Sedmo poglavlje

526 14 0
                                    

Izađem van i nekako se slatko na smijem, nisam mislio da će mi curu glumit neka mala buntovnica. (Mmmmm..sviđa mi se to)
Vjerovao ja ili ne snašao sam se poprilično dobro odveo sam ju u dobar butik u kojem je čak nešto i našla večinom je gledala sportske stvari, nevjerojato ali voli nogomet, voli ići na utakmice, voli živjeti skromno što sam odmah primjetio. Kad je vidjela cijene samo se odmakla od tih stavri a ja sam se osječao jadnim, jer to za mene nikad nije bilo ništa puno, a kamoli skupo! (Očito je samo meni normalno trošiti tisuće dolara na kupovinu garderobe?!)
Denis: "Ej sportašice bas mi je drago da smo ti napokon našli neku otmjenu robu i da ti se sviđa. Hahahha..."
Ja: "Ima jedan problem....te stvari" (prekine me denis)
Denis: "Nije valjda da ti se ne sviđaju?!"
Ja: "Ne (nastavim) već su preskupe za mene."
Denis: "To nije tvoja briga od sad, meni to nije ništa. Što se mene tiče kupit ću ti privatni shopping centar ako ti to želiš."
Ja: "Pa šta ti radiš ako sve to možeš kupiti.
(Ubit ću se ako ću mu to morat vratit, obožavam ove stvari, stvarno!!)
Moj je otac bio glavni u Norveškoj ali nije mogao ipak tolko od holdinga zaradit."
(Uozbiljio se, pomalo sam se bojala šta će napraviti, divno uspjela sam ga naljutit)
Denis: "Ja puno toga radim i ne živim samo od svojih tvrtki a da ne govorimo koliko moji imaju novca, nebitno je to ako nisi čovjek ali je uredu da imas mnogo ako si čovjek dobre duše." (Sere mi se kolko sam dobar! Šta si mislila da ću ti reči čime se bavim pa da me prijaviš policiji, malena nemaš pojma u čijim si rukama)
Krenem izaći ali se sjetim da moram još nešto reći.
Denis: "Molim te probaj te stvari da vidim kako ti stoje."
Ja: "Zašto pa stoje mi vidio si a i ne mogu umorna sam. Vidjet češ sutra mogli bi ujutro na kavu neku. (Sutra bježim, Denise!!!!)
Denis: "Divno! Zoveš me van! Hahahhaha"
Ja: "Haha...
Denis: "Ne izlazim s kupljenima mala! Ahahahha.."
Kad vidim što sam upravo provalio pogledam curu preko puta mene kojoj suze idu polako niz lice. Jao koji sam ja kreten.. (Bravo! Opet sam ispo gad!)
Okrenem se i odem iz sobe, bolje nego da joj se ispričavam a tako i tako s time nebi dobio ništa. Najgore su povrede riječima. (Nije mi jasno zašto razmišljam o tome da joj se ispričam, ali žao mi je ja sam dobar iznutra...)

Pišite mi dali Vam se sviđa?
Što Vi mislite kakav je Denis , a Lana!?
Pošto nemam puno vremena za pisanje, sljedeći izlazi dok na svim dijeliovima,koji su napisani do sada, bude bilo više od 10 pregleda.
Hvala.

OPASNA MAFIJAWhere stories live. Discover now