0| buldun, o kişi benim

8.6K 471 221
                                    


Dua Lipa-Physical

"Aldatıldım."

Taehyung kapıma bu şekilde geldiğinde gerçekten gülmemek için dudağımı ısırmak zorunda kalmıştım.

"Gül," elini öne doğru uzatıp bana izin verdi. "Tutma içinde, gül dilediğin kadar."

"Gülersem yıllar süren arkadaşlığımıza saygısızlık etmiş olurum."

"Etmediğin saygısızlık kalmadı ki," diğer elindeki poşeti benim elime tutuşturarak içeri geçti.

Tam olarak şöyle gelişirdi; Taehyung birini hoş bulurdu. Her zaman birilerini hoş bulurdu yani, korkmazdı, özgüveni yüksekti, randevu teklif ederdi ve biraz takılırlardı. Yeterli zaman (maksimum iki hafta çünkü Taehyung beklemeyi sevmez) geçtiğinde sevgili olurlardı. Sonra Taehyung aldatılırdı. On vakanın yedisinde bu olurdu yani.

Mutfaktan aldığım bardaklarla odama gittiğimde onu yatağın üzerinde, başı eğik bir şekilde otururken gördüm. Üzgün olmadığına emindim ama genelde bir dönemden geçerdik. Gerçi birkaç gün sürerdi o dönemler ama Taehyung tamamen agresif ve karamsar olurdu.

"Kimse beni hiçbir zaman sevmeyecek."

Ona bardakları doldurup birini ona uzattığımda aldığı gibi dikti.

"Saçmalıyorsun," ben de onu taklit ettim. Yeniden doldurdum. "Sadece... doğru kişi değilmiş."

"Doğru kişi falan yok!" Yüzünü ekşiterek diğer bardağı kıyasla daha yavaş içti. "Sen de ütopik bir evrende yaşıyorsun. Asla doğru kişi olmayacak. Şu ana kadar ben bulurdum olsaydı."

"Hakkın var. Kaç kere aldatıldın, iki yüz on mu?"

Öfkeyle bana baktı.

"On bir."

"En azından bu kategoride birine ödül verilecek olsaydı sen alırdın, olumlu yanından bak," dediğimde beni yumruklamaya hazır gibi görünüyordu. Güldüm. "Taehyung, üzülme."

"Üzülmüyorum." Bardağı bitirdi. "Hayal kırıklığı bu."

Ve bunun hayal kırıklığı olduğunu anlatmak için neredeyse bir saatini harcadı ve arada o kadar çok küfür etti ki beynimde dönen her şey küfür doluydu. Bizim için getirdiği bütün içkiyi neredeyse bitirdik, artık çenemiz uyuşana ve kulaklarımız uğuldayana kadar.

T

aehyung sarhoş oldu.

"Sonra karşılaştık işte. Daha doğrusu ben bastım gibi bir şey onu. Sik kafalı, neden soyunma odasında tanıdıklarımdan birini öpersin ki? Tanrı aşkına, o kadar sesli öpüşüyorlardı ki ilk bir dakika orada olduğumu anlamadılar bile."

Ben de sarhoş oldum.

"Aynen."

"Beni görünce girdikleri durum epey komikti ama. Birisi diğerinin dilini ısırdı, kim olduğunu bilmiyorum ama ikisinin de ağzında kan vardı."

"Boş ver, daha iyilerine layıksın."

Ne dediğim hakkında hiçbir fikrim yoktu.

Bence onun da yoktu.

Kim Taehyung geri zekalısıyla birlikte yatağımda neden midemiz delinene kadar içtiğimizi de hatırlamıyordum. Herhalde aldatılışını kutluyorduk ya da ona benzer bir şey?  Bilmiyordum, açıkçası o an umurumda da değildi. Şimdilik. Yani normalde Taehyung'un düşük hissetmesi benim de öyle  olmam demekti ama şu an onun da umurunda değilmiş gibi görünüyordu. O çocuğu da hiç sevmezdim zaten, isabet olmuştu.

"Sen beni dinlemiyorsun. Yine." Taehyung bardağı tuttuğu eliyle dirseğime vurduğunda içindeki sıvı yatağıma döküldü. Normalde olsa ona bunun için küfrederdim ama o an... pek de umurumda olmadı.

"Sen de onu aldat," dedim ve omuz silktim. Sarhoştum ve beni dinlememesi gerektiğini bilmeliydi ancak o da sarhoştu, işte her şey sanırım burada kopmuştu.

"Zaten ayrıldık, aldatmış sayılmam ki," dediğinde elimdeki bardağın içinde ne varsa içtim ve rastgele yatağa bıraktım. Zaten dökülen dökülmüştü.

"En azından kendini iyi hissedersin."

"Öyle 'ha' deyince olmuyor o işler," dedi sormutarak. Yüzüne baktım. Burnu kızarmıştı ve gözleri yarım açıktı. "Ayrıca," dedi bana, "Son dört aydır sen de kimseyle görüşmüyorsun. Bulabiliyor olsam seninle arasını yapardım, dostum."

Bakın!

Bu benim suçum değildi. Yani Kim Taehyung bana benim uzun süredir yalnız olduğumu hatırlattığında ve kendisinin de bir gecelik birini bulması gerektiğini söylediğimde benim aklım yerinde değildi. Onunki ayıkken bile değildi, o ayrı ama saçma sapan şeyler söylediğim için kimse beni daha sonra suçlamamalıydı. Çünkü o an çok mantıklı gelmişti.

"Buldun işte," deyiverdim.

"Anlamadım?"

"Ben. Onu benimle aldat."








*

SelMmm

Bunu someone you loved bitince yayınlamaya başlıycam inş becerebilirim bunda kaos yok, entrika yok, kalp kırıcı geçmişler yok dümdüz bi fik

Aslında giriş bölümü olmayacaktı üzerinde oynadım neyse
BB

Sentimental | vminWhere stories live. Discover now