Hoofdstuk 5

2.3K 28 0
                                    

We besluiten om 'The Lion King' te kijken en beide citeren we de helft van de film en zingen alles luidkeels mee. Ondertussen is Lando aan het kloten met de m&m's en daagt me uit om ze te vangen met mijn mond. Ik probeer het een paar keer en gooi er dan een naar Lando. Hij vangt 'm in één keer. "Reactievermogen he" zegt ie met een knipoog. Ik sein dat hij nog een keer moet gooien en deze keer gooit hij de m&m heel dichtbij. Ik schiet naar voren om de m&m te pakken en val tegen hem aan. We schieten in de lach en ik ga tegen zijn borst aan liggen. Hij slaat een arm over mij heen en na 'the Lion king' besluiten we om 'the breakfast club' te kijken. Ik val in slaap tegen Lando aan en niet veel later valt hij ook in slaap.

**de volgende ochtend**

Ik word wakker en haal voorzichtig Lando zijn arm van mij af. Hij slaapt zo vredig... Ik besluit om te douchen en mijn top met vlek in de week te zetten. Ik haal een trui van Lando uit de kast en besluit een ontbijtje te maken. De trui ruikt zo lekker. "Goeiemorgen schoonheid" hoor ik achter me als ik een eitje aan het bakken ben. Ik draai me om en kijk in de slaperige ogen van Lando. Hij geeft me een lieve kus op mijn wang en omhelst mij. "Vind je het oké als ik even ga douchen?" "Nee tuurlijk ga je gang. Het is jouw appartement. Ik hoop trouwens dat je het niet erg vindt dat ik even een trui van jou gepakt heb." "Nee tuurlijk niet! Hou hem zolang je wilt" Lando loopt naar de badkamer en ik maak nog wat pannenkoeken. Ik dek de tafel en besluit even te kijken hoe het met mijn shirt is. Ik hoor de douche niet meer dus hij zal wel klaar zijn. Ik loop de slaapkamer in en kijk tegen de ontblote rug van Lando aan. Ik draai me om maar hij heeft mij al gezien "hee" "hi... Uhm sorry... Ik wacht wel even..." Ik hoor hoe hij steeds dichterbij komt "Je moet niet zo vaak sorry zeggen. Ik ben degene die vaker sorry zou moeten zeggen." Hij draait me naar zich om en tilt mijn hoofd iets op "Helemaal niet" ik sla mijn armen om hem heen en kijk in zijn ogen. Hij drukt zijn voorhoofd tegen het mijne en niet veel later vinden onze lippen elkaar. We vallen op het bed neer en liggen tegen elkaar aan. Zijn hand streelt over mijn rug en ik draai rondjes op zijn borst.

"Dus... wat gaan we vandaag doen?" Ik draai iets naar hem toe en leun met mijn kin op zijn borst "Eigenlijk zou ik moeten trainen, maar iets als karten of een arcadehal zou je ook kunnen zien als trainen toch?" Hij begint te lachen en draait mijn haar rond zijn vinger. "Klinkt prima" "prima..." Hij begint te kietelen en ik schreeuw om genade tussen het lachen door. "Oke oke oke.  Heel leuk! PLEASSEEE hou ohopppp"  Lando stopt en draait mij op mijn rug. Hij zit nu bovenop mij en heeft mijn handen boven mijn hoofd vast. Hij kijkt me aan en ik zie een glinstering in zijn ogen terwijl hij begint te lachen. Er komen kuiltjes in zijn wangen en ik begin ook te lachen. Onze glimlachende monden raken verstrengeld in elkaar en we blijven een tijdje liggen. Vervolgens ontbijten we, wat inmiddels al helemaal koud geworden is, en pakken we spullen om naar de gamehal te gaan. We lopen het appartement uit en stappen in de lift. Hij heeft me een snelle kus en slaat zijn arm om me heen. We lopen het gebouw uit en tot onze schrik worden we opgewacht door tientallen paparazzi. Lando pakt mijn hand vast en geeft een seintje dat we moeten rennen. Nog nooit heb ik me in mijn leven zo levendig en angstig te tegelijk gevoeld. Eenmaal bij de auto aangekomen met de deuren dicht staren we even voor ons uit. "Sorry... meestal weten ze niet waar ik verblijf.  Tenminste... niet de eerste dag ofzo." "Je moet niet steeds sorry zeggen..." ik pak zijn hand vast en we kijken weer voor ons uit. We zuchten tegelijkertijd diep en schieten vervolgens in de lach. "Op naar de gamehal dan maar?" Ik knik en met piepende banden en een dreunende bas in de muziek rijden we weg.

Drive me crazy (Ft. Lando Norris) Dutch🇳🇱Where stories live. Discover now