H2

2.7K 45 2
                                    

Een tijde praten we nog over onszelf en kom ik wat meer te weten over Phil zoals: hij is 21 en hij woont hier, in London in een appartement.
Ik zeg dat ik 17 ben en hier dichtbij woon.

Na een tijdje zegt hij;

 '' ik ga even naar de wc.'' en hij gebaart naar een bordje met een pijl erop die de wc aangeeft. Ik knik en dan loopt hij weg. Als hij de hoek om is hoor ik ineens hard gelach. Het komt vanachter me vandaan. Ik draai me om en daar zie ik Jessie met zijn arm om Mackenzie heen terwijl hij haar verleidend aan kijkt. Gatver! En het ergste is nog dat Mackenzie bijna over hem heen aan het kwijlen is. Achter hun aan is ook nog een hele groep 'aanhangers  van Jessie' die zitten zo van ' Als ik Jessie maar volg als een verdwaalde puppy en doe alsof ik cool ben dan word ik uiteindelijk ook wel populair net als Jessie.'' Mijn ogen gaan naar Lucas, Jessie's beste vriend, die zelf blijkbaar  ook een of ander kwijlend meisje heeft gevonden , maar deze kwijlt over Lucas heen,  ze heet Jessica die zo ongeveer haar hele leven beleeft door een telefoon terwijl ze selfie's aan het maken is.

 dan zie ik Jessie's blik naar mij toe gaan. Crap. Als hij me ziet gaan ze me weer pesten. Ik probeer achter een struik te verstoppen die in een pot tegen de muur staat , maat het is al te laat, hij zag me. Hij haalt zijn arm van Mackenzie af en loopt naar me toe.

'' Hé, daar hebben we die Ginger weer!'' zegt hij lachend en de rest lacht ook.

'' Noem me niet zo'' zeg ik zacht.

'' Wat zei je, Ik hoorde je niet?'' zegt hij quasi aardig.

'' Ik zei noem me niet zo'' zeg ik nog steeds zacht.

'' Hoe moet ik je dan noemen? Wortelkop, vuurtoren, rooie .... zo kan ik nog wel even doorgaan.'' hij kijkt me denigrerend aan terwijl hij bij elk woord een stap dichterbij kwam. Ik kijk om me heen hopend dat Phil snel terug komt.

'' Ohh wacht je op iemand? Je niet-bestaande vriendje misschien? Dan kun je lang zoeken want die ga je toch nooit vinden." Iedereen lacht.

'' ik bedoel zo een lelijke heks als jij wil niemand toch hebben als vriendin. Van zelfs al naar je kijken ga ik kokhalzen.'' Zegt hij met een vervelend lachje. Ik voel me gekwetst, normaal heb ik dat minder snel maar nu worden mijn ogen zelfs ineens waterig.

'' Ik verveel me.'' Zegt Mackenzie terwijl ze haar roze glitterende nagels inspecteert.

'' Bijna klaar schatje.'' Hij kust haar op haar wang '' ze is bijna aan het huilen.'' Voegt hij er zacht aan toe maar hij weet dat ik hem hoor.

'' Doe het snel dan.'' Zegt ze zuchtend en zonder op te kijken van haar nagels. '' Mijn nagel is gebroken dus ik wil even naar de salon want dit kan echt niet.''

 Ik lach, van mijn part kan ze wel al haar nagels breken.

'' Wat lach je?'' zegt Jessie dreigend. Mijn lach verzwakt. Dan duwt Jessie me op de grond met zijn handen tegen mijn schouders.  Ik val keihard tegen de stenen grond en Jessie en zijn groep lopen lachend weg.

Zo gauw ik huilend thuis kom val ik gelijk op mijn bed. Mijn benen en kont doen pijn van de harde grond. Maar nog erger, ik voel me ongelofelijk slecht omdat ik Phil heb achtergelaten.  Ik had moeten blijven en wachten maar ik had niet gewild dat Phil me zo zag. Niet zo ........ zozwak.

 dan hoor ik een be-zoempje van mijn telefoon. Ik pak hem behendig uit mijn broekzak, ik kan wel wat afleiding gebruiken.
Dan glimlach ik als ik zie dat het whappje zie. Er staat: 'bericht van Carrie: Heyy'

Carrie is mijn beste vriendin die ik niet meer zo vaak zie. Maar ik bespreek als met haar. Daarom glimalch ik terwijl ik snel reageer.

.....................................................

Sorry voor het laat uploaden.

Hope you like it :p

xSuzyQ

De StagiaireWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu