1| tahmin et, sonu nasıl bitiyor?

5K 436 469
                                    

Sağ ayakla giriyoruz, BİSM-
Şaka şaka, hoş geldiniz arkdşlar
Bu fik BOYUNCA normalde kullanmadığım bir tarzı deneyeceğim, so hatamız varsa affola. ayrıca siz arkadaşların beğenmezse okumayacağını, daha sonraları yirminci bölümde "ama benim şipim bu değil" demeyeceğinizi umuyor, bu defa biraz daha büyüdüğümüzü düşünüyorum.
Telefondan telefona değişmekle birlikte, çıkışlarımız sol üstte bulunmaktadır. İsteyenler o tuşlara hafifçe dokunmakta özgürdür. Teşekkürler.

İlk yıldıza kadar yetişkin içerik bulunmakta!!




*

Harry Styles- Adore You

Aynen, bence mantıklıydı.

Yani şöyle düşünün, birisi aldatılmıştı ve sadece bir gecelik birini arıyordu, bir diğeri de son birkaç aydır gözlerine doğru düzgün bakan birini bile bulamamıştı. O iki kişi birbirini tanıyordu, fazla tanıyordu ve böyle şeyleri aşmış olmaları gerekiyordu.

Yani keşke o iki kişinin Park Jimin ve Kim Taehyung olduğunu unutmasaydım bunları düşünürken.

"Anlamadım?"

"Pff, dizilerde filmlerde hiç görmedin mi?" dedim. "İlle sevgili olmamız gerekmiyor."

Sanırım onun bana sorduğu şey bu değildi.

"Şu an bana benimle yatmayı mı teklif ediyorsun sen yoksa ben çok yanlış mı anlıyorum?" Taehyung elindeki bardağa kocaman gözlerle baktı. "Bir daha bunlardan almayalım, içine ne koydularsa artık."

"Doğru anlıyorsun." Dizlerimin üzerinde yükselip tamamen ona döndüm.

"Iy, iğrenç!" Taehyung kocaman gözlerini bana çevirdi.

"Suratına çakacağım bir tane. Ben eski sevgilinden daha yakışıklıyım, geri zekalı." Böyle demesi gururuma dokunmamış değildi, bana nasıl bunu söyleyebilirdi? İkimiz de birbirimizin görünüşünü överdik, bence fena değildik.

"İğrenç olmasının nedeni kötü görünmen değil," dedi. "Ben seni ne kadardır..." Boş elinin parmaklarını bükerek saymaya başladı. "Çok uzun zamandır! Çok uzun zamandır tanıyorum."

"Ne tesadüf, ben de seni!"

"Jimin biz... kardeş gibi büyüdük?"

"Hiç de bile. Kardeş değiliz?"

"Bu acıtmalı mı yoksa iyi mi hissettirmeli, bilemedim şu an." Elini göğsüne götürdü. "Tuhaf olmayacağına emin misin?"

Hızla başımı salladım.

Artık bu yalnızlık  gerçekten canımı sıkmaya başlamıştı ve o an bu fikir o kadar mantıklıydı ki, aklıma yatmıştı. Yani Kim Taehyung en yakın arkadaşımdı, üstüne yakışıklıydı, tuhaf fantezilerinin olmadığını da biliyordum, iyi bir insan olduğunu da ve daha ne kalmıştı ki geriye? Bir ihtiyacımız yoktu bence.

"Tek seferlik bir şey olacak."

"İyi de-"

"Bir bölmeden dinlesene, aptal!"

Sarhoş kalbim yerinden çıkacak gibi atmaya başladı. Bilmediğim şeye duyduğum heyecana vermiştim bunu. Elbette daha önce onu çıplak görmüştüm ve elbette az çok ilişkilerinin nasıl ilerlediğini biliyordum ancak bunu "kankamla" yapmak fikri heyecanlı gelmişti.

Ve her şeyin içine edebileceğimi bilmiyordum.

"Sadece bu gecelik, tamam mı? Bir kez yapacağız. Tuhaf bir şey yok. Yabancılarla yapmaktansa huyunu suyunu bildiğin birileriyle yapmak daha iyi olur? Bilmiyorum. Seni aldatacağımı düşünmezsin çünkü zaten birlikte değilizdir?"

Sentimental | vminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin