7

286 6 2
                                    

'Liv is precies jij.' Lacht Wolfs als hij de deur in slot hoort vallen.
'Hoezo?' Probeert Eva erom heen te draaien. Wolfs grinnikt. 'Het leek wel een wedstrijd om het meest rood worden.'
'Nou, wrijf het er nog eens in. We kunnen er niks aan doen.' Zegt ze gepikeerd.
'Geintje Eef.'
'Die andere dochter van je is anders niet veel beter.'
'Hoezo?' Lacht hij.
'Nou, zoiets zeg je toch niet!' Wolfs schiet in de lach.
'Ze kent ons gewoon te goed.'
'O ja? Waren wij dan iets van plan dan?' Slaat haar stemming om naar blij.
'Ik weet het niet. Hoe komt zij daar anders bij?' Gaat hij uitdagend voor haar staan terwijl hij zijn overhemd losknoopt.
'Ik zou het niet weten.' Ze trekt haar T-shirt over haar hoofd en gaat op tafel zitten. Wolfs loopt naar haar toe en doet kussend haar Bh uit.
'Hoelang is dit geleden?'
'Van gister!' Giechelt ze.
'Nee ik bedoel hier. Op tafel.'
'Jeetje man!' Lacht ze nog harder.
'Maakt eigenlijk ook niet uit. Zolang ik jou maar heb.' Gromt hij tegen haar borsten aan. Ze giechelt opnieuw en trekt hem aan zijn haren omhoog.
'Ik weet iets beters. Ga liggen.' Hijgt ze.
'Op tafel?'
'Doe maar de bank. Anders krijgt Lieke nog gelijk en zakt de tafel in.' Wolfs lacht. Eva slaat haar benen om zijn middel en hij tilt haar op, waarna hij zichzelf op de bank laat zakken met haar op schoot. Ze drukt haar lippen weer op de zijne en laat haar tong naar binnen glijden.
'Zie ons hier nou bezig. Ik ben eind veertig.' Lacht ze.
'Je bent nooit te oud om seks te hebben.'
'Weet ik.' Glimlacht ze terwijl ze met haar hand over zijn wang wrijft. 'Maar dat bedoel ik niet.'
'Wat dan?' Hij streelt haar zijden. Ze haalt haar schouders op. 'De gevoelens bedoel je?' Ze knikt en glimlacht opnieuw.
'Ik hou van je Flo. Nog steeds.'
'Ik ook nog steeds van jou Eef. Hoelang kennen we elkaar nu?'
'Ik ben al lang gestopt met tellen maar het is iets in de twintig volgens mij.'
'Twintig en ik voel nog elke dag meer voor je.' Ze neemt zijn hoofd in haar handen en drukt een lange kus op zijn lippen als antwoord.
'Soms kan ik nog steeds niet uiten hoe graag ik je zie.' Een snik verlaat haar mond als ze dit uitspreekt.
'He, je gaat nou toch niet huilen he?' Zegt hij eerder bezorgd dan geïrriteerd.
'Sorry.' Ze kijkt naar beneden. Haar gezicht wordt opgetild door zijn vingers.
'Ik weet dat je van me houdt schatje. Ik weet dat.'
'Ja?'
'Nou Eef, tuurlijk weet ik dat!' Hij legt één hand op haar rug en één hand op haar achterhoofd, waarna hij haar tegen zijn borst drukt. 'Je bent schattig als je onzeker bent.' Streelt hij haar achterhoofd en rug met zijn duimen. 'Maar ik zie je liever zelfzeker, want dat loopje dat je dan hebt is sexy.' Eva grinnikt tegen zijn borst aan en drukt een kusje net boven zijn tepel. 'Hmmm.' Hij doet haar knoop en gulp open en trekt haar broek zachtjes naar beneden. 'Je bent ook nog altijd even lekker als toen de eerste keer.' Eva grinnikt.
'Vergeet niet te overdrijven he!'
'Eef, ik meen het. Ik ken geen enkele vrouw van jou leeftijd die er nog zo goed uit zien. Niet dat je oud bent, maar op jou leeftijd hoor je vetrollen te hebben en vetkuiltjes in de dijen. Maar dat heb jij totaal niet. Jij bent slank en mooi. Heel mooi. Bloedmoo-' Eva legt hem het zwijgen op door zijn geslachtsdeel uit zijn onderbroek te halen en er zachtjes over heen te strelen. 'Ooi!' Maakt hij zijn zin hard kreunend af. Ze trekt haar slipje uit en trek zijn boxer tot op zijn enkels. Ze laat zich terug op zijn schoot zakken, waardoor hij in haar komt. 'Eef, ik hou van je.' Hij drukt een kus op haar wang en dan in haar nek. Ze komt omhoog en gaat dan terug zitten. 'Lukt het?' Vraagt hij als ze blijft zitten met haar ogen gesloten. Ze knikt en opent haar ogen. Ze slaat haar armen om zijn nek. Hij komt een beetje overeind en slaat zijn armen om haar middel.
'Zou het zo lukken?' Vraagt ze twijfelend.
'Tuurlijk. Leg je hoofd maar tegen me aan als je te vermoeid bent.' Ze glimlacht lief naar hem.
'Dank je wel dat je steeds weer zoveel geduld met me hebt.'
'Ik weet dat je het nog steeds moeilijk vind Eef, maar ik weet ook dat als je eenmaal begint, je niet meer kunt en wilt stoppen.' Lacht hij. Ze lacht om zijn opmerking.
'Ik vind het gewoon niet leuk op het begin. Het brand zo. En het ligt niet aan jou hoor.'
'Maar ook niet aan jou schatje. Jij geeft aan wanneer je klaar bent. Zo niet blijven we hier zo een uur zitten als je wilt.' Ze begint met bewegen.
'Oh Flo.' Kreunt ze. Nu weet hij dat het goed zit. Hij kust haar borsten en haar mond. Het zweet breekt haar uit en haar benen verslapen een beetje, maar aan ophouden denkt ze nog niet. Ze legt haar hoofd op zijn schouder. Haar borsten gaan over zijn borst naar zijn kin omhoog.
'Oh Eef, je maakt me nog steeds gek.' Kreunt hij in haar oor. Ze krijgt een zelfvoldane glimlach op haar gezicht. Ze heeft geen hoge dunk van zichzelf, maar het geeft haar toch voldoening te weten dat mannen naar haar kijken. En dan niet op en slechte manier. 'Jij bent mijn prachtige vrouwtje.'
'Vrouwtje? Je doet net alsof we al oudjes zijn.'
'Niet dan?' Grijnst hij.
'Jij misschien, maar daarom ik niet.' Grijnst ze terug.
'Ha-ha-ha-ha.' Bij elke ha prikt hij in haar zij en hij doet verder.
'Stop!' Giert ze het uit.
'De toverwoorden?' Dit gebeurde wekelijks en Eva had ondertussen de toverwoorden wel geleerd.
'Je bent de allerliefste en je bent nog net zo knap als twintig jaar geleden, knapper zelfs!' Giert ze het nog steeds uit. Hij stopt met kietelen. Ze laat zich tegen hem aanvallen. 'En dat van dat knap zijn meen ik echt.' Fluistert ze voldaan.

tja haha dat gaan we niet meemaken deze avond...🤷‍♀️😂

Stapje Voor Stapje 2Where stories live. Discover now