36. Get rid of her ✔

10.1K 771 268
                                    

               37. Get rid of her [Scapă de ea]

Secret person's P.O.V

Liam este de-a dreptul o navă nervoasă chiar acum când stă lângă mine pe scaunul pasagerului, lovindu-şi piciorul în sus şi în jos în timp ce îşi duce repetat o mână prin păr.

Astăzi este prima zi de mers înapoi la serviciu de când Felicity a dispărut acum o săptămână. Deoarece se simte aşa neliniştit să se întoarcă şi să-şi lase mama şi sora mai mică pe cont propriu, el m-a întrebat dacă îl pot duce. Pe de altă parte el probabil ar fi sfârşit convingându-se că ar fi trebuit să stea acasă.

Dar de asemenea ştie că trebuie să se ducă. Mama lui nu se mai duce, deci au nevoie de bani. Le-aş fi putu oferi câţiva din banii pe care Louis şi cu mine i-am primit de la Felicity, dar din nou, de ce aş face-o? Da, sunt motivul pentru care ei sunt blocaţi înt-o situaţie proastă, dar ei or să treacă peste curând. Dacă Liam ar fi ştiut ce fel de curvă este sora lui.

Ea merită tot ce este aruncat spre ea.

"Suntem aici." Spun când parchez maşina în parcarea din afara restaurantului de lux. De asemenea cunoscut ca locul de muncă al lui Liam.

Liam nu a mers niciodată la colegiu şi a abandonat ultimul an de liceu, totul pentru a avea grijă de familia lui după ce tatăl celei mai tinere surori a plecat. Mama lui nu a câştigat destui bani să plătească chiria şi să hrănească patru stomacuri de una singură, deci Liam a mers şi a spălat vase aici încă de atunci.

Patetic, ştiu. Dacă nu ar fi fost o persoană cu inimă bună i-aş fi putut da un job cu Louis şi cu mine. Am fi putut fi un trio bun şi familia lui nu ar fi trebuit să numere fiecare ban pe care-l câştigă.

"Asta e atunci." El spune pe un ton trist suspinând pentru el şi eu mă lupt cu nevoia de a-mi da ochii peste cap.

De ce trebuie să fie aşa dramatic? Sunt doar trei ore despre care vorbim dracului. Nu este ca şi cum se duce într-un război.

"Opreşte-te din a te îngrijora aşa mult, Liam. Vei fi bine. Mama şi sora ta vor fi bine. Nimic rău nu se va întâmpla." Îl asigur.

"Nu ştii asta." El răspunde imediat şi de data asta îmi dau ochii peste cap.

"Da, ştiu dracului. Ai fost aşa paranoic de când Felicity a dispărut. Devine enervant." I-o trântesc accidental.

Nu vreau să mă comport aşa, dar el mă enervează.Ştie ce mi-a făcut acea curvă, deci de ce îi lipseşte aşa mult? Ea nu merită dragostea pe care o primeşte de la familia ei, sau oricine altcineva să fiu sincer.

Sper că(,) chiar acum primeşte ceea ce merită. Îmi pun toată încrederea în bărbatul care a cumpărat-o.

"Doamne, îmi pare aşa rău. Nu mă pot abţine. Sunt aşa de speriat că ceva se va întâmpla şi cu celelalte două. Acel nenorocit care a luat-o pe Felicity ştie unde locuim. Mi-aş dori ca ea să nu-i fi spus niciodată. Nu ar fi trebuit să facă asta." El spune şi eu nu-mi pot abţine rânjetul formându-se pe faţa mea.

El ar fi ştiut chiar dacă ea nu i-ar fi spus.

"Este okay. Înţeleg." Spun şi maşina devine liniştită pentru un minut.

Liam ia o respiraţie adâncă înainte să dechidă uşa, întorcându-se să se uite la mine încă o dată înainte să iese.

"Te văd la nouă atunci." El spune şi eu aprob simplu ca răspuns.

După ce mă asigur că intră în restaurant, eu conduc, deja ştiind că voi folosi următoarele trei ore aştepătându-l. Am nişte muncă să fac şi pentru mine.

Scar [H.S] - TradusăOnde as histórias ganham vida. Descobre agora