9| sıra dışı hiçbir şey yok

2.6K 346 191
                                    

Bahsi geçen fotoğraf ⬆️⬆️⬆️⬆️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bahsi geçen fotoğraf ⬆️⬆️⬆️⬆️






Kings of Leon-Waste A Moment

Bir sonraki hafta sonunda, vizelerin bitmesine yalnızca üç sınav kala, Taehyung'un modellik yaptığı fotoğraflar yayınlandı. Hepimiz Seokjin hyungun mekanındaydık, sürekli sayfayı yenileyerek fotoğrafın yüklenmesini beklemiştik ve yüklendiğinde de ortalık birbirine girmişti. Açıkçası cilt ürünlerinin reklamını yaptığı için yüzünde çok fazla makyaj görmeyi zaten beklemiyordum ama böylesine doğal görüneceğini de hiç düşünmemiştim. Dümdüz Taehyung'du işte fotoğraftaki, sadece... demek ki hep böyle mükemmel görünüyordu.

"Artık kapak kızı sayılırsın." Seokjin hyung telefonunu bize doğru gösterdi, firmanın yeni ürünlerinin olduğu derginin kapağında gerçekten de Taehyung vardı. Tamam, Vogue falan değildi, sadece öylesine bir katalogdu ama sonuçta kapak kapaktır diye düşünüyordum. Çok beğenmiş olmalılardı.

Taehyung'a baktım, sayfadaki yorumları inceliyordu ve yüzünde bir gülümseme vardı. İlk kez yaptığı herhangi bir şeyden böyle memnun olduğunu görüyordum gerçekten. Onu mutlu etmişti, öyle görünüyordu. Eh, bu şekilde belki berbat geçen sınav haftasını unutabilirdi. Ona öfkeli kalamadım. Zaten... ertesi gün sabah beni evden almaya gelirken kruvasan ve kahveyle gelmiş, kendini affettirmişti. Hem de hiç geç kalmamıştı, o yüzden bir şey diyememiştim. Hafta içinde bir gün de yemeğe çıkmıştık gerçekten, bütün hesabı o ödemişti ve sonrasında güzel bir yere sufle yemeye gitmiştik. Eh... bunlar olunca...

"Gerçekten... tebrikler!" Hoseok hyung Taehyung'un sırtınu sıvazladı. "Hem fotoğraf çok iyi, hem de herkes beğenmiş gibi görünüyor."

"Cidden öyle," dedi Namjoon hyung da bir gülümsemeyle. Taehyung ona aynı şekilde gülümseyerek baktı. "Tebrikler, cidden, ben de beğendim."

"Eee hyung ünlü olunca artık bizi hatırlarsın," dedi Jungkook.

"Ünlü olmak mı?"

"Instagram hesabını kontrol ettin mi?" Yoongi hyung güldü. "Seni etiketlemişler fotoğrafa."

"Buna bir şampanya patlatılır yalnız," dedi Seokjin hyung, başımı salladım hızlı hızlı. Taehyung sonra yanıma geldi, hepimiz kasanın arkasında dururken biraz korkutucu görünüyor olabilirdik ancak kimsenin de pek umurunda değildi.

"Evet... patlatılırdı... Mirae burada olmasaydı..." Yoongi hyung kollarını göğsünde birleştirdi.

İşte.

"Ablam bugün buraya gelecek." Jungkook durumu açıkladığında her şey mantıklılaştı.

"Mirae ziyarete mi geliyor? Hey, onu da davet edelim," dedi Seokjin hyung hevesle.

Sentimental | vminWhere stories live. Discover now