila želja tvoga oca. Moraš znati da sam za njega radio 55 godina i da ga niti jednom nisam iznevjerio!"
(Bome ovaj  je po prilično samouvjeren odvjetnik, ahh moj stari! Lopina je ovaj neka ćim je s tobom radio!)
Denis: "Došao sam zbog onoga što mi pripada, ali zanima me da li ti mogu vjerovati? Potpuno!"
Odvjetnik: "Naravno gospodine stojim Vam na usluzi."
Denis: "Na usluzi, kažeš?"
Odvjetnik: "Tako je!"
Denis: "Fino, ako je tako onda imam zadatak za tebe. Čim prije rješi papire da mogu doči na mjesto svog oca, señor Selvadora! Neka sve mafije doznaju da je glavna mačka odišla a da na njegovo mjesto dolazi lav! Imao je stila što je, je.
(Hahahhahahhaha, zasigurno..)
Imam molbu ne želim se tako zvati imam svoje ime Hasterzaster.
Od sad se tako zovem. A moja mafija će također promjeniti ime.  Opasna Mafija! I ujedinit cemo se s očevom, La Castelita Mafia! Nek nam bude pozdrav: (¡Saludo! Mafia peligrosa)"
Odvjetnik: "Saludo! Mafia peligrosa! Denise to je sređeno, vođa mafije si čim je tvoj otac umro, vodstvo ćemo i formalno doraditi kasnije. Pod tvojom zapovjedi su sve mafije koje je kontrolirao i tvoj otac. Večina ih je  na Sjveru i Jugu Amerike, Cande i Meksika i ali i širom svjeta. Nažalost najmanje u Rusiji."
Denis: "Hahhahahahhahah nema više problema imam nekoliko najboljih ljudi, svojih naravno, koji su iz Rusije! Ali i nećemo zaboraviti ostatk mojih ljudi a to je više iz Europe, ima ih i na Balkanu."
Odvjetnik: "Kao što sam rekao ništa ne prepuštaš slučaju! Oprezan si, spretan, dosjetljiv, sa stilom ali  dečko još si mlad!"
Zašutio sam na ovo dečko. (Hahahha pa stari moj ja sam veči muškarac nego što češ ikada ti biti!)
Dignem se i pružim mu ruku te ju on meni uzvrati, moj stisak je bio jači, sigurniji, pobjednički.
Okrenem se i odem.

Prodao sam svoju kuču i stanove  u New Yorku te kupio stan u Los Angelesu, tek toliko da ostavim prošlost, ružnu tamo gdje joj je i mjesto, u prošlosti.
U Los Angelesu sam pokrenuo papire za preuzimanje doista ogrome odgovornosti  što se tiče tvrtki i holdinga,te pokrenuo ostvarenje u poslovnom smislu.

54 SATA KASNIJE

Riješio sam sve poslove u NY-ku i LA-u, trenutno se veselim vidjeti Lanu, dosta je prošlo.
(Tako mi fali, moja malena djevojčica, toliko ju volim!)
Očeve holdinge i tvrtke sam prebacio na pouzdane dečke ali samo vodstvo, za mene je bila samo uprava. Za sebe sam zadržao one glavne i svoje. Razumijem što mi je otac govorio. Sat je da mi pokaže vrijeme, ono kada sam u problemu i kada nešto ne valja, (ima obrambeni mehanizam i digitalnu zaštitu od metaka) ključevi: svo bogatstvo koje mogu i ne mogu imati (većinom građevine, sefovi, skladišta, auti, ville, kuće, bazeni čak i parkovi, sve naravno privatno) i kemijske s posebnom tehnikom rada i tintom za uspješan posao i recimo život. (Tinta može biti viljiva i ne vidljiva a druga nestaje nakon 24 sata)
Danas sam kupio avion manji samo za privatne prilike.  Trebao mi je pa ne mogu Lanu doma vraćati autom u onom stanju.
Za 3 sata sam kod Lane i ništa me ne vesli više od toga! (Barem sam tako govorio, da li je zapravo novac ono meni važnije? Jel bilo vrjedno otići preuzeti sve ovo, na momente moj mozak se javio i prekinuo moju grižnju savjest. Da sve si  super odradio ponosi se sobom. Lana kad to vidi neće te ostaviti sve one padaju na isto, novac moć, ugled i izgled)
Začujem zvuk poruke  na Europskom broju čim sam sletio, više njih...
Adrian: "Zvao sam te narednih dana i prije nekoliko puta, a onda sam saznao od prijatelja da si započeo novi život u Americi. Trebao si mi javiti!"
Denis: "Šta o čemu ti??!!"
Pokušam ga nazvati ali nije dostupan, svašta mi prođe kroz glavu, mislim nije da su me u ovih mjeseci barem 3 puta pokušali atentirat. Jesu i protivnici a i ne rješeni problemi iz proslosti.
(Uputim se do bolnice)
(Molim te Bože samo da se nešto loše nije desilo, šta sam napravio da mi karma ovako vraća, ludim i jedva se sudržavam, nisam nikoga zaboravio niti ostavio)
Uletim u bolnicu pa u  Adrianov ured i lupim šakama o stol.
Adrian: "Denise!!! Smiri se! Ovdje se nečeš tako ponašati!"
Bjesan je, grub, ožario me njegov izgled.
Denis: "Gdje mi je žena?! Pitat ću samo jednom, što je značila ona poruka!!?"
Adrian: "Nije ovdje značila je da si me uvalio i nestao!"
Denis je osoba koja je jednostavno previše ovisna o sebi da bi mislio na ikoga drugoga.
(Ne! Neee! I neee! Nsposobni idijot!!)

DENIS JE LJUT, HOĆE LI GA AGRESIJA KOŠTATI?

Ljudeki moji dragi  kad na ovom bude 5 pregleda idemo dalje i jako sam dobre volje zato tražim samo toliko preglada pa ću izbaciti još jedan dio na kojem mpra biti isto 5 i onda još jedan.
Na zadnjem mora biti 16 pregleda..
UŽIVAJTE!!
Imajte na umu da me zanimaju vaša mišljenja i komentari a ne samo čitanost i voteanje.

OPASNA MAFIJAWhere stories live. Discover now