Pedeseto poglavlje

183 8 3
                                    

Denis: "Nemoj da moram stati još jednom, nečeš dobro proči."
Zaderao se i nastavio vozit. Uz sav bjesi bio je koncentriran na volan, ozbiljan, nekada to nije radio. Nekada bi luđački vozio i ne bi toliko pazio na cestu. Stali smo pred bolnicu a onda je izvadio crni pištolj iz ladice. Otvorila sam oči i pogledala ga sa dozom straha, počela sam odmahivati glavom dok ga je on punio i zakvačio za hlače iza odjela.
Ostavio me je u autu i otišao. Čim je otišao pokušala sam se oslobodit ali nisam mogla bila sam slaba, ne močna, tužna, uništena.
Nakon nekih 20 vratio se a pištolj je brisao crnom krpom, skinuo je sako koji je bio pošprican krvlju. Došao je do mene i šuteći me oslobodio ali ruku mi je i dalje vezao za držač lisicama. Ušao je u auto u naslonio se u naslonjač.
Denis: "Zašto?"
(Mrzim se! Prokleti gad! Sve to sam mislio za sebe. Ubio sam vlastitog sina!!)
Ispustio je tako bolan uzdah..
Ja: "Što, što su ti rekli?"
Pitala sam iako sam znala, no bjes ali i tuga nisu se mogli zasutaviti.
Denis: "Ono što ti jebeno djevojčice nisi rekla meni na vrjeme!"
Zaurla a ja spustim glavu prema podu, tad me naglo povuče za kosu i digne mi glavu pa mi se unese u facu.
Denis: "A ne...nečeš! Gledat češ me dok ti govorim jel to jasno!!!?"
Grubo mi primičeljost a ja mu pljunem u lice. U drugom trenu glava mi je na drugoj strani. Razljepio mi je takvu šamarčimu da sam se okrenula. Zašutila sam, nisam više imala snage za išta.
Vozio je brzo možda čak prebrzo tako da smo za 15 minuta došli na drugu stranu grada di su bile privatne ville sa samo određenim stanovnicima tj. ljudima koji su stvarno jako bogati.
Stali smo a velika su se željezna vrata otvorila na senzor. Ušli smo u dvorište a onda je Denis od kopčao pojas.
I odvezao me.
Došao je na moju stranu i izvukao iz auta. Ušli smo u kuču a onda smo se popeli stepenicama i shvatila sam da smo u jednoj sobi, soba je bila obojana u crno a parket je bio bjelo-sive boje u dezenu drveta, crna polica s knjiga i sivo-bjeli radni stol. Na stolu je bilo jedno appelovo računalo,držač kemijskih olovaka, blokovi i lampica.
Bračni krevet, sivo-bjele boje s crnom posteljinom i dva crna ormarića. Te jedan klizni ormar sa staklom na sebi i crnim šarama.
  Stao je i sačekao malo a onda me je grubo primio i bacio na krevet, razderao mi bluzu. Pokušala sam ga udariti, ali on me je okrenuo na leđa i poderao mi hlače.
Svukao je svoju majcu i svoje hlače dok sam rekla keks, te je sada maknuo i moje rublje. Imao je čisti pogled na moje tjelo te nakon kratkog gledanja digao me i pomaknuo na sredinu, zavezao je ruke sa užetom koje je izvadio iz ladice ormarića.
Uzeo je krpu iz druge ladice i nabio mi ju u usta.
Dodirivao je moje tjelo a mene je prolazila jeza dok se on umobolno smijao kako vrištim i plačem.
Moje grudi je uzeo u ruke i tako ih je grubo mjesio, stisakao, sisao, udarao i svaki put kada bi završio pogledao bi me i malo se na smijao.
Ljubio je cjelo moje tjelo a vrat mi je bio modar od ugriza i cuclanja kože, odjednom se digao i poljubio me u usta te stavio kažiprst desne ruke na moje usnice i pogledala sam ga drito u oči.
Od usana je vukao prst sve niže i niže i tako je došao do moje prijateljice. Zabio je taj prst u nutra i dodao još jedn pa još dva, pokušala sam se otimati ali njega je to još više poticalo.
Skinuo se je i u sekundi je bio skroz gol nad mojim tjelom.
Zabio se u mene na što sam samo vrsnula i izuvijala se, grubo je to nastavio raditi ali sječam se da sam samo zažmirila i čekala da završi, kad sam mislila da je gotovo okrenuo me je u doggy pozu i tako se nastavio grubo zabijati u mene, boljelo me je a onda sam osjetila da mi moči guzu. Trgala sam se i okretala na drugu stranu ali odjedno me je tako jako stisnuo i formirao te me počeko jebat tako jako da sam samo vidjela crno pred očim...ne sječam se više.

