TOPRAK. -24-

86 3 0
                                    

MERHABALAR...UZUN BİR BÖLÜM YAZMAYA ÇALIŞTIM.UMARIM BEĞENİRSİNİZ.LÜTFEN YORUM YAZIN.OY KULLANMAYIDA UNUTMAYIN.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.İYİ OKUMALAR....

Kereme bakarken ne düşüneceğimi şaşırmıştım.Sadece ağzım açık ona bakıyordum.Burada ne arıyordu?Gölzerim Boraya kaydığın yüzünde büyük bir öfke gördüm.Ama hemen bunu ustalıkla gizledi ve yüzünü tekrar ifadesizliğe büründürdü.Masadakilerin bunu fark etmelerini istemediği belliydi.Kerem omzumu sıktı ve buraktı.Bu harekeiyle gözlerim tekrar onu bulduğunda yüzünde iğrenç bir gülüşle bana baktı ve sonra yanımdaki sandalyeye oturdu.

'Eee napıyorsunuz bakalım?'Dedi ve masanın ortasında bulunan çerezlerden ağzına attı.ÖZge yüzünde büyük bir gülümseme ile birlikte lafa girdi.

'Biz bir şey yapmıyoruzda sen nereden çıktın?'Diye sordu.

'Nasıl nereden çıktın?'Dedi.Kerem ne olduğunu anlayabilmek için yem atıyordu.Bizim onun ne dediğimizi anlamaya çalışıyordu.Karşıya Denizin olduğu tarafa baktığımda çatık kaşları ve kuşkulu gözleri ile birlikte bize baktığını gördüm.Ne olduğunu anlamaya çalışıyordu.Özge tam konuşmak için ağzını açtoğı sırada Deniz lfa girdi.

'Diyoruz ki hepiniz ayrı telden çalıyorsunuz.Ne iş?'Dedi.

Benim içimde korkunun oluşturduğu büyük dağlar yükselirken ne yapacağımı bilemeyerek Boraya bakıyordum.Bora gayet rahat bir şekilde oturup karşı masadaki bir kıza göz kırpıyordu.Aklınımı kaçırmıştı yoksa?İçimden ona ne yapıyorsun gerizekalı diye bağırmak geliyordu.Boranın göz kırptığı kız gülümseyerek ona bakmayı sürdürüyordu.Özgeninde Borayı izlediği fark ettiğimde Boranın bu olaya karışmayacağını anladım ve konuşabilmek için boğazımı temizledim.

'Ne teli ya?Ne saçmalıyorsun sen?'Diye Denize çıkıştım.Deniz gözlerini benim üzerimde sabitledi ve konuşmak için bana yöneldi.

'Diyrumki hani bu İzmire geri dönmüştü?Ne işi var burada ?'Dedi.Şimdi Boranın neden Denizi oyalamaya çaloştığını anlıyordum.Çok kuşkucu bir insandı ve zekiydi.Ama bir kadın her zaman bir erkekten daha zekidir.

'Müsaade edersen soracağım.İki saniye susmadın ki!'Diye çıkıştım ve üste çıkmaya çalıştım.

'Konuşurken sende izinmi alacağım?'Diye Denizden bir atak geldi.

'Eğer beni ilgilendiren ve seni ilgilendirmeyen bir şey hakkında konuşuyorsan evet.'Dedim.Deniz gözlerini kısmış hafifce gülerek bana bakıyordu.Cevap vermesinde faydalanıp Kereme döndüm.Onunla konuşmak zorundaydım.

'Sen neden İzmire gitmedin?'Diye bir soru sordum ve herşeyi mahvetmesin diye dua etmeye başladım.Yoksa Bora onu bu sefer gerçekten öldürürdü.Şuan burayla ilgilenmiyormuş gibig özüksede bizi dinlediğinden emindim.Karşıdaki kzı bırakmış.Özgenin kulağına birşay fısıldıyordu.

'Senin burada tek başına kalmanı istemediler.Malum Borayla çok kavga ediyorsunuz'Dedi ve bana göz kırptı.Bu hareket,yle midem bulansada yinede şükretmiştim.

'Siz aynı evdemi kalıyorsunuz.?'diye yeni bir soru sordu Deniz.Bu kadar çok soru sorması sinirime dokunuyordu.Normal davranmaya çalışıyordum o yüzzden bu sinirimi Denizden saklamaycaktım.

TOPRAK.Where stories live. Discover now