28. Bölüm Veda Etmek

7K 543 385
                                    

Herkese merhabalar ♥️ Çok değerli birbirinden özel yazarlarla Instagramdan röportajlar yapıyoruz. Sizlerinde gelmesini çok isterim. Aşağıya sayfanın fotoğrafını bırakıyorum ⬇️👇

 Aşağıya sayfanın fotoğrafını bırakıyorum ⬇️👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Akşam Güneşi.

Geldiği şehirde şimdiden yalnızlık çeken Yıldız onu evine bırakan arkadaşlarıyla vedalaşıp çantasından anahtarını çıkarıp içeriye girdi.
Bavulunu sürüyerek odasına bıraktıktan sonra salona geçti. Işığı yakıp kendi kendine gülümserken her an Güneş bir yerden çıkacakmış gibi gözleri dolarken gidip pencereyi açtı. Sabah olmak üzereyken kalbindeki aşk kendisini bıkmadan hatırlatırken odasına gidip rahat bir şeyler giydi. Hiç uyumadan düşünen Yıldız, aşk için çabalamaktan asla korkmazdı ama ölen bir kadına karşı bir kazancı asla olmayacağına inanıyordu. Kadir onu o kadar kolay hayatından çıkarmıştı ki. Derin bir nefes aldı sonrada koltuğa kıvrılıp uyudu...

Kadir gelen mesaj ile telefonu eline alırken okudukları ile hemen Murat’ı aradı ama genç adam meşgule atmıştı kendisini. Odasından çıkan Kadir koşarak arabasına gitti.

“Gidemezsin Yıldız!”

Defalarca aynı şeyi tekrarlarken telefonu çalınca hemen arabayı kenara çekti. Murat ona Yıldız’ın gittiğini söyleyince sinirle gözlerini kapattı.

“Bana adresini öğren Murat.”

Kadir havaalanına doğru giderken ondan giden Yıldız’ı görmek istiyordu. Son kez olsun konuşmak istiyor ve hergün özlediği kızı görmek için can atıyordu. Ona bakarken gülen gözlerini, sarılırken kokusunu içine çeken kızı kaybetmekten korkuyordu.
Ne zaman geldiğini bile anlamadığı havaalanına girerken İstanbul’a gitmek için bir bilet aldı. Gelen mesajla Yıldız’ın evinin adresini öğrenince uçağa binip hemen gitmek istiyordu.

Sabah saat altıya gelirken taksiden inip geldiği apartmana bakan Kadir kapıdan çıkan adama koşarak yetişti.

“Selamünaleyküm dayı. Ben Yıldız’ı arıyorum hangi dairede kalıyor?”

Adam kendisini süzerken temkinli yaklaşmasına bir şey demiyordu ama hemen Yıldız’la konuşmak istiyordu.

“Sen kimsin?”

Nişanlısıyım.”

“İnsan bilmez mi nişanlısının hangi dairede oturduğunu?”

Kadir içinden sabır çekerken adama ters laf etmemek için sakince konuştu.

“Ben burada yaşamıyorum. Söyleyecek misin hangi daire olduğunu?”

Kendisine inanmakta çelişkiye düşen adama ikisinin çekildikleri birkaç fotoğraflardan gösterdi. Adını bilmediği adam ona Yıldız’ın kaldığı daireyi söylemiş ve kapıyı açmıştı.

Akşam Güneşi (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now