29. Revenge ✔

10K 799 89
                                    

            29. Revenge [Răzbunare]

Secret person's P.O.V

Este o săptămână. O săptămână de când Felicity a fost văzută. O săptămână de când ea a mers la o întâlnire cu Dl. Tomlinson şi nu a venit niciodată acasă.

Stând în afara casei familiei ei îmi presez degetul pe micul buton, sunând la sonerie. Normal doar aş merge chiar înăuntru, dar de când Felicity a dispărut familia ţine uşa închisă tot timpul.

Ştiu familia Payne de atât de mult timp încât nu-mi amintesc. Liam, Felicity şi eu am crescut toţi în acest cartier. Familia mea şi cu mine locuim chiar peste stradă. Liam şi cu mine suntem cei mai buni prieteni încă de când eram copii. Felicity şi cu mine? Nu mai suntem prieteni, dar obişnuiam să fim foarte apropiaţi până când ceva ne-a separat.

Corecţie: Ea ne-a separat.

"Cine este?" Aud luminătoarea voce sunând de pe cealaltă parte a uşii.

"Sunt doar eu, Doamnă Payne. Puteţi deschide. Nu vă faceţi griji." Îi spun ştiind că ea îmi va recunoaşte vocea.

Aud sunetul ei deblocând uşa înainte să trag mânerul şi să deschid. Doamna Payne nu a fost aceeaşi de când fiica ei a dispărut. Ea arată extenuată. Faţa ei a căpătat riduri şi pungile par grele sub ochii ei. Părul ei este un dezastru şi este clar pentru mine de la miros că nu şi-a schimbat hainele de zile.

Cu toate acestea ea pune un zâmbet pentru mine, încercând să pară pentru mine aşa cum obişnuia când eram copil, întrebând dacă aş putea să mă joc cu Liam şi Felicity.

"Bună Doamnă Payne." Spun trimiţându-i un mic zâmbet.

"Bună, scumpule. Liam este sus." Ea spune arătând înspre scări.

"Mulţumesc." Spun mergând înăuntrul casei mici.

Pot auzi sunetul televizorului venind din sufragerie, jucând pe tema unui spectacol pentru copii.

Cred că este micuţa Rosie care este înăuntru. Cea mia tânără din familia Payne, fiind doar de patru ani, Rosie trebuie să fie foarte confuză de ce s-a întâmplat cu sora ei. Unde este ea şi de ce dintr-o dată nu mai vine acasă în fiecare zi.

Îmi pare rău pentru micuţa fată, dar asta nu mă face să-mi regret decizia. Familia ei trebuie să fie îndurerată acum, dar o să treacă peste asta. Ei îi pot mulţumi lui Felicity pentru punerea lor în situaţia asta.

Urc pe mica casă a scării şi pe hol, îndreptându-mă către camera celui mai bun prieten al meu.

Nu mă obosesc să bat şi în schimb intru direct, găsindu-l stând la capătul patului său, mâinile sale ţinându-i faţa în timp ce coatele sale sunt plasate pe coapsele lui.

"Hei prietene:" Spun delicat.

Îşi mută mâinile când îmi aude vocea, uitându-se la mine cu ochii lui sângerii.

"Hei." El spune slab, vocea lui sunând uscată şi răguşită.

"Ceva nou?" Mă grăbesc să întreb aşezându-mă lângă el.

El lasă afară un mic oftat scuturându-şi capul.

"Nu, nimic. Ei nu o pot găsi pe ea sau pe acel tip Louis cu care am lăsat-o să iese în acea noapte. Încep să-mi pierd speranţa."

Mă face agitat să ştiu că Felicity i-a spun numele lui Louis. Din fericire poliţia nu a încercat să-l găsească şi au luat doar alt bărbat din oraş ca suspect. Sunt singurul care ştie că nu au tipul bun.

"Nu-ţi poţi pierde speranţa, Liam. Va veni înapoi." Îl mint, aşezând liniştitor o mână pe umărul lui.

"Dar dacă nu o face?! Dacă acel idiot a rănit-o sau mai rău. Este doar vina mea. Dacă aş fi ţinut-o acasă, încă ar fi fost aici chiar acum. Probabil ar fi devenit nervoasă pe mine pentru a nu o lăsa să plece, dar ar fi fost okay. Aş fi ştiut că nu e rănită şi inima ei încă bate." Liam spune, lacrimile izvorând iar în ochii lui.

"Nu este vina ta. Trebuie să te opreşti din a te învinovăţi." Spun, repetând cuvintele pe care deja i le-am spus de aşa multe ori.

Şi nu mint. Nu este vina lui. Este vina lui Felicity. Este vina ei că am ales-o din toate fetele.

"I-am promis tatei înainte să moară că voi avea grijă de fetele lui şi am eşuat. Una dintre fetele sale este în pericol şi nu pot face un căcat să o salvez. Tot ce pot face este să aştept şi să las poliţia să-şi facă treaba. Mă înnebuneşte." El spune, smiorcăindu-se când lacrimile aleargă în josul obrajilor săi.

Mă răneşte să-mi văd cel mai bun prieten aşa şi mi-aş dori să am voie ca cel puţin să-i spun că surioara lui trăieşte. Nu ştiu dacă este okay sau cine dracu' a cumpărat-o. Probabil un idiot bătrân bogat care nu-şi poate găsi o femeie singur.

Am văzut câţiva dintre bărbaţii care cumpără femei de la Domnul Tomlinson şi fiecare dintre ei m-a dezgustat. Gândul la o persoană cumpărând alt om mă dezgustă în general. Mai ales când ştiu că tot ce vror este sex. Poţi practic să vezi bărbaţii bătrâni devenind foarte entuziasmaţi când văd tinerele pe jumătate dezbrăcate.

 Dacă mă dezgustă aşa mult de ce sunt în afacerea asta? Ai putea întreba. Răspunsul este simplu şi are sens. Câştig un căcat de încărcătură de bani şi nu trebuie să fac prea multe. Tot ce trebuie să fac este să fac fetele să iese cu mine şi după le duc la depozit. Este foarte uşor.

Deja ştiam că Felicity nu ar fi mers cu mine deci l-am trimis pe Louis să o ia. Fata stupidă a căzut direct în capcană. Nici nu s-a gândit de două ori înainte să-i dea numărul ei şi adresa.

Fiind micuţa Mary virgina care e, ne-a câştigat mie şi lui Tomlinson o grămadă de bani. Un idiot a fost destul de prost să plătească milioane de lire sterline pentru ea. Ce glumă.

Nu mă plâng pentru că acum sunt bogat ca dracu' şi m-am răzbunat pe ea. Sper ca proprietarul a tratat-o cum se tratează oamenii cu respect. Drace, nu-mi pasă dacă a trecut-o repede în ea.

Aş iubi s-o văd acum. Ea este probabil toată distrusă şi învineţită. Este doar o mică fată slabă. Am avut un timp greu de gândire că s-ar putea apăra.

Nu că mi-ar păsa. Bărbatul poate să-i facă orice împotriva voinţei ei şi nu-mi păsa. Nu contează câtă durere i-a cauzat, nu a durut de două ori mai mult aşa cum inima mea obişnuia.

"Sunt un frate rău? Ştii, din moment ce nu am făcut mai mult s-o opresc." Liam întreabă încet de lângă mine.

Din moment ce acum se uită în poala lui nu-mi poate vedea faţa. Şi evident nu poate vedea rânjetul de pe faţa mea.

"Nu, prietene. Cred că ai făcut alegerea corectă prin a-i oferi puţin mai multă libertate. Ea a fost singura care a folosit-o fără să fie atentă."

~~~~~~~~~~~~~~~~~


Scar [H.S] - TradusăWhere stories live. Discover now