38. The next step ✔

10.9K 807 246
                                    

                 38. The next step [Pasul următor]

Mica călătorie de la biroul lui Harry la dormitorul lui chiar a mers mai bine decât m-am aşteptat. Da, ne-am întâlnit cu câteva menajere pe hol, dar niciuna din ele nu a îndrăznit să se uite la drumul lui Harry. Ştiu că poate fi puţin nepoliticos cu ele uneori, dar nu ştiam că a fost aşa rău.

Am decis că nu-l întreb despre asta. Harry este un bărbat matur. El ar trebui să ştie ce face.

Acum suntem în baia conectată de dormitorul lui Harry, Harry pregătind duşul în timp ce eu stau ciudat şi privesc.

Mă simt foarte emoţionată de faptul că mă vede dezbrăcată şi chiar dacă am fost intimi unul cu celălalt înainte nu am fost niciodată goi complet în faţa celuilalt.

Nu ştiu dacă poţi spune că sunt sută la sută pregătită pentru asta. Pentru că Harry are 27 şi este mult mai matur, mă tem că el poate crede că sunt plictisitoare. Tot ce am făcut până acum este să-l satisfac în timp ce amândoi purtam haine. El probabil vrea mai mult de atât chiar dacă nu spune.

Harry este foarte respectuos când vine vorba de asta. El nu m-a atins vreodată inapropiat fără să-mi ceară permisiunea prima dată, pentru care îi sunt recunoscătoare, dar nu mă pot abţine să cred că ar putea să găsească asta enervant.

De ce mă simt aşa nesigură despre ce crede despre mine? Probabil pentru că ultima persoană care şi-a arătat interesul în mine a sfârşit spunându-mi toate defectele mele. Am fost strigată grasă, urâtă, proastă, pudică şi fără inimă. Toate pentru că am spus nu unei întâlniri cu el.

Unii tipi nu ia respingerea foarte bine. Ei se simt foarte umiliţi încât mai degrabă ar doborî persoana pe care o iubesc decât să treacă peste şi să accepte răspunsul lor.

"Iubito." Aud vocea lui Harry vorbind uşor ceea ce mă trage din gândurile mele şi departe de amintire.

Nu spun nimic când mă uit la el, un zâmbet mic trăgându-i buzele când ochii noştri se întâlnesc şi aproape poţi să vezi zâmbetul şi-n ochii lui.

El pare fericit că face pasul ăsta cu mine deci şi eu ar trebui. A fost ideea mea să fac toate astea şi ştiu că nu o să mă atingă. Ar trebui să mă relaxez şi să mă bucur de moment cu el în loc să mă îngrojorez.

"Poţi aduce nişte prosoape? Cada este aproape gata." El întreabă.

Doar dau din cap mergând spre dulapuri, deschizându-le şi trăgând afară patru din prosoapele delicate, deja ştiind că lui Harry i-ar plăcea unul şi pentru părul lui.

Da, Harry are un păr foarte lung, dar cui îi pasă? Arată bine pe el şi eu personal iubesc asta. Sper că-l va ţine în acest fel pentru mult timp.

Pun prosoapele jos pe micuţa masă de sticlă din apropierea căzii înainte să merg ciudat să stau lângă Harry, corpul lui îngenunchiind lângă cadă.

Îmi plasez mâna pe umărul lui oferindu-i o mică scuturare.

El îşi întoarce capul să se uite la mine cu un mic zâmbet pe faţa sa plasându-şi mâna peste a mea, degetul lui mare mergând uşor peste degetele mele. Forţez un zâmbet pe buzele mele dar el observă rapid că-l falsific făcând ca zâmbetul lui să scadă.

"Eşti okay, prinţeso? Eşti aşa tăcută." El întreabă îngrijorat.

"Sunt bine. Sunt puţin emoţionată, asta-i tot." Îl asigur dar nu este destul să-l fac să renunţe la subiect.

"De ce? Ştii că nu te voi atinge."

"Nu este din cauza asta. Ştiu că nu m-ai răni aşa." Spun şi el oftează ridicându-se în picioarele lui, corpul lui acoperindu-l pe al meu din nou.

Scar [H.S] - TradusăWhere stories live. Discover now