3. Bought✔

12.8K 986 93
                                    

3. Bought [Cumpărată]

"Toată lumea trezirea, dracului!"

Lumina în camera mare este rapid aprinsă la ţipătul lui Louis. Îmi clipesc în mod repetat ochii ca aceştia să se acomodeze cu camera brusc luminată.

Nu ştiu dacă cineva de aici dormea. Nu cred că este posibil când stai legat de un stâlp. Nici măcar dacă Louis spune.

"În regulă doamnelor, aşa cum probabil ştiţi, astăzi este o zi specială. Astăzi, peste o sută de bărbaţi bogaţi din toaţă ţara vin să se uite la voi. Dacă nu vreţi să staţi aici cu mine, vă sugerez să aveţi cel mai bun comportament. Nu faceţi nici cascadorii. Nu cred că trebuie să vă reamintesc ce s-a întâmplat cu Tanya." el spune, rânjind când cele mai multe dintre fete îşi lărgesc ochii. Câteva dintre ele chiar scuturându-şi capul.

Mă întreb ce i-a făcut întrucât toate par speriate de el, dar nu plănuiesc să aflu. Obrazul îmi este încă inflamat de ieri.

"Amintiţi-vă că acelea dintre voi care vor fi vândute trebuie să respecte şi să asculte de proprietarul lor. Nu contează ce vă spune să faceţi, o faceţi fără un singur plânset. Unii dintre aceşti bărbaţi pot deveni foarte violenţi sau brutali. Nu veţi avea vreo şansă împotriva lor."

Un fior îmi fuge pe şira spinării în urma cuvintelor lui. Dacă mă voi alege cu un proprietar ca ăsta? Voi putea scăpa vreodată?

"Oricum, noroc. În special celor dintre voi care nu sunt obişnuite să-şi ţină picioarele închise." Louis spune cu un zâmbet batjocoritor, privind peste o anumită fată.

Nu înţeleg de ce crede că fetele care au mai făcut sex înainte au mai puţine şanse de a fi vândute decât noi, virginele. Un bărbat nu vrea o fată experimentată?

