TOPRAK. -34-

71 3 0
                                    

MERHABA...

YENİ BÖLÜM YÜKLÜYORUM.UMARIM SEVERSİNİZ.

YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN.TABİ OY KULLANMAYI DA.

İYİ OKUMALAR...


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Elimdeki demir çubuğa bakarken düşünme  yetimi kaybetmiş gibiydim.Ellerimde kan vardı.Kendi babamın kanı vardı.O kanla yıkanmış gibiydiler.Korkutucu bir kırmızıya bürünmüşlerdi.Babamın ağzından acı dolu iniltiler yükselirken elimdeki çubuğu yere atarak bu cehennemden bir çıkış yolu bulmak için bulanık gören gözlerimi etrafa çevirdim.


Buradan çıkmalıydım.Kapıya doğru ilerlerken vazgeçip geri döndüm.Dışarıda bir sürü adam vardı.Panikle kendi etrafımda dönerken babamdan gelen sesler sakinleşmem de bana yardımcı olmuyordu. Cebimdeki Boranın bana vermiş olduğu telefon titreyince hemen elimi oraya doğru götürdüm ve çıkardım.Arayan Denizdi.Hemen kapatıp rehberden Borayı bulup aradım.Telefon çalarken sabırsızca yerimde dönüp duruyordum.


"Aç şunu!"


Bora telefonu meşgule atarken yaşadığım korku ve paniğe şokta eklenerek telefona baktım.Titreyen ellerimle tekrar aradım.Eğer babam yerinden kalkarsa ne yapacağımı bilmiyordum.Ona tekrar vurabileceğimi sanmıyordum.


Telefon tekrar meşgule düşünce telefonu kulağımdan çekip öfkeyle ekrana baktım.Boradan bir mesaj gelince hemen açtım.-


------


GÖNDEREN:BORA


Sonra.


------


Sinirle telefona bakarken gözlerimden akan yaşları elimle sildim.Kimseye ihtiyacım yoktu.Kendim yapabilirdim.Babamın yanına tedirgin adımlarla yaklaşırken gözlerim ağlamaktan yanmaya başlamıştı.Tüm bu yaşadıklarım neydi?


Babamın bir ayağından tutarak bana en yakın odaya doğru sürükledim.Odaya girince hemen babamın pantolonunun cebine baktım ve telefonunu aramaya başladım yoktu.Diğer cebine bakarken diğer elimi ağzıma kapatarak hıçkırıklarımı engellemeye çalıştım.Elime gelen telefonla birlikte ceketinin cebine koyduğunu bildiğim cüzdanını aldım ve içinden iki tane 200 lira çıkarıp cüzdanını tekrar yerine koydum.


Hızla yerde yatan bedeninden uzaklaşırken telefon rehberine girdim ve incelemeye başladım.Sonunda Güvenlik-1 yazısını görünce hemen üstüne tıklayıp mesaj yazmaya başladım.


------


GÖNDERİLEN:GÜVENLİK-1


Kız gittikten yarım saat sonra büyük salona gel.


------


Mesaja anında cevap gelirken stresten tırnaklarımı bitirmek üzereydim.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Dec 01, 2015 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

TOPRAK.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang