TOPRAK. -22-

90 4 0
                                    

MERHABA...YORUM+VOTE LÜTFEN.İYİ OKUMALAR...        

Gözlerimi açtığımda odanın içi karanlıktı.Saatin kaç olduğuna bakmak için komidinin üstüne baksamda telefon yada saat olmadığından hiçbir sonuca ulaşamadım.Yatağın yan tarafında Boranın olmadığını gördüğümde aklıma gelen ihtimallerle birlikte biraz endişelenmiştim.Yataktan hızlıca kalkıp odadan çıktım ve aşağıya indim.Salona girdiğimde Borayı orada bulunan büyük yemek masasının en başında oturmuş halde buldum.Önünde içki şişeleri vardı.Bir yandan rahatlarken bir yandanda burnumu kırıştırdım.İçkimi içiyordu?Tabikide içiyordu.Yinede Keremin arkasından gitmediği için rahatlamıştım.Bora doğrudan karşısındaki duvara bakıyordu.Onun duvarlara olan ilgisini anlamamıştım.Çok fazla düşünüyordu.Yavaşca onun yanına yaklaştım.İçeriye girdiğimden beri bana bakmamıştı.Ya geldiğimi fark etmemişti yada umursamıyordu.Muhtemelen umursamıyordu.

'Ne yapıyorsun burada?'Dedim.Onun çaprazında bulunan sandalyenin tam önünde duruyordum.Yavaşca gözlerini bana çevirdi.Bir süre yüzüme bakınca dayanamayıp kafamı  .Ne var?. anlamında salladım.

'Görmüyor musun?'dedi.Onun bu cevabı karşısında gözlerimi devirdim ve yanına oturdum.

'Sana kaç defa daha gözlerini devirme diyeceğim?'Dedi.Ssi yine düzdü ve yüzü ifadesizdi.Ona cevap vermek yerine sessiz kaldım.Ne diyecektim?Ne dersem diyeyim yine beni haksız çıkarttırdı.

'Ne zaman uyandın?'Dedim.

'Bir kaç saat önce.'Dedi.Ellerimi çenemin altında birleştirdim ve biraz bekledim.Bugün hakkında konuşmak istiyordum ama korkuyordum.Bu yüzden bunu ertelemeye karar verdim.

'Bir şey sorabilirmiyim?'Dedim.Bra gözlerini tekrar bana çevirdi ve bekledi.Bunu evet olarak aygıladım ve zihnimdeki soruyu sordum.

'Kantinde sana çarpan kız o adamlardan birinin kızımıydı?'Dedim.

'Evet.Senin dünkü saçma olayının tek sonucu bu.'Dedi.

'O zaman benim o çocukla yakınlaşmam için bir sebep kalmadı.'Dedim.Boranın yüzüne umutla baktım.Gerçekten bunu yapmak istemiyordum.

'Plan aynı.Değişmedi.'Dedi.Tam ağzımı açıp konuşacakken bana fırsat vermedi.

'Bunun hakkında tek kelime etme.'Dedi.Derin bir iç çekerek kendime hakim oldum ve bir şey söylemedim.

'Neden bu kadar çok içki içiyorsun?'Diye yeni bir soru sordum.

'Neden bu kadar çok konuşuyorsun?Sadece kendi işine bak.'Dedi.Sesindeki son derece belli olan bıkkınlık tonuylu tekrar sustum.Bu evde başka kimse yoktuki.Ne yapmamı bekliyordu?İçime dolan sinir ve incinmişlik hissi ile ayağa kalktım ve salonun kapısına doğru yöneldim.Bir işim olmadığına göre bende uyuyabilirdim.

'Nereye gidiyorsun?'Diye bir soru yöneltince yerimde durup tekrar bedenimi ona doğru çevirdim.

'Uyuyacağım.'Dedim.Bora eliyle biraz önce kalktığım sandalyeyi işaret etti ve ekledi.

TOPRAK.Where stories live. Discover now