După părăseşte camera din nou, lăsându-ne pe noi să ne pregătim pentru ce va veni.

~~~~~

Locul devine din ce în ce mai aglomerat şi este ca şi cum, cu fiecare secundă ce trece, mai mulţi bărbaţi continuă să vină.

Este destul de clar pentru toată lumea că aceşti bărbaţi au, într-adevăr, bani. Toţi sunt îmbrăcaţi foarte frumos în constum cu cravată.

Mare parte dintre bărbaţii de aici par a avea vârstele cuprinse între patruzeci şi cincizeci de ani. Doar câţiva par mai bătrâni.

Mă simt dezgustată de modul în care ne studiază. Se uită la noi de parcă suntem nişte obiecte pe care le poţi cumpăra într-un magazin.

Acest loc reprezinta tot a ceea ce am fost împotriva întreaga mea viață.

Doar câţiva bărbaţi s-au uitat la mine, dar nu pentru mult timp. Cred că din cauza că nu am corpul "ideal" pentru o femeie. Niciun bărbat nu ar irosi banii pe cineva ca mine.

Pe măsură ce timpul a trecut, unii dintre ei au început să plece. Mare parte dintre ei plecând cu una dintre celelalte fete. 

Mă simt puţin dezamăgită că nimeni nu şi-a prezentat interesul faţă de mine încă. Nu, nu vreau să fiu jucăria privată de sex a unui om bătrân. Văd obţinerea cumpărării ca singura mea şansă de a scăpa. Nu pot face asta aici cu Louis şi oamenii lui în preajmă.

Sunt şocată când cineva ce pare să fie un bărbat tânăr vine spre mine, oferindu-mi mai multă atenţie decât oricine altcineva de aici a făcut astăzi.

Bărbatul merge încet în jurul meu, studiind-umi corpul pe jumătate gol. Încerc să-mi dau seama dacă într-adevăr merit atât de mulţi bani.

Mereu am privit prostituţia ca fiind dezgustătoare, dar pe acest om, într-un fel, îl înţeleg.

Este frumos. Uimitor, să fiu sinceră. Sau cel puţin asta crezi până îi vezi partea stângă a feţei.

O cicatrice mare porneşte din partea de sus a sprâncenei lui, trece peste pleoapa lui mereu închisă şi ajunge jos, la mijlocul obrazului său.

El probabil nu poate găsi o femeie singur, motiv pentru care este aici. Motiv pentru care a decis să se înjosească atât şi să cumpere una.

Toată lumea merită dragoste. Nu contează cum arată sau cum a fost trecutul lor. Şi acest om merită asta.

Dar acum întrebarea este: poate s-o cumpere?

Ochii lui i-au întâlnit pe ai mei pentru o secundă şi mi-am simţit inima oprindu-se. Doar un ochi de-al lui se uită înapoi la mine, în timp ce celălalt stă închis.

Nu mă pot abţine să întreb ce i s-a întâmplat. De ce faţa lui arată aşa cum arată? Ba chiar mai mult; cine i-a făcut asta?

"Vă pot ajuta, domnule?" aud o voce spunând. Louis apare alături de el o secundă mai târziu.

Bărbatul îmi mai oferă o singură privire înainte să se întoarcă la Louis şi observ cum Louis se holbează la partea stângă a feţei lui. Bărbatul îşi curăţă gâtul îaninte ca Louis să-şi ia ochii de pe ea. 

"Aş vrea să ştiu cât de mult costă?" bărbatul spune, vocea lui sunând foarte adâncă şi răguşită.

"Desigur. Lăsaţi-mă doar să verific." Louis spune, deschizând cartea pe care observ că a scris ceva informaţii ieri.

"Ea costă 10 milioane de lire sterline." el spune şi sunt destul de sigură că ochii aproape mi s-au desprins din cap.

Chiar valorez atât de mult?

"Okay. Te rog spune-mi mai multe despre ea." bărbatul spune, spre surprinderea mea. Nu mă aşteptam să mai fie interesat după auzirea preţului meu.

"Bine, aş putea începe prin a-ţi spune că în prezent ea este cea mai pură fată pe care o avem. Nici măcar buzele ei nu i-au fost atinse de vreun bărbat." Louis îi spune şi îmi simt faţa încălzindu-se.

"Numele ei este Felicity Payne. Are 18 ani. Împlineşte 19 în următoarea iunie şi bine, asta e, de fapt, tot ce am reușit să scot de la ea până acum." Louis spune, lăsând afară un râs incomod.

Bărbatul se uită înapoi la mine după ce aude puţinele informaţii pe care Louis le are de la mine.

Mă întreb, oare, ce crede acum? Puritatea mea l-a speriat deja? Se gândeşte să mă umilească mai mult acum? 

La fel de ciudat cum sună, vreau ca el să mă cumpere. Este ceva la el ce niciunul dintre bărbaţii de aici nu-l are.

E privirea ce am primit-o de la ochiul lui ce mi-a spus de o mie de povesti dar nu știu niciuna dintre ele încă.

Dacă cineva trebuie să mă cumpere, vreau ca acela să fie el. Pe de o parte, vreau să-i ştiu povestea. Povestea a cum a căpătat cicatricea asta pe faţă. Pe de altă parte, cred că vederea lui proasta ar face totul mai uşor şi eu aş putea fugi.

Sunt smulsă din gândurile mele când bărbatul vorbeşte din nou, cuvintele lui aducând un rânjet satisfăcut pe buzele lui Louis.

"O iau."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Capitolul 3 este aici. Sper că nu sunt propoziţii fără sens prin el. Sunt chiar foarte obosită şi am refuzat să mă ridic de pe scaunul ăsta până am terminat capitolul.

Votaţi şi comentaţi. Vreau să vă ştiu părerile.

Scar [H.S] - TradusăWhere stories live. Discover now