6~

426 32 1
                                    

Κεφάλαιο 6ο~

*στο αστυνομικό τμήμα *

Jack's POV

"ο Jack θα κάνει την ανάκριση. Οι υπόλοιποι συνεχίστε να τους ψάχνετε για τώρα και θα δούμε τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια". Δηλώνει ο πατέρας μου που είναι ο υπεύθυνος του τμήματος. Του ανήκουν τα πάντα και όλα περνάνε από το χέρι του. Εδώ και χρόνια μου μιλάει για εκείνη την συμμορία και το μόνο που αισθάνομαι είναι ένα έντονο μίσος και απέχθεια. Οι μπάσταρδοι δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο να δημιουργούν προβλήματα η να παίρνουν ζωές. Και πιστέψτε με δεν ήταν ποτέ δικό μου όνειρο να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση αλλά του πατέρα μου, παρόλα αυτά δεν θα ανεχτώ να συνεχίσουν. Και θα βοηθήσω και εκείνον γιατί βασίζεται επάνω μου. Σε λίγα χρόνια εξάλλου η θέση του θα ανήκει σε εμενα.
Σταματάω τις σκέψεις μου και προχωράω προς την αίθουσα της ανάκρισης όπου ήταν ο κρατούμενος.

Αμέσως κάθομαι μπροστά του με ένα επιβλητικό ύφος

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αμέσως κάθομαι μπροστά του με ένα επιβλητικό ύφος. Δεν υπάρχει λόγος καλοσύνης απέναντί τους. "δεν πρόκειται να πω τίποτα". Λεει πριν ξεκινήσω γελώντας αλλαζονικα και κάνω το ίδιο. "ξέρεις πως δεν έχεις επιλογή. Εάν δεν μιλήσεις θα την πληρώσουν οι δικοί σου.". Απαντάω. "και εαν μιλήσω θα την πληρώσουν έτσι και αλλιώς". Συνεχίζει και χτυπάω το τραπέζι από τα νεύρα μου ενώ υστερα φανερωνω το όπλο μου και το στρεφω προς εκείνον. "είτε μιλάς είτε το κανω". Λέω απειλητικά για να τον κάνω να αλλάξει γνώμη και πετυχαίνει. "τι θες να μάθεις..; ". Λεει φοβισμένος και σχηματίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου. "έχουμε ξανά πιάσει δικό σας. Αμέσως έκαναν την επόμενη κίνηση τους. Θέλω να μου πεις τι ξέρεις για αυτό". Δηλώνω. Κατά αυτό τον τρόπο θα τα ξερασει όλα, διαφορετικά εάν έμπαινα κατευθείαν στο ψητό θα το πήγαινε αλλού. Τους ξέρω καλά. "δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς θα κάνουν όσο είμαι εδώ, αλλά ξέρω μονάχα ένα πράγμα..ζητανε εκδίκηση και θα κάνουν τα πάντα να σας τραβήξουν την προσοχή". Λεει και το χαμόγελο μου φαίνεται να είναι μονυμο. "αυτό το στοιχείο με βοήθησε πολύ.". Λέω και σηκώνομαι ενώ εκείνος κοιταζει με απορία αφού δεν έχει ιδέα για το τι ξέρω." πάρτε τον ". Λέω στους συνεργάτες μου για να τον πάνε στο κελί." δεν ξέρεις με ποιους τα έχεις βάλει". Λεει τα τελευταία του λόγια πριν τον πάρουν από μπροστά μου.
Μόλις βγω πηγαίνω στο γραφείο μου για να έχω τον εξοπλισμό και τα στοιχεία μου.

Έχω έναν πίνακα γεμάτο από τα μέρη τα οποία έχουν χτυπήσει και το πως συνδέονται, καθώς και κάποιες από τις ταυτότητες τους

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Έχω έναν πίνακα γεμάτο από τα μέρη τα οποία έχουν χτυπήσει και το πως συνδέονται, καθώς και κάποιες από τις ταυτότητες τους. Μένω επικεντρωμενος στα στοιχεία καθώς τα λόγια του κρατουμένου παίζουν στο κεφάλι μου. "θα κάνουν τα πάντα για να σας τραβήξουν την προσοχή".
Αφαιρώ όσο σημεία έχουν πάει και καταλήγω σε μια περιοχή. Παρατηρώντας τη φαίνεται να μην έχει τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ένα νυχτερινό μαγαζί μου τραβάει την προσοχή.
Σας βρήκα λεει η φωνή μέσα μου και πάω να ενημερώσω τον πατέρα μου..

Τους εντωπισε στα αλήθεια; και εαν ναι τι θα ακολουθήσει; 😌...

Τα λέμε στο επόμενο ❤️
~S

Απαγορευμένη Αγάπη-Where stories live. Discover now