TOPRAK. -18-

95 5 0
                                    

FARK ETTİYSENİZ HER GÜN YENİ BÖLÜM GELİYOR.LÜTFEN BENİM BU EMEĞİME YORUM YAPARAK VE VOTE KULLANARAK KARŞILIK VERİN.YAZIM HATALARI İÇİN ÜZGÜNÜM.UMARIM BEĞENİRSİNİZ.İYİ OKUMALAR...

Bir yanımda Bora diğer yanımda Kerem ile birlikte Özel Çağ Kolejine giriyorduk.Bora dün bulduğumuz belgelerden sonra bugün sabah erkenden beni kaldırıp buraya getirmişti.Okulun önüne geldiğimizde Keremi gördüğümde huzursuz olmuştum.Dünkü olanlardan sonra Borayla konuşmayı unutmuştum ve şuan unutkanlığımın cezasını çekiyordum.Bugün mutlaka onunla konuşacaktım.

Bora bir odanın önünde durduğunda otamatikman bizde durduk.Kapıyı çalmadan şak diye içeriye girince odada bulunan kadın ilk önce şaşkın sonra ise sinirli bakışlarınıı üstümüze yöneltti.

'Kapıyı neden çalmıyorsunuz?'Dedi.Sanırım sesindeki siniri şu an odada bulunan kimse umursamıyordu.

'Kulüplere kayıt yaptıracağız.'Dedi.Boraya baktığımda onu hiç umursamadan konuştuğunu gördüm.Zaten özür dilemesinide beklemiyordum.

'Bu okulda mısınız?'Masadaki kadın Borayla konuşuyordu.

'Hayır.'Dedi.Kadın uzun süre üçümüzüde inceledi.

'İşinizi yapmaya ne zaman karar vereceksiniz?'Bora kadının bakışlarından rahatsız olmuştu.Ya da onun söylediklerini hemen uygulamamasından rahatsız olmuştur..Tam olarak çözemiyordum.Kadın Boraya kısık gözlerle baktıktan sonra önüne döndü ve öneümüze birer tane liste koydu.

'Buradan seçin.'Dedi.

'Gerek yok.Yüzme,Tenis ve Binicilik olacak.'Dedi.Sanırım o  adamların çocuklarının gittikleri kulüpleri seçiyordu.

'Peki siz?'Diye Kerem ve bana sordu.

'Hepimizi bu üçüne kayıt et.'Dedi.Bora artık sinirleniyordu ve ben bunu hissediyordum.

'Peki.'Dedi.Kadın önündeki bilgisayarda birşeyler yaparken tekrar bize döndü.

'Kimliklerinizi rica edebilir miyim?'Dedi.Ben endişeyle Boraya bakarken o cebinden iki tane kimlik çıkardı.Keremde kendi kimliğini uzatınca kafam karışmıştı.Bu güvenlimiydi?

Yetkili bayan tekrar bilgisayarda birşeyler yaparken ayağımla yerde ritim tutmaya başladım.Gergindim.Yeni girdiğim ortamlarda hep geriliyordum ve Bora beni şu an tamamen yetenekle alakalı birşeylere yöneltiyordu.

'Tamam.Bu banka hesabına her kulüp için senelik 7.000 tl yatırmanız gerekiyor.Bunu yaptıktan sonra üyeliğiniz aktifleşir.Buradada seçtiğiniz kulüplerin programları var.Bu çizelgeye göre katılacaksınız.Parayı yatırdıktan bir gün sonra üye kimliğini almak için gelebilrsiniz.İyi günler.'Dedi.Boranın eline birkaç kağıt verdi.Borada aldı ve odadan çıktık.

'Ne kulüpmüş be!Yedi bin dedi.'Bu ses Kereme aitti.Bora hiç onu takmadan önden yürüyordu.Anladığım kadarıyla o günden sonra araları bozuktu.Bora bizi kantine yönlendirdi ve orda dörtlü bir masaya oturduk.

TOPRAK.Where stories live. Discover now