TOPRAK. -15-

90 5 0
                                    

YENİ BÖLÜM GELDİ!ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM YAZIN.VOTE KULLANMAYIDA UNUTMAYIN.UMARIM BEĞENİRSİNİZ.İYİ OKUMALAR! :)

Yatağa uzanmış,gözlermi karşıya dikmiş bir şekilde düşünüyodum.Boraya arkamı dönmüştüm.Gerçekten onu görmek istemiyordum.Bana istemediğim şeyleri yaptıran herkesi sevmiyordum.Bu iğrenç birşeydi.Başkasının beyniyle kendi bedenini yönetmek.Çok kötü hissettiriyordu.Ona onunla kalmak istemediğimi söylememe rağmen beni mecbur bırakıyordu.Boradan Kerem kadar rahatsız olmuyordum.Ama ondan çok daha fazla korkuyordum.Arkamdan adım sesleri geldi ve ardından yorganın diğer ucunun kalktığını hissettim.İlk defa bir erkekle aynı yatakta uyuyordum.Babamla bile uyumamıştım.Ona böyle birşey söylesem beni korkak olmakla suçlar sonrada döverdi.

'Uyuyor musun?'Boranın sesiyle düşüncelerimden sıyrıldım.Cevap verip vermemek arasında kalmıştım.Ama daha banyonun yerini bile bilmiorken onunla küsemeyeceğimi biliyordum.Ama ölümüne trip atabilirdim.

'Evet.'Sesim kırgın çıkıyordu.Tamda olduğum gibi.

'Benimle dalga geçme.'Boranın sesi ifadesizdi.Onu takmayıp cevap vermedim.Bora birden kolumdan tuttu ve bedenimin ona dönmesini sağladı.

'Ne yapıyorsun ya!'Sinirle konuşuyordum.Boranın yüzü hala ifadesizdi.Şu an gözlerini dikmiş bana bakıyordu.

'Seninle konuşurken yüzüme bak.'Sürekli beni yönlendirmeye çalışması canımı sıkıyordu.

'Senin her söylediğini yapmak zorundamıyım?'Bora gözlerini kıpmadan bana bakıyordu.Göz rengi çok tuhaftı.Maviydi.Ama çok koyudu.Bazen siyah sanıyordum.Ama bu kadar yakınımdayken mavi olduğu anlaşılıyordu.

'Evet.Bunu kabul etmiştin.Anlaşmayı unutma.'

'Sana babama karşı seninle beraber olacağımı söyledim.İstediğin her şekilde beni yönlendirebileceğini söylemedim.'Boranın kaşları çatıldı.

'Sana her istediğimi yaptırırım Toprak.Şimsi beni sinirlendirme.Senin için iyi olmaz.'Tehditi işe yaradı ve ben sustum.Sessiz geçen süre zarfında Bora hala bana bakıyordu.Rahatsız olup sırt üstü döndüm ve tavana baktım.

'Yemek yapmayı nasıl öğrendin?'Boranın sorusuyla düşünmeye başladım.

'Mutfakta Çalışan bir hizmetliden.'Sonra gülümseyip Boraya döndüm.

'Cansunun annesinden.'Borada benimle birlikte hafifce gülümsedi.

'Güzel kızdı.'Nedensiz bir şekilde içime bir duygu girdi.Birden eve dönüp Cansuyu dövmek istedim.Bu kıskançlık mıydı?

'Neden hiç kimseyle konuşmuyorsun?'Bora yine soru soruyordu.

'Arkadaş istemiyorum.'Boranın kaiları çatıldı.Dikkatle yüzümü inceliyordu.

'Neden?'Bora yine bir cevap istiyordu.Ve almadan durmayacaktı.

'Yanlız olmak daha güzel.'Boranın gözleri kuşkuyla kısıldı.

'Yalan söylüyorsun.'Evet söylüyordum.ama onu ilgilendirmezdi.

'Ne istiyorsan onu düşün.'Bora tam ağzını açıp bir şey diyecekken adım sesleri gelmeye başladı ve koridordaki kapıla açılıp kapanmaya başladı.Boranın gözlerine yeniden sinir yerleştiğinde beni kendi çekti ve kafamı göğsüne yasladı.Birden şaşkınlıkla gözlerim açıldı.

 'Ne yapıyos-'Bora öfkeyle sözümü kesti.

'Ses çıkarma.'dedi.Ardında gelen saniyelerde bulunduğumuz odanın kapısı açıldı.Kapı biraz açık kalırken Bora sanki yeni uyanıyormuş gibi gözlerini açı ve kapıya baktı.

'Ne yapıyorsun burada?'Sesi ölüm kokuyordu.Sinirliydi.

'Küçük kızı ziyaret etmeye gelmiştim.Ama görünüşe göre onu kapmışsın.'Kapıdan gelen sesle korkuyla yutkundum.Bu Boranın arkadaşıydı.

'Sanane lan orospu çocuğu!'Boranın yanımdan kalktığını hissettim.Yatağın etrafını dolaştığını göz ucuyla gördüm.Ama kapıya doğru dönmeye gücüm yoktu.

'Ne kızıyorsun abicim,bilmiyorduk.'Keremin sesindeki alay gitmişti.Sanırım Boradan korkan tek ben değildim.

'Siktir git lan.'Bir iteleme sesi geldi ve kapı gürültüyle kapandı.Hemen arkamı döndüm ve yatakta doğruldum.Boranın yüzü sinirle başka bir hale girmişti.Yine yatakta eski yerine geldi ve uzandı.Benide bir koluyla arkaya doğru ittirip uzanmamı sağladı.

'Buda neydi şimdi?'Sesimdeki dehşet elle tutulur cinstendi.

'Konuşma,uyu.'Boranın yüzüne bakakaldım.Eğer Bora burda kalmasaydı ne olacaktı?O gelip bana ne yapacaktı?Korkuyla irkildim.Kendi öz babamın yaptığı şeyleri öğrendikten sonra hiç kimsye güvenmiyordum.Boraya karşı içimde bir minnet duygusu oluştuğunu hissettim.Bunun için aynı odada kalmamızı istiyordu demek.Bora yüzümü incelerken gözleri yumuşadı.

'Sana uyu dedim.'Sesi az önceye göre  daha az öfkeli çıkıyordu.

'Korkuyorum.'Diye doğruyu söyledim.Bora biraz daha yüzümü inceledikten sonra beni tekrar kendine çekti ve sarıldı.

'Korkma.Birşey yaparsa onu öldüreceğimi biliyor.'Arkadaşını öldürebileceğini söylerkenki rahatlığı ilgimi çeksede şuan bunu sorgulayamıyordum.

'Burda olmasaydın ne yapacaktı?'Bora derin bir nefes aldı ve beni kendine daha çok çekti.

'Uyu.Bunun hakkında düşünme.'Boranın sesiyle gözlerimi kapttım.Onun yanımda olması bana güven veriyordu.Buna tutunarak Boranın kollarında uyumaya çalıştım.İlk defaydı ama son olamayacaktı....

TOPRAK.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora