7~

420 32 4
                                    

Κεφάλαιο 7ο~

Evellyn's POV

Έχει ήδη νυχτώσει και ετοιμαζόμαστε για το σχέδιο μου. Θα κάνουμε εμπόριο με εξταση απόψε.. Τι καλύτερο για να τραβήξεις τη προσοχή των μπάτσων. Μόλις το παίρνει ο κόσμος γίνονται τα πάντα και η αστυνομία είναι η πρώτη που έρχεται.. Θα τους κάνουμε να μετανιωσουν που πήραν έναν δικό μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσουν πολλούς δικούς τους.
Βρίσκομαι στο δωμάτιο μου για άλλη μια φορά όπως και οι υπόλοιποι και ετοιμαζόμαστε. Εγώ βάζω αυτό :

Σε τέτοια περίπτωση είναι καλό να ταίριαζω το πλήθος χωρίς να ξεχωρίζω πολύ από τους άλλους μέχρι την κατάλληλη στιγμή

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Σε τέτοια περίπτωση είναι καλό να ταίριαζω το πλήθος χωρίς να ξεχωρίζω πολύ από τους άλλους μέχρι την κατάλληλη στιγμή. Κοιτάζω το είδωλο μου στον καθρέπτη της τουαλέτας και χαμογελάω. Έχω μάθει να αγαπάω τον εαυτό μου ειδικά στην περίπτωση μου που μεγάλωνα χωρίς τίποτα. Παίρνω τα απαραίτητα και ετοιμάζω καί το όπλο μου.

Υστερα πηγαίνω στην είσοδο του μέρους μας όπου με περιμένουν οι υπόλοιποι, αφού είναι έτοιμοι, με τις μηχανές

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Υστερα πηγαίνω στην είσοδο του μέρους μας όπου με περιμένουν οι υπόλοιποι, αφού είναι έτοιμοι, με τις μηχανές. "είσαι τόσο σεξυ". Μου λέει ο Bryan με νόημα και χαμογελάω με αυτοπεποίθηση. Ανεβαίνω στην μηχανή μου και ετοιμαζόμαστε να φύγουμε.

[

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[...]

Με ταχύτητα φτάνουμε και αφού παρκάρουμε μπαίνουμε μέσα. "φέρατε το πράγμα;". Λέω με νόημα στους άλλους και γνεφουν καταφατικά. Περνάμε από τον φύλακα έχοντας κρυμμένα τα χάπια στην τσάντα μου. Με άνεση προχωράμε στο κλαμπ κάνοντας πως ήμαστε σαν ολους τους άλλους και χωριζομαστε.

 Με άνεση προχωράμε στο κλαμπ κάνοντας πως ήμαστε σαν ολους τους άλλους και χωριζομαστε

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

πηγαίνω στο μπαρ και πίνω και η ίδια. Γιατί να μην γίνει λιγο πιο διασκεδαστικο αυτό πρώτα, λεω στον εαυτό μου και παίρνω και η ίδια το χάπι μέσα στο ποτό που παραγγέλνω.
Ο Bryan πλησιάζει στο μέρος μου και μου ψυθιριζει πως οι άλλοι ξεκίνησαν ήδη να πουλάνε στον κόσμο. Χαμογελάω νικητήρια και τον τραβάω στο κέντρο φιλωντας τον με γλώσσα ανάμεσα στο πλήθος. Παίρνει το ίδιο ύφος και βάζει τα χέρια του κάτω από την μέση μου με αισθησιακό τρόπο κολώντας με πάνω του. Την ίδια στιγμή παίρνει από το χείλος μου και εκείνος άλλο χάπι και το φιλί βαθαίνει.
Φτιαχνομαστε και βλέπουμε το μέρος πιο γαματα από πριν. Ξαφνικά την προσοχή μου τραβάει ο φύλακας ο οποίος φαίνεται να πήρε είδηση τι γίνεται και τηλεφωνεί σε κάποιον. "ετοιμάσου". Ψυθιριζω στον Bryan αφού καταλάβαμε ότι κάλεσαν τους μπάτσους.

Jack's POV

"είχα δίκιο ότι είναι σε εκείνο το κλαμπ!. Ο φύλακας τηλεφώνησε επιβεβαιώνοντας μου ότι κάποιοι μέσα μοιράζουν ναρκωτικά μα αδυνατεί να τους εντοπίσει". Ενημερώνω τον πατέρα μου και φαίνεται ευχαριστημένος που τους βρήκαμε. "μάζεψε τους υπόλοιπους και πηγαίνετε αμέσως. Ώρα να μπουν στην φυλακή τα καθάρματα! . ". Δηλώνει και χωρίς δισταγμό παίρνω τον εξοπλισμό μου και φεύγω καλώντας ενισχύσεις.

[...]

Φτάνουμε και πριν μπούμε παίρνουμε πληροφορίες από τον φύλακα. "οι μόνοι που εντόπισα ήταν εκείνο το ζευγάρι ". Λεει και παίρνω εγώ τον λόγο."πώς ήταν εκείνο το ζευγάρι;". Ρωτάω σοβαρός και του δειχνω κάποιες φωτογραφίες από όσους ειχαμε. "εκείνο το αγόρι είναι εδώ είμαι σίγουρος.. αλλά υπάρχει και μια κοπέλα". Λεει χωρίς να το περιμένω. Από όσο γνώριζα μόνο αγόρια ήταν στην συμμορία, σκέφτομαι. Χωρίς να πούμε τίποτα παραπάνω μπαίνουμε μέσα με τα όπλα και λέμε στον κόσμο να φύγει άμεσα. Οι περισσότεροι πανικοβλητοι βγαίνουν και εκείνοι φανερωνονται βαζοντας full face στα πρόσωπα τους και βγάζοντας όπλα. Το βλέμμα μου πεφτει πάνω σε εκείνη που δεν γνώριζα ότι είναι μαζί τους και το έντονο βλέμμα της, μέσα από τη μάσκα, μου τραβάει την προσοχή για λίγο.

Evellyn's POV

Όλοι αρχίζουν να πυροβολανε και ενώ κάνω το ίδιο με σταματάει ενας τους που με έχει καρφώσει. Για λίγο μένω να κάνω το ίδιο....

Δεν θα πω τίποτα😌...
Τι λέτε να γίνει ύστερα από αυτόν τον χαμό; 🤔...

Τα λέμε στο επόμενο,
Ξεχάστηκα να ανεβάσω και έβαλα δύο σημερα:) ❤️
~S

Απαγορευμένη Αγάπη-Where stories live. Discover now