TOPRAK. -25-

92 3 0
                                    

MERHABA...HAFTA İÇİ PEK YAZAMADIĞIM İÇİN BUGÜN BİR BÖLÜM DAHA YAZDIM .BUNUDA PAYLAŞIYORUM.YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN.OYDA KULLANIN.İYİ OKUMALAR...

Banyodaki aynaya bakıp öylece duruyordum.Alt dudağımı resmen parçalamıştı.Ondan nefret ediyordum.Elimi yavaşca kanayan yere götürdüğümde hemen geri çektim.Nasıl bu hale getirebilmişti.Gözlerimden akan yaşları silmeye çalıştım.Ama sürekli yenisi geliyordu ve göz yaşlarımı durduramıyordum.Ağzımdan kaçan ufak hıçkırıkla ellerimi ağzıma götürdüm ve ses çıkarmamaya çalıştım.Bora kapının önündeydi ve ben onun içeri girmesini istemiyordum.

Banyonun kapısının üstünde duran anahtarı fark ettiğimde hızla kapıya yöneldim ve kapıyı kilitledim.Şu an en son istediğim şey onun suratına bakmaktı.Ondan nefret ediyordum.

Benim kapıyı kilitlememle Bora dışardan kapının kolunu çevirmeye başladı.Açamayınca kapıya vurmaya başladı.

'Aç şu kapıyı!'Diye bağırdı.Ondan korkuyordum.Ama her şekilde bana zarar veriyordu.Onu dinlesemde,dinlemesemde.

'Hayır!'diye geri bağırdım ve kapıya en uzak köşeye gidip oturdum.

'Toprak şu allahın belası kapıyı aç dedim.!'

'Senin suratını görmek istemiyorum!'Dedim.Benim cümlemi tamamlamamla kapı gürültüyle açıldı ve hızla duvara çarptı.Kafamı kaldırıp Boraya baktığımda hızla üzerime geldi ve beni kolumdan tutup tek hamlede ayağa kaldırdı.Onun elinden kurtulmaya çalışsamda başaramıyordum.Beni belimden itekleyerek musluğun önüne getirdi ve suyu açtı.Bir eli belimde beni tutarken arkama geçmiş gitmemi önlüyordu.Elini belimden çekip  başımı öne eğdi ve diğer eliyle suratıma su çarpmaya başladı.

'Bırak beni!İstemiyorum.'Desemde beni dinlemiyordu.

'Benim söylediğim herşeyi isteyeceksin!Her dediğimi yapacaksın!'Diye yine bağırdı.Ona cevap vermek yerine başımı ondan kurtarmaya çalışıyordum ama bu neredeyse imkansızdı.Benden kat kat güçlüydü ve o istemeden ondan kurtulmak gibi bir şansım yoktu.Dudağımı suyla temizlerken acıdığı için daha az hareket etmeye çalıştım ama Boranın hareketleri nazik olmanın çok gerisindeydi.

'Sana söylediklerimi yapmazsan herzaman daha fazla acı çekersin.Bunu aklına sok.!'Dedi ve suyu kapatıp beni döndürdü ve elimden  tutup beni yatak odasına getirdi.Beni yatağa atıp ayakkabılarımı çıkardı ve yorganı üstüme örttü.Yorganı kaldırıp kalkmaya çalıştığımda sesi beni durdurmaya yetmişti.

'Sakın!Bu sefer elimden kolay kurtulamazsın.'Dedi ve kendi ayakkabılarınıda çıkarıp yanıma uzanıp üstünü örttü.Ona dehşetle bakıp ne yaptığını anlamaya çalışıyordum.İlk önce bana neredeyse orospu  demişti.Sonrada ona vurduğum için dudağımı koparmıştı.Sonrada söylediklerini yapmadığım için beni tehdit etmişti.Ona aklımda beliren  soruyu sordum.

'Sen ruh hastası mısın?'Boşluğa odakladığı gözlerini bana çevirdi ve gözleri dudaklarıma takıldı.Sanırım yaptığı şeyle gurur duyuyordu.

'Ne o çokmu beğendin?Yakışmışmı?'Bora gözlerime baktı ve ifadesizliği korudu.

TOPRAK.Where stories live. Discover now