51. The devils ✔

12K 766 96
                                    

51. The devils [Diavolii]

Vă rog citiţi până după nota autorului pentru că se va continua într-un fel ceea ce e scris în capitolul ăsta.

Niall's POV

Nu cred că am mai simţit o astfel de durere toată viaţa mea. Se simte de parcă o parte din craniul meu a fost deschis. Tăietura usturând în timp ce pielea imflamată din jurul ei pulsează făcându-mă să-mi strâng dinţii de durere.

Nu ajută că gâtul meu este aplecat pe spate simţindu-mă aproape amorţit când încerc să-mi ridic capul. Suspine îmi cad din gură când simt pielea devenind puternică pe capul şi pe gâtul meu.

Încerc să-mi duc mâna să-mi apuc capul, dar le găsesc nefiind capabile să se mişte. Ambele mele încheieturi fiind legate la spatele meu cu ceea ce pare a fi un fel de sfoară. Tot ce ştiu e că se simte ca şi cum îmi taie pielea de fiecare dată când încerc să-mi ridic capul.

Mi-am ţinut ochii închişi strâns încă de când m-am trezit acum o secundă şi acum este prima oară când îndrăznesc să-i deschid, simţurile mele obţinând alte indicii unde sunt înafară de mirosul puternic de ţigări.

Camera este luminată doar de o lumină foarte estompată dar încă îmi clipesc ochii repetat. Ochii mei încearcă să se obişnuiască. Asta până când văd oameni în faţa mea şi ochii mi se măresc făcându-i să râdă zgomotos de reacţia mea terifiată.

În timp ce unul dintre oameni îmi este necunoscut, recunosc imediat faţa celeilalte persoane, zâmbetul lui bolnav de pe faţă făcându-mi amintirile să alerge prin mintea mea.

Îmi amintesc părăsindu-mi job-ul pentru a veni şi a-l ajuta. îmi amintesc de el aducându-mă pe o proprietate care pare abandonată. Îmi amintesc găsirea a ceva dubios despre locul ăsta, dar nu m-am întors. Voiam să-mi ajut prietenul să iasă din mizeria în care s-a pus.

Îmi amintesc întâlnindu-l afară şi cumva, doar un minut mai târziu, ceva m-a lovit tare în spatele capului meu şi totul a devenit negru. Am fost lovit.

Prietenul meu m-a înşelat şi nu am nici o idee de ce. Nu i-am făcut niciodată ceva vrednic ca să mă lovească. Nu merit în ce m-a pus.

Deci de ce a făcut-o?

"Bun, bun, bun." Vocea lui mă ţâcâie dintr-o dată scoţându-mă din gândurile mele şi făcându-mi capul să se întoarcă la el. "Uite cine a decis în sfârşit să se trezească."

Zayn se mişcă uşor în spatele şi în faţa mea. Capul lui s-a întors spre mine când se uită la mine cu un zâmbet neleguit pe faţă.

Asta până când se opreşte pe partea mea, mâna lui mergând în josul umărului meu ca să-i ofere o scuturare dură făcându-mă să mă strâmb de durere.

"Cum se simte capul tău?" Întreabă şi îmi dau toată silinţa să mă uit la el.

Ar trebui să încerci să fi lovit în cap cu un obiect tare şi după te voi întreba cum se simte capul tău! Pizda dracului! Dar desigur că nu asta este ce-i spun omului nebun ce pare să aibă toată puterea pe mine acum.

"Doare chiar rău." Spun roşind când realizez ce axfixiată şi slabă sună vocea mea. De asta probabil celălalt tip începe să râdă la mine.

Dar nu. Nu Zayn. În schimb el doar îmi zâmbeşte în timp ce-i dă umărului meu altă scuturare dură.

"Bine. Atunci şti exact de ce sunt capabil." Spune înainte să îmi dea drumul şi să meargă să stea lângă celălalt tip.

Nu am văzut niciodată tipul ciudat care stătea pe partea lui înainte. Pare chiar mic însă este cava la el care mă sperie. Poate că este pentru că se uită la mine cu un rânjet ciudat pe faţă. Mâinile sale s-au încrucişat la pieptul lui şi picioarele s-au separat. Îl face să pară mai puternic chiar dacă este tăcut pe moment.

Scar [H.S] - TradusăWhere stories live. Discover now