20| saklamayalım, tek bir şey dışında

2.5K 346 256
                                    

Red Hot Chili Peppers-Otherside









"Lütfen başka biri olmasın, lütfen başka biri olmasın."

Hoseok hyung iki elini de birleştirip bana baktığında kaşlarımı kaldırdım, o sırada nefes alamayan, kalbi gürültüyle atan kişi ben olmalıydım ama o, çok daha heyecanlı görünüyordu.

"Anlamadım."

"Kime aşık oldun?"

"Kime olabilir?"

Duruşunu dikleştirdi ve boğazını temizledi.

"Bak şimdi, senden mantıklı davranışlar beklemediğim için buna bir sürü cevabım var. Bariz bir şeyi söylemeyebilirsin, o yüzden hemen umutlanmak istemedim," dedi, yine tam anlamadım."Woosung değildir yani umarım!"

"Ne Woosung– o ne alaka şimdi ya?" Kaşlarımı çattım, gerçekten de benden yanlış şeyler bekliyormuş. Açık bir şekilde ismini söylemem gerekiyormuş. "Taehyung'a," dedim sessizce. "Taehyung'a aşık oldum... olmuşum yani... bilmiyorum..."

Vücudumda daha fazla güç kalmadığını fark ettiğimde yavaşça sandalyelerden birine oturdum. Buna inanamıyordum. Nasıl olmuştu? Hiç fark edememiştim, ince ince işlenen bir şey gibiydi gerçekten de, Yoongi hyungun söylediği şey doğruydu. Bir süreç olmalıydı, aniden olan bir şey olsaydı o zaman... anlardım.

"Sonunda be, sonunda!" Onun derin bir nefes aldığını duydum. "Ona söyledin mi?"

"Ne? Hyung, saçmalama! Tabii ki hayır!"

"Siktir ya, yine başlıyoruz." Hemen yanımdaki sandalyeyi çekti, ona baktım. Yüzüm gerçekten asık olmalıydı, kötü hissediyordum. Ona aşık olduğum için değildi ama içinde bulunduğum durum beni gerçekten de mutlu etmemişti. "Jimin, ona söylemek zorundasın."

"Hayır." Başımı iki yana salladım. İşte bu konuda çok katıydım. "Ona asla söyleyemem. Onun da... onun da benden en azından hoşlandığına emin olmam gerekir böyle bir şey için. Ki hoşlandığı da yok zaten."

"Ikiniz de salaksınız. Yemin ediyorum, ne günah işledim de size bulaştım hiçbir fikrim yok," dedi tersçe. "Böyle mi yaşayacaksın? Karşılıksız olduğunu düşündüğün, hiç şansını denemediğin bir sevgiyle?"

"Evet?"

"Of, Jimin!"

"Hyung, kızma. Daha bu sabah emin oldum. Biraz... alıştıktan sonra belki farklı şeyler düşünürüm, bilmiyorum ama şimdilik bunun ikimizin arasında kalması en iyisi," dedim, sıkıntıyla iç çekti. Beni hiç onaylamıyor gibi görünüyordu.

"Iyi, tamam. Bak, kırıştırmanıza asla karışmadım ama bu konuda ona söylemen gerektiğini düşünüyorum ve bunda ciddiyim."

"Kırıştırmak mı?"

Gözlerini devirdi.

"Bak, benim en yakın arkadaşım Namjoon ve ben bırak onunla kırıştırmayı, el ele tutuştuğumu bile düşünemiyorum. En son bana sarıldığında... ne zamandı... büyükannem öldüğünde?"

İç çektim. Hoseok hyunga bariz belli şeyleri hatırlatmak istiyordum.

"Açıkça Namjoon hyungun sevgilisinin olduğunu hiç görmedim ama onun hetero olabileceğinden şüpheleniyorum. Umutlanma yani."

"Ben onu mu söylüyorum şu an?"

"Ne bileyim... belki istiyorsundur diye düşündüm..."

Bana gözlerini devirdi.

Sentimental | vminWhere stories live. Discover now