Hoofdstuk 6

2.4K 31 0
                                    

"Helemaal niet! Je kan gewoon niet tegen je verlies!" "Je kan me toch niet verslaan op mijn eigen terrein?! Het was gewoon beginnersgeluk" "Beginnersgeluk? 5 keer... misschien moet ik ook wel gaan racen." Zeg ik spottend "Zeker niet" ik sla mijn armen over elkaar "waarom niet? Ben je bang dat ik je versla?" "Je weet dat je nog heel lang moet voor je in f1 rijdt... en ik wil je gewoon beschermen. Het vak heeft zoveel risico's..." "Maak je maar geen zorgen. Ik zal niet zo snel de F1 in rollen. Ik heb genoeg te doen, misschien eens voor de gein in een racebakkie maar serieus zal ik t nooit gaan doen." Er verschijnt een opluchting op zijn gezicht en ik trek hem naar me toe om hem een kus te geven. "En misschien ben ik ook wel bang dat je me verslaat." "Ik wist het! Ik zal zo eens even kijken wat de verwachtingen zijn thuis. Wanneer ze me thuis willen hebben haahah" "ik hoop na het avondeten. Ik wou het eigenlijk als verrassing doen, maar ik hen hier verderop in een restaurant gereserveerd." "Wat?" Ik smelt van het idee, ik lijk wel in een film te zitten. Ik bel naar huis en spreek af dat Lando mij na het eten naar huis brengt. We lopen naar de auto om vervolgens naar het restaurant te rijden.

Eenmaal in het restaurant kan ik niks anders dan naar Lando kijken. De ogen, het haar, de kuiltjes, hij heeft het helemaal. Hij pakt mijn handen vast en kijkt me serieus aan "Je gaat me niet nu vertellen dat ik gewoon maar een meisje voor vermaak was he?!" Hij lacht "Ik heb je nog niet eens genaaid. Tuurlijk niet" "Tsss. Kijk om je heen we zitten in een super chique restaurant en dan zeg je dat!" "Ik zou niks liever willen dan het nu hier ter plekke te doen. Of waar dan ook, ik wil het met je doen" ik geef hem een schop onder de tafel en de mevrouw aan de tafel naast ons kijkt ons verbaasd aan. "Excuses mevrouw, hij is nog niet helemaal helder na de verdoving bij de tandarts..." ze kijkt ons afkeurend aan en hij begint te lachen. Ik ken hem helemaal niet zo maar het is best aantrekkelijk "Dat was niet wat ik bedoelde, maar je vroeg erom." Hij wrijft over mijn handen en ik zie een bepaalde nervositeit. "Ga met me mee." Dat heb ik vast verkeerd verstaan. Ik kijk hem niet begrijpend aan. "Ga met me mee, naar de andere circuits, naar de trainingen, met mij mee naar huis." Ik zucht "Je weet dat ik niets liever zou willen. Maar ik kan niet zomaar weg... ik zit midden in mijn studie en moet me focussen om mijn diploma te halen volgend jaar. "Het schooljaar is nog niet begonnen. Ik kan vast wat regelen, dat je de lessen online kan volgen, of dat je een aangepast programma kan volgen." "Ze gaan mij echt niet zomaar als een uitzondering zien hoor..." ik zucht en zou niets liever willen dan met hem meegaan
"Vast wel. Sterker nog, ik weet het wel zeker. Je mag de opleiding online volgen en het kan als een soort halve tijds opleiding. Normaal moet je dan een dag naar school, maar je kan het online doen. Ik hoef alleen nog maar te bevestigen." Mijn ogen worden groot en ik kijk hem vol verbazing aan. "Wat? Je hebt al overlegd? Hoe dan? School is gesloten. En dat moet super veel kosten!" "Het kostte wel wat ja, maar het is nog steeds minder dan dat jij waard bent" "En mijn ouders dan? Die gaan dit nooit goed vinden." "Jawel. We moeten ze alleen regelmatig op de hoogte houden." "Heb je die ook al gesproken?!" Hij lacht. "Maar... dan gaan we al een soort van samenwonen, want ik ga continu met je mee. Toch?" Hij knikt "Maar als je even wat ruimte nodig hebt kunnen we zo een andere kamer erbij boeken." De kuiltjes in mijn wangen worden zichtbaar als teken van dank.

Na het eten lopen we naar de auto en Lando gooit de autosleutels naar mij toe. Ik kijk hem verbaasd aan. "Echt?!" "Je had in de sim super veel talent, dan moet dit ook wel lukken." Ik ga achter het stuur zitten en bekijk het dashboard goed. "Je moet 'm dan eerst..." zonder dat ik Lando zijn zin laat afmaken, trap ik het gas in en rijd ik ervandoor. Eenmaal bij het hotel aangekomen slaat hij zijn jas over mij heen. Ik pak zijn hand vast en geef hem een kus op zijn wang. Plotseling worden we verblind van flitsen opzij. "Fuck!" Ik trek Lando zijn jas omhoog en probeer me te verstoppen voor de paparazzi. Hij slaat zijn arm om mij heen en terwijl we zo snel mogelijk verder lopen draait hij zich een beetje om "laat haar verdomme met rust". Eenmaal binnen omhels ik hem. Een zucht van opluchting botst tegen mijn nek op en ik voel een tinteling door mijn lichaam. Lando begroet de receptie en legt een hand op mijn rug terwijl we richting de lift lopen. Zijn hand glijdt steeds verder naar beneden en ik begin te lachen. Zodra de liftdeuren sluiten vinden mijn lippen de zijne en raken we in een soort trans. We hebben al een paar keer gezoend maar niks voelde zo liefdevol of vol passie. We raken steeds meer opgewonden en beginnen te lachen terwijl onze tongen nog steeds met elkaar in gevecht zijn. Zodra de liftdeuren zich weer openen duw ik Lando het appartement in vervolgens beland ik onder hem op de bank. Ik voel hoe zijn mondhoeken omhoog krullen terwijl hij vurig maar teder kusjes in mijn nek plant. Mijn handen glijden door zijn haar en we laten ons meevoeren in het moment, niet wetende dat deze relatie nog wel eens heel gevaarlijk en moeilijk zou kunnen worden.

Drive me crazy (Ft. Lando Norris) Dutch🇳🇱Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu