2~

527 36 5
                                    

Evellyn's POV

Είναι ήδη ξημέρωμα και αφού κάνω πάλι την ίδια ρουτίνα, τώρα πηγαίνω προς ένα σούπερ μάρκετ για να πάρω στον πατέρα μου αυτά που μου ζήτησε.
Καθώς περπατάω το κρύο αεράκι με χτυπάει και βρίσκω τον εαυτό μου σε μια μικρή στιγμή Ελευθερίας. Μόνο όταν δεν είμαι μαζί τους έχω μια δόση χαράς αφού δεν επικρατεί εκείνο το απαίσιο κλίμα. Καθώς περπατάω δυνατοί ήχοι μηχανών ξεκινάνε να με διαπερνάνε και αυτόματα στρεφω το βλέμμα μου στον δρόμο πίσω μου. Ήταν μια ομάδα πολλών αγοριών που τις οδηγαγαν.

Το μόνο που πρόλαβα να διακρίνω με την ταχύτητα τους ήταν η συντομογραφια " A

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Το μόνο που πρόλαβα να διακρίνω με την ταχύτητα τους ήταν η συντομογραφια " A.C.A.B". Στα μπουφάν τους και ενώ μένω απορημένη να κοιτάω βλέπω και την αστυνομία που τους ακολουθεί. Άραγε είναι εγκληματίες;. Αρχίζει να λεει η φωνή μέσα μου αφού δεν είχα δει κάτι παρόμοιο ξανα εδώ.
Μένω να χαμογελάω για λίγο σκεπτόμενη πως θα είναι να είσαι με αυτούς... Τόσο ελεύθεροι, φαινοντουσαν σχεδόν ανεξάρτητοι από τα πάντα. Διακόπτω τις σκέψεις μου και συνεχίζω να περπατάω πιο γρήγορα για να μην καθυστερήσω με τα ψώνια, αφού ξέρω τις συνεπειες..
Τελικά φτάνω έγκαιρα στην αγορά και μπαίνω μέσα.

[...]
Αφου πάρω ότι μου ζητήθηκε και πληρώσω, βγαίνω και πάλι έξω. Μόλις κοιτάξω μπροστά μου σοκαρομαι με το θέαμα για άλλη μια φορά. Ήταν ξανα ένας από εκείνους, μόνος του αυτή την φορά και κάρφωσε το βλέμμα του σε εμένα για λίγο.

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
Απαγορευμένη Αγάπη-Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