JUTRO

Budim se u toplom krevetu a u sobi radi klima, nisam više zavezana ali sam prikovana za krevet od boli se ne mogu niti podići i osloniti se na naslon. Uspijem se pridići ali tada netko otključava vrata i ulazi u sobu.
Sluškinja: "Polako, gospođice dozvolite da Vam pomognem!"
Žena me uhvati ispod ruku i podigne me pa sada sjedim na krevetu. Žena je nekih 50 ili 60 godina izgleda milo na prvi pogled.
(Opet sam oteta, no krasno! A i film sa sluškinjom se ponavlja, još bolje!)
Ja: "Gdje je on!"
Uzviknem a žena me samo hladno pogleda. I nastavi raditi svoj posao.
(Znači!! Fuck! Kakvi su to ljudi, hladni su kao led!! Smiri se Lana pobjeći češ već nekako!)
Stavi mi crne hlače i crnu majcu kratkih rukava na krevet i crne nike tenisice i kutijicu. Otiđe do vrata u sobi i shvatim da je to kupaonica. U kupaonici su crne police s ručnicima i crna kada s masažom, wc, umivaonik i tepih. Zidovi su u bjelim kremičkim pločicama. Preljepo igleda, kad razmislim malo i soba i kupaona su preljepe. Kuča da i ne govorim preljepa je, moderna a jednostavna, ne prenatrpana, dobro skirveni elementi pa izgleda stvarno obično.

Sluškinja: "Tu Vam je gođice. ormar sa ženskom robom, oprana je a donje ladice tamo su tenisice, cipele i ostala obuća. Haljine stoje u ormaru gdje su samo dvije ladice, drzač za remene, nakit i ostale povezice.
U ladicama su nakit i ukrasne kopče te nova kolekcija sunčanih naočala kape i šesiri su ispod. U kupaoni imate jedna crni ormar u kojem je kozmetika koja Vam je potrembna. Ako nešto fali recite mi ali svi brendovi poznati su tamo mislim da će Vam pasati, iako ako Vam smijem reći preljepi set bez šminke. Nemojte prirodnu ljepotu skrivati."

Ja: "Stbarno hvala Vam puno, no ništa ne želim, možete li me samo pustiti odavde."
Sluškinja: "Žao mi je ne smijem Vas nigdje pustiti naredba gospodina Emontraylesa."
Kad to kaže izađe van iz sobe i zaključa.

(Nikako ne mogu ostati s njime, sada kada sam ga konačno zaboravila ne mogu se vratiti na staro. Zbog njega sam tu, sve sam mu bila oprostila a opet sam tu zbog njega. Sada me je oteo, što nije puno različotije od onda kada me je kupio ali ovo je gore. Promjenio se postao je pravi gad!)

Dali je Denis gad? Šta da ste na njegovom mjestu? Da ste krivi za ubojstvo svoga djeteta?

Ekipiceeee imam super offer za Vas!!!!
OVAKO:
-5 komentara
-10 pregleda
-5 votova

SADA IZABERITE NEŠTO ILI MOŽETE SVE BITNO JE DA JEDAN OD UVJETA BUDE  ISPUNJEN!

HVALA VAM SVIMA KOJI ČITATE❤ PIŠITE MIŠLJENJA, RASPRAVLJAJTE SE🤝🏻, UŽIVAJTE PRIJE SVEGA.😄

OPASNA MAFIJAWhere stories live. Discover now