Κεφάλαιο 52

5.4K 207 12
                                    

Απομακρύνω τα χέρια του από το πρόσωπο μου και τον προσπερνάω.
"Δεν σε καταλαβαίνω." Του λέω και γυρνάω και τον κοιτάω. Βγάζει το πακέτο με τα τσιγάρα του και ανάβει ένα. Νόμιζα πως το έχει σταματήσει αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό.
"Σε αγαπάω." Του λέω και τότε τα μάτια του καρφώνονται στο πάτωμα. Σιγή πέφτει στο δωμάτιο και τα μάτια μου βουρκώνουν. Ήμουν σίγουρη, είσαι ηλίθια Αριάνα.
"Σε παρακαλώ ξεκλείδωσε." Του λέω με τρεμάμενη φωνή και πετάει το κλειδί μπροστά στα πόδια μου,το πέρνω,ξεκλειδώνω και βγαίνω έξω πηγαίνοντας στο δωμάτιο μου.

Βγάζω τα ρούχα μου και μένω με τα εσώρουχα,πέφτω στο κρεβάτι και πέρνω το μαξιλάρι στην αγκαλιά μου καθώς νιώθω δάκρυα να τρέχουν στα μάγουλα μου. Ακούω την πόρτα να ανοίγει και κλείνω τα μάτια μου αμέσως. Νιώθω το κρεβάτι να βουλιάζει δίπλα μου.
"Ξέρω πώς δεν κοιμάσαι οπότε ανοίξε τα." Μου λέει και κάθομαι έτσι ώστε να τον βλέπω. Πόσος με ενδιαφέρει που θα με δει με τα εσώρουχα.
"Έχασα ήδη ένα παιδί και ένιωσα ότι χάνω και το δεύτερο." Αρχίζει να μου λέει.
"Δεν σε δικαιολογεί αυτό." Του λέω και πέρνω το βλέμμα μου από πάνω του.
"Δεν θα μου τον γνώριζες ποτέ Αριάνα." Μου λέει και τον ξανά κοιτάω.
"Τον λόγο τον ξέρεις."
"Η Βαλέρια δεν ήταν καν έγκυος γαμώ το Αριάνα." Μου λέει και θυμώνω.
"Σαν μου το έλεγες!" Φωνάζω.
"Δεν ήταν απλό." Μου λέει και αφήνω ένα ειρωνικό γέλιο.
"Τότε μην μου ρίχνεις ευθύνες,αν μου το έλεγες δεν θα ήμουν αλλού και θα στο έλεγα!" Φωνάζω και ακούω το κλάμα του Μιχάλη.

Σηκώνομαι όπως είμαι και πηγαίνω στο δωμάτιο του,τον πέρνω στα χέρια μου και αρχίζω να τον κουνάω.
"Ηρέμησε αγάπη μου." Του λέω και συνεχίζω να τον κουνάω.
"Να μου τον δώσεις;" με ρωτάει και  τον κοιτάω.
"Να φύγεις." Του λέω και γυρνάω πλάτη πρός αυτόν. Τον ακούω να πέρνει μια κόφτη ανάσα και ρολάρω τα μάτια μου. Έρχεται απέναντι μου και πέρνει τον μικρό στα χέρια του. Μετά από λίγο ξανά κοιμάται και τον βάζει προσεκτικά στο κρεβάτι του. Χωρίς να πω κάτι σηκώνομαι και φεύγω και φυσικά με ακολουθεί.

Με πέρνει στα χέρια του και βγάζω μια τσιρίδα.
"Θα τον ξυπνήσεις πάλι για αυτό σώπα."
"Άσε με κάτω τώρα." Του λέω θυμωμένα και φυσικά με αγνοεί. Μπαίνει στο δωμάτιο του με εμένα στα χέρια του και κλείνει την πόρτα αυτή τη φορά.
"Τώρα άσε με κάτω." Του λέω και υπακούει. Απομακρύνομαι από κοντά του και κάθομαι στο κρεβάτι.
"Και εγώ σε αγαπώ." Μου λέει και γυρνάω και τον κοιτάω.
"Σταματά να με κοροϊδεύεις." Του λέω ήρεμα και ξεφυσάει. Με πλησιάζει και κάθεται στο πάτωμα μπροστά μου.
"Σε αγαπάω και όταν έμαθα ότι μου έκρυψες την εγκυμοσύνη ήθελα να σε μισήσω αλλά δεν τα κατάφερα." Μου λέει και απλά τον κοιτάω χωρίς να του πω κάτι.
"Εσύ και ο γιός μου είσαστε η ζωή μου και σου υπόσχομαι θα κάνω τα πάντα για να σας κρατήσω στο πλευρό μου." Μου λέει και χωρίς να το σκεφτώ τον χαστουκίζω και μετά κάθομαι πάνω του και ενώνω τα χείλη μας. Ζητά πρόσβαση στο στόμα μου και του την δίνω. Η γλώσσα του βυθίζεται στο στόμα μου και όταν βρίσκει την δικιά μου  αρχίζει να παίζει μαζί της.

Καταλάθος σε ερωτεύτηκαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